×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 129 до 160 от общо 272

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Power Wand е много мощен масажор с пръчици с елегантен и красив дизайн. Главата на масажора е покрита със силикон с голяма удобна повърхност, която отвежда мощните вибрации към тялото ви. Главата осигурява безпроблемна и ненадмината мощност без дискомфорт на изтръпващата поддръжка. Power Wand е безжичен и презареждаем, така че можете да го носите навсякъде, където пожелаете! Докосни го!

    224,90 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СВОБОДАТА СИ С DOXY NUMBER 3R - ИГРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ, ТЪЙ КАТО СЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ОТ КАБЕЛА.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Представяме ви олицетворението на блясъка и удоволствието: великолепната Glam Dual Wand Vibe! Освободете силата на гъвкавостта с два използваеми края, всеки от които е проектиран да доставя несравнимо удовлетворение. От единия край се отдайте на нежната милувка на главата на пръчката, кацнала върху гъвкава шия, която се огъва според вашите желания. От друга страна, изследвайте дълбините на удоволствието с извития вибратор на G-точката, създаден да насочва към най-интимните ви зони с прецизност и наслада. Двете страни могат да се регулират независимо.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Mini Gold

    Мек на допир. Устойчив на пръски. Проектиран с приглушени нива на звука. Проектиран за силна и продължителна стимулация. Лесно управление с един пръст. Многопосочно използване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Открийте комплекта вибратори Dog Hammer Magic Wand на Tracy! Този комплект включва луксозен вибратор с пръчка с четири силиконови приставки, всяка със собствена цел за стимулиране. Благодарение на тези приставки имате пълна стимулация у дома!

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In е най-добрият в класа вибриращ масажор в класически стил, който се отличава с несравнимо качество и съчетан с награди дизайн. Тази глобално съвместима вибрация с климатик включва 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантната мека на допир дръжка и изключително дългият 245 cm кабел го правят лесен за хващане и навигация в различни ъгли, докато гъвкавият врат се огъва за позициониране и удоволствие.

    329 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Black

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се включи в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    Представяме ви Lovely leopard Lovely Leopard е елегантен, акумулаторен мини вибратор с пръчка. Нейните вибрации са мощни и тихи. Прекрасният леопард е водоустойчив, има 10 функции и е предназначен за стимулация на клитора. Продуктът идва с страхотна козметична чантичка за всички нейни основни неща с красив принт в леопардов стил. Прекрасният леопард е водоустойчив и може да се използва във ваната или под душа.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Търсите нещо повече от обикновена вибрираща пръчка? Тази играчка ще чуе вашите желания! От една страна, това е класическа вибрираща пръчка с гъвкава глава от мек силикон, но дръжката й определено не е традиционна. Всъщност той е оборудван с отвор за стимулация, който ще възбуди клитора ви с вълни на натиск. Отпуснете се, забравете за стреса и се чувствайте добре!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Красивият и елегантен Wand LED вибратор от Liaison съчетава всички предимства на силиконов и стъклен вибратор. Могат да се използват и двата края: Краят с леко гъвкавата масажираща глава е направен от силикон с кадифена мека текстура, а другият край е направен от масивно, висококачествено боросиликатно стъкло с чувствена LED светлина в края.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Royal Mini Opal

    Страхотните неща идват в малки опаковки, като мощното удоволствие от Royal Mini, компактна пръчка, изработена от гладък като кадифе силикон. Омекотената глава и гъвкавият врат се движат заедно с тялото ви, докато изследвате 10 уникални скорости и модели на вибрации. Водоустойчив и потопяем, можете да извиквате удоволствието навсякъде. Свобода за игра!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Две играчки в едно: потупващ масажор и вибратор!

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързани с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Mini Wanderful е оборудван с мощен мотор, който доставя силни вибрации, като същевременно е тих и дискретен. Гъвкавият врат се завърта, за да се адаптира възможно най-точно към вашата анатомия. С 8 скорости и 20 режима на вибрация за множество комбинации, този мини стимулатор за клитора ще достави максимално удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky без усилие въплъщава красота, забавление и сила в луксозна пръчка, която ще искате да носите в леглото вечер след вечер. Всяка прецизно проектирана функция е създадена за ваше удоволствие. Дръжката осигурява подплатена текстура на възглавницата, която е едновременно за комфорт и захващане, докато вие контролирате всичко с помощта на един бутон, който ослепява с кристал Swarovski.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързан с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Flexible Wand Green

    Малък, компактен, мощен и креативен!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Sultry от Pillow Talk има гладка заоблена глава и осигурява мощни вибрации. Има заострена вмъкваща се дръжка, която се върти на 360 градуса за невероятна стимулация на G-точката. Въртящият се вал на Sultry също предлага първокласна функция за затопляне за допълнителен комфорт и реализъм.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Megawand е презареждаем външен стимулатор, който осигурява безкрайни оргазмени комбинации. С 20 режима на вибрация и 8 настройки за интензитет, Megawand предлага 160 различни възможности. Гъвкавата силиконова глава предлага нежна стимулация на клитора и всички ерогенни зони на тялото.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Petite е по-малка версия на нашата емблематична мощна пръчка. Le Wand Petite е по-малък като размер, но голям като мощност. Разполага с 10 скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантният и стилен дизайн осигурява фокусирана вибрация в главата на пръчката.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Magic Zenith е една от най-добрите пръчици на пазара. Той е безжичен, водоустойчив и акумулаторен, три неща, които пръчките в пълен размер рядко притежават. Със своите контролирани от приложението възможности вашият партньор на дълги разстояния може да го контролира и вместо вас. Още по-добре, това нещо е СИЛНО и РЪЧИВО и неговите оргазми се усещат невероятно.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er е впечатляващ масажор, който има всичко необходимо за стимулиране на цялостните масажи и интензивна стимулация на тялото на клитора. Готови ли сте да бродите по тялото си като неизследвана планета?

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Масажирайте тялото или стимулирайте чувствителните точки с вибратора Shaka wand! Тази универсална играчка може да се използва за външна стимулация на всички чувствителни места или за прекрасен релаксиращ масаж. Гъвкавият врат гарантира, че вибраторът може лесно да достигне до всяка част на тялото. Вибраторът разполага с мощен мотор с 3 различни настройки на вибрациите и 5 скорости. Те се управляват лесно с бутоните на дръжката. Shaka се зарежда с включения USB кабел за зареждане. Почиствайте главата на вибратора след всяка употреба с хладка вода и почистващ препарат за играчки.

    199,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    B Swish ви предлага Bthrilled Classic, мощен, предизвикващ удоволствие масажор с пръчици, готов за водоустойчиво забавление. Насладете се на копринено гладката, безопасна за тялото силиконова масажна глава и намерете удоволствие с 5 ръмжащи масажни функции.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    СУПЕР МЕК СИЛИКОН, 7 функции на вибрация, 5 нива на контрол на скоростта, памет, водоустойчив, USB презареждаем

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Opulence

    Мощният масажор е създаден с гъвкаво тяло, което ви позволява лесно да контролирате стимулацията.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 272

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули