×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката

Обекти 33 до 44 от общо 44

  1. 1
  2. 2
  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    Black Butterfly G е мощен вибратор с извита форма, гъвкав и перфектно подходящ за стимулация на G-точката. Изработен е от безопасен за тялото силикон, презареждащ се и има лесен за използване бутон за управление между крилете на пеперудата. Моторът предлага 3 нива на постоянни вибрации и 9 различни ритъма.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 разполага с огъващ се вал, който се адаптира удобно към всяка позиция за игра. Неговият извит и сплескан връх точно насочва вашата перфектна G-точка, увеличавайки максималното ви удовлетворение по време на стимулация на G-точката, изследване и на интимните ви зони. Предлага се с много гладка повърхност, изработена от изключително мек силикон. Getaway Plus 2 включва характерен сензорен плъзгач на Nomi Tang за контролиране на мощните му вибрации. Той е акумулаторен, работи изключително тихо и е водоустойчив до 1 метър.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Тази трудолюбива играчка с тройна заплаха доставя три мощни изживявания в една елегантна форма. Гъвкавият 10-скоростен основен вал нежно се извива и издува до върха на G-точката с кръгли текстури в главата, докато неуморимият 10-скоростен заешки стимулатор се подклажда и огъва с тялото ви за интензивна стимулация.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Два мощни мотора, един във върха и един в еластичния заек. Прецизна стимулация на клитора и G-точката. USB презареждаме. IPX7 водо- и прахоустойчив сертифициран.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Staby е стимулатор с 8 мощни вибрационни функции и 2 първи интензитета.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Miyo Black

    MIYO е създаден за жената, който обича да удвоява удоволствието си! Той ще пасне идеално в областта на клитора, независимо от вашата форма, като същевременно интензивно стимулира вагиналната зона и G-точката. Неговият лесен и удобен захват ще ви позволи да избягате в най-смялите си фантазии и да достигнете върха с множество оргазми. Сексуалната възбуда на върха!

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Улучете точно G-точката си с този черен силиконов вибратор. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Eternal Bendable G-Spot Vibrator Black

    Удобният ETERNAL Bendable G-Spot вибратор от You2Toys с елегантен вид. Гъвкавият вал с дебела стимулираща глава може да се огъне в желаната позиция. Това улеснява достигането до G-точката или простатата, когато играете сами или с партньор.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Eternal Inflatable G-Spot Vibrator Black

    Удобният надуваем вибратор за G-точка ETERNAL от You2Toys има елегантен вид. Неговият вибриращ, дебел връх може да се надуе до още по-голям размер! По този начин вагиналната G-точка се достига перфектно и се стимулира прецизно. Твърдият вибратор също е перфектно извит за стимулация на простатата. Със своята копринено мека текстура, той се поставя лесно и се плъзга без усилие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Рон е винаги на място – под което имаме предвид вашата G-точка. Ron е проектиран за интензивна стимулация на G-точката, както с e-stim, така и с вибрация. С 8 програми за вибрация и 5 e-stim, както и функция за тренировка на тазовото дъно, Ron е създаден да ви спечели. Ако Рон се удари в стена, можете много бързо да го накарате да се върне отново с всеки магнитен кабел за зареждане.

    399 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Master Series 10X Vibra-Crescent Vibrating Silicone Dual Ended Dildo Black

    Една от любимите ви играчки току-що получи надстройка! Този вибратор с полумесец идва с мощни вибрации, които добавят към сладката стимулация, която получавате с извития дизайн на тази играчка. Не само имате допълнителен лост, тъй като формата на полумесец ви помага да стигнете по-лесно до вашата P-точка или G-точка; вие също получавате 3 скорости и 7 модела на тътнеща вибрация, която можете да усетите през вибратора!

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба

Обекти 33 до 44 от общо 44

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули