×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори

Обекти 65 до 78 от общо 78

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • VIVE Shiatsu Black

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие на възрастните. Шиацу има страхотен дизайн, което прави много желана играчка, а форматът му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Двата края на масажната пръчица Warming Wand Vibrator от Cupa могат да се използват за разнообразно масажно удоволствие на цялото тяло или за точкова стимулация на точката на удоволствието. Има кръгла вибрираща масажна глава в единия край и вибрираща затопляща повърхност в другия край. Дългата, тънка дръжка е много лесна за държане и означава, че масажната пръчка е удобна за използване. Освен това достига с лекота до всяка точка на тялото.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Духовната мъдрост на нематериалната енергия, пазена в тайна от хилядолетните династии, най-накрая е разкрита. Перфектният синтез на вибрационни честоти, свързан с релаксация и удоволствие, върви ръка за ръка с високите технологии в пръчката. Включете силата на енергията в живота си и подравнете центровете си по пътя на насладата.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Power Wand Black/Gold

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон. Pretty Love ще ви донесе ново чувствено изживяване, което не сте изпитали досега. Като имаме професионални екипи, които използват революционната концепция, за да открият, създават нови, създават нови начини за задоволяване на нуждите на жените.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Разгледайте простатния масажор Mustang, самостоятелно или заедно с вашия партньор. Простатата е мъжката версия на G-точката и нейното стимулиране има множество сексуални ползи. Прилагането на натиск върху простатата укрепва и удължава ерекцията на пениса и дори може да създаде умопомрачителен оргазъм.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Двата края на лежащия вибратор Warming Mini Massager от Cupa могат да се използват за разнообразни масажни удоволствия на цялото тяло, както и за спот-он стимулация на точките за удоволствие. Едната страна има топчести масажори, другата страна е плосък вибратор с функция за затопляне. Ергономичната форма означава, че лекият вибратор е лесен за хващане, а повърхността му за поставяне се адаптира перфектно към тялото.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Twist за 4 начина за игра! Nexus Revo Twist е взаимозаменяема въртяща се и вибрираща секс играчка, която може да се използва по 4 различни начина. От единия край има 6-степенна вибрираща задница, а от другата е 2-скоростен въртящ се вал. Поставете в двете посоки за едновременна стимулация на ануса и перинеума.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Характеристиките на този вибратор са перфектни за неговия размер, като тихият и мощен мотор, гъвкавата силиконова глава и разбира се водоотблъскващият ефект, също и уникалната характеристика на магнитната акумулаторна система (така че без щепселни кабели).

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Yiva Massager Black

    Насладете се на интимни моменти със себе си или с партньора си с този компактен масажор с пръчици! Вибраторът е идеален за начинаещи и е идеалната играчка за външна стимулация. Има 10 различни настройки на вибрация, които ще стимулират всички ваши чувствителни точки. Вибраторът има гъвкава глава и е снабден с мощен мотор. Това прави играчката подходяща както за масаж на тялото, така и за стимулация на интимните зони. Масажорът с пръчици е акумулаторен и се почиства лесно с препарат за играчки.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ако масажор с пръчици е твърде голям и интензивен за вас, тогава този мини масажор е перфектният избор. Компактният размер го прави идеалната играчка, която да вземете със себе си, където пожелаете. Мултифункционалният масажор е с чудесна мека глава и мощни вибрации, зарежда се с USB кабел.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    С най-дългия край в "плячката", най-късият край ще стимулира мъжкия перинеум. Стимулаторът е изработен от безопасен за тялото силикон и има 2 мощни мотора, които предлагат 9 различни режима на вибрация. По този начин вибрациите ще се разпространят добре през цялото устройство. Работата е лесна с безжичното дистанционно управление, което също може да се даде в ръцете на партньора, за да бъде изненадан от вибрациите и да се насладите много интензивно на аналната стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Pretty Love Walter Black

    СУПЕР МЕК СИЛИКОН, 7 функции на вибрация, 5 нива на контрол на скоростта, памет, водоустойчив, USB презареждаме

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

Обекти 65 до 78 от общо 78

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули