×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Масажори

Обекти 33 до 59 от общо 59

  1. 1
  2. 2
  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    OMG! Wand е всичко, което харесвате в пръчките в удобен персонален размер. #СЪЛАСНИ себе си с копринено гладката силиконова глава, гъвкавото гърло и мощния акумулаторен мотор в емблематична форма на пръчка, която е проектирана да бъде дискретна и готова за пътуване. #НАСЛАДЕТЕ СЕ на 3 шумни нива на вибрация и 4 възбуждащи модела на вибрация с натискането на един бутон. И е водоустойчив за #ЗАБАВЛЕНИЕ под душа и ваната. Доставете си удоволствието, което заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    Тази 100% силиконова приставка добавя повече гъвкавост и опции към вашия PalmPowerMassager. PalmEmbrace включва приставка, която, когато се използва с PalmPower, ще ви помогне да облекчите стреса и да осигурите ободряващ масаж на зони, които обикновено се пренебрегват!

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Itsy Bitsy е мини вибратор с пръчици, който е проектиран да осигурява мощна стимулация. Компактният му размер го прави удобна и дискретна опция за тези, които търсят преносимо решение за своите интимни нужди. Itsy Bitsy е универсален в своя дизайн и може да служи за двойната цел да се използва както като масажор, така и като стимулатор. Със своите силни и удовлетворяващи вибрации, той предлага мултисензорно изживяване, на което можете да се насладите сами или с партньор.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Носител на престижните награди за здраве на жените FEMTECH, All That Glimmers е специално издание на Le Wand Petite, универсален вибратор с пръчици, който доказва, че голямата сила може да дойде в малки опаковки. Тази по-малка версия на емблематичния масажор Le Wand разполага с 10 скорости на вибрация и 6 модела на вибрация.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Zoa Light Pink

    ZOA, за жената, която харесва силата и финеса. Неговият изискан и уникален дизайн ще пасне перфектно на вашите вагинални извивки, покривайки едновременно клитора, срамните устни и перинеума. Приятният му захват ще позволи прецизно и безпроблемно позициониране върху предпочитаните от вас зони. Неговият мощен мотор предлага десет режима на диво вълнуващи вибрации, които ще ви придружат до множество запомнящи се оргазми. Бързо ще се включи в един от любимите ви!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com е нашата удобна за тялото версия на класическата форма на пръчката, подобрена за комфорт. Страхотен като първа пръчка или за по-опитни играчи, жадуващи за интензивна външна стимулация на клитора, извитата дръжка на Com го прави лесен за държане, докато върши своята магия

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Wellness Spa Massage Wand Pink

    За релаксиращи масажи на цяло тяло и интимни масажи – самостоятелно или с партньор!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Groove Pink

    The Groove е преносима розова пръчка с размер на длан, която е готова да ви даде искрящи усещания и живи вибрации. Двигателят се захранва от PowerBullet и може да се похвали с невероятни нива на вибрация, които ще ви отведат на ръба. Лесно контролирайте 4-те различни скорости и 3-те примамливи шарки с натискането на един бутон. Почувствайте импулсите, вълните и скоростите, които ви масажират там, където имате най-голяма нужда, независимо дали е болен мускул или чувствително ерогенно място.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Wand Pink

    Ultra Wand е нашият най-добър вибратор с пръчка, предназначен да ви помогне да откриете всички перфектни точки и прави ъгли. Мекият първокласен силикон, еластичната глава и удобната дръжка ще се чувстват невероятно в ръката ви. Насладете се на целенасочените усещания от 10 режима на вибрация, които могат да бъдат усилени от режима на усилване във всеки момент, който желаете.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Attachments Personal Massager Fuchsia

    Персонализирайте своето удоволствие със силиконовата приставка, предназначена за използване с персоналния масажор XOCOON. Сменяемите приставки създават повече удоволствие, повече гъвкавост и повече умопомрачително удовлетворение. Изработен от 100% силикон с меко и копринено гладко докосване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Pink

    За всеки, който се чувства по-голям, е по-добре. Ultra Wand XL добавя допълнителна сила в търсенето на удоволствие заедно с вашия избор от режими на вибрация, гъвкава глава, ергономична поддръжка за комфорт и функция за усилване на оргазма с натискане на бутона.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Запознайте се с вашия нов най-добър приятел: личната пръчка от XOCOON. Тази акумулаторна пръчка има невероятна силна, дълбока и ръмжаща вибрация, но почти без вибрации в дръжката за максимален комфорт. Изберете между 3 различни скорости и 10 модела на вибрации и се насладете на страхотен масаж на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FemmeFunn Ultra Wand Mini Pink

    Наслаждавайте се на вашите O в движение. Водоустойчивият Ultra Wand Mini с размери за пътуване се отличава с гъвкава глава, удобна дръжка, разнообразие от вибрации и мощен режим на усилване, който ще ви помогне да стигнете под правилните ъгли по пътя си към новите зони за удоволствие.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Запознайте се с новия си най-добър приятел: Traveler Wand от XOCOON. Тази акумулаторна пръчка има впечатляващи силни, дълбоки и ръмжащи вибрации, но почти без вибрации в дръжката за максимален комфорт.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Ombre

    Плъгин за нашата най-мощна пръчка досега! Le Wand Die Cast Plug-In Vibrating Massager е по-тежка, по-мощна адаптация на нашата наградена пръчка. Отличаващ се с лят метален корпус и усилен двигател, този масажор е перфектен за тези, които искат да пренесат своята колекция от удоволствия на следващото ниво.

    539 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    С технологията DirectPower 2.0, AVA предлага мощна и прецизна стимулация, опакована в лесен за носене и удобен размер. Гладката, кръгла глава на AVA е изработена от двуслоен силикон, осигуряващ луксозно усещане, което е идеално за масаж на цялото тяло. Красивият абажур на здравата му дръжка добавя елегантен щрих към цялостния дизайн, което прави AVA стилно допълнение към всяка колекция.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Mini Wand Pink

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Pink

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрациите, които ще посрещнат всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Запознайте се с новия си най-добър приятел: Извитата пръчка от XOCOON. Тази акумулаторна масажна пръчка има невероятна силна, дълбока и ръмжаща вибрация, но почти без вибрации в дръжката за максимален комфорт. Изберете между 3 различни скорости и 10 модела на вибрации и се насладете на страхотен масаж на цялото тяло.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Sugar Pop Bliss Pink

    Дръжте удоволствията в дланта си с визуално спиращия дъха Bliss - най-добрата пръчка за експлозивни вибрации. Осигурете елегантно примамлив масаж на всички ерогенни зони. Bliss от Sugar Pop разполага със затопляща функция за усещане за повишена температура. Изработен от премиум силикон и презареждаем.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! 10X Mini Silicone Wand Pink

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! 10X Mini Wand Silicone Pink

    Идеалният спътник за пътуване! Тази малка пръчка се побира в дланта ви, но нанася мощен удар! Където и да отидете, пъхнете го в пътна чанта, чанта, голям джоб или го приберете в чекмеджето у дома! Сега можете да се наслаждавате на любимата си атмосфера на пръчка, без да заемате много място!

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Inmi Ultra Thrust-Her Thrusting and Vibrating Wand Pink

    Този луксозен вибратор е експертно изработен за вътрешна и външна наслада. Дизайнът с двоен край осигурява класическа масажна пръчица за стимулиране на чувствителните външни зони с 3 скорости на пулсиране и 4 функции на пулсиране. Завъртете го и дръжката прониква дълбоко в отвора с общо три вълнуващи функции: вибрация, въртене и тласкане!

    299 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ако масажор с пръчици е твърде голям и интензивен за вас, тогава този мини масажор е перфектният избор. Компактният размер го прави идеалната играчка, която да вземете със себе си, където пожелаете. Мултифункционалният масажор е с чудесна мека глава и мощни вибрации, зарежда се с USB кабел.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 59 от общо 59

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули