×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибратори на G-точката

Обекти 33 до 64 от общо 104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Точкова стимулация на G-точката!

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Отдайте се на магическата си страна и хвърлете магия за безкрайно удоволствие с Pretty Little Wands ™ Curvy. Издигнете се към нови висоти на удоволствието с уникалния тънък масажор, пълен с 10 скорости на вибрация, многопосочно гъвкаво тяло и снизходителен двустранен дизайн.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Milkshake Dance Vibrator Pink

    Приговете се за купон с този любовен заек от TOYJOY! Този вълнуващ вибратор може и желае да удари всички правилни точки. Така че, включете музиката, изберете правилното настроение и напишете страхотна любовна афера с вашия Love Rabbit!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Michelangelo Dildo Vibrator Silicone Pink

    Intense™ Michelangelo е висококачествен, супер мек силиконов вибратор с двойна плътност: максимално усещане, плътност и гъвкавост. С неговата изключително мощна вендуза можете да го залепите към всяка повърхност. Intense™ Michelangelo с мощен вибрационен мотор.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Постигането на оргазъм в G-точката никога не е било по-лесно! Запознайте се с Le Wand Gee, акумулаторен вибратор, насочен към G-точката, който премахва всички догадки, като доставя дълбоко удовлетворяващи усещания.

    639 лв.

    399 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Iroha Mai Toki

    Осигуряване на напълно нов тип вибрация с технологията Haptic WAVE. Изпитайте безпрецедентното удоволствие от дълбокия резонанс в цялото си тяло. Контролирайте интензитета и изберете от 10 разнообразни и примамливи звукови ритмични модели. Изживяване на дълбоки, резониращи вибрации с iroha mai.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Уникалният дизайн на вибратора VIVE045 Dual Pulse Wave Rabbit го прави напълно отделен от другите устройства. Три независимо контролирани мотора от ново поколение F1 с 10 скорости/функция захранват този красиво проектиран вибратор.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action No. Twenty G-Spot Vibe with Clitoris Sucker Pink

    Тъй като не искаме да бъдем изоставени, приветстваме No. Twenty в семейството на Action, вибратор за G-точка, на който можете да се наслаждавате както никога досега.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Въртящ се вибратор за зайци с вендуза и водоустойчиво дистанционно управление (10 метра).

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Създадена да доставя интензивно вътрешно удоволствие, перфектно извитата форма на тази луксозна секс играчка е идеална за масажиране на чувствителната G-точка. Използвайки висококачествен медицински силикон в наситено розово, това излъчване е гладко и кадифено с матово покритие. Предлагайки 30 страхотно различни и стимулиращи вибрационни настройки с безжично управление, всеки път, когато се отдадете на тази играчка, вашето изживяване ще бъде уникално и толкова вълнуващо, колкото и първия път

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Насладете се на дискретни, мощни вибрации – винаги и навсякъде!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Pink Sunset G-Spot Vibrator

    Със своя лесен за четене цифров дисплей, вибраторът Pink Sunset G-Spot от You2Toys предлага най-добрия контрол за интимни масажи и целенасочена стимулация на G-точката. Винаги имайте точен преглед на 10-те режима на вибрация, техните ритми, както и живота на батерията и времето за работа.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Logan е перфектен за безпроблемно задоволяване на G-точката. Вибраторът има многоскоростни вибрации, които лесно се контролират чрез натискане на основата на вибратора. Вибрациите се съдържат във върха, което позволява интензивна и целенасочена стимулация на G-точката.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Повече подробности за този продукт очаквайте скороAIMI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина топ на сметката.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Този вибратор на G-точката от Rosy Gold се използва за целенасочена стимулация. Вибраторът има извита глава, която улеснява лесното докосване на най-чувствителните ви места. Освен това е водоустойчив и може да се зарежда с USB зарядно. Този G-Spot вибратор може да се включи чрез натискане и кратко задържане на бутона отдолу надолу. Натиснете за кратко бутона надолу, за да преминете към следващата настройка на вибрация.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    MIKI е един от най-иновативните и мощни вибратори на пазара днес. Благодарение на своите три иновативни 10-функционални мотора от ново поколение F1 и своите усъвършенствани технологии (всичките три мотора могат да се управляват независимо) той е наистина най-добрият!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Много гъвкав вибратор с мека повърхност от силикон и ABS. 7 мощни нива на вибрация, водоустойчиви. прибл. 17 см дължина, Ø прибл. 3,7 см. Изисква 2 АА батерии (без включване).

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Насладете се на изключително удоволствие с Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip, нашият перфектно извит стимулатор, предназначен да насочи G-точката ви с примамливите си вълни. Изследвайте 10 инкрементални скорости на вибрация, което ви позволява да персонализирате изживяването си и да намерите перфектното ниво на интензивност.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse е персонален масажор с гладък сплескан връх, специално проектиран за фокусирана вътрешна стимулация. Интуитивно управлявани със заключващ се интерфейс с 3 бутона, мощните вибрации са тихи като шепот за пълна дискретност. Всеки масажор е водоустойчив за пълна хигиена и удоволствие във ваната или под душа.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Bgood Deluxe Curve е оформен в естествена извивка на главата, осигурявайки пълно покритие по време на игра с дебелия си и меко заоблен връх.

    107,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    The Naughty Baroness е елегантен вибратор със силиконова външна част, която е приятно мека на допир и има стимулиращи ребра на дръжката. Мощният мотор предлага 9 модела на вибрации, които се управляват с 1 бутон в основата на вибратора.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Couture Front Row pink

    Позволете на класическата елегантност да ви съблазни!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Luxe vibe Lillie е тънък, гъвкав и дискретно тих. Изработена от гладък, платинен силикон, тази елегантна, мощна вибрация повишава удоволствието за спиращо дъха чувствено изживяване. Акумулаторна. Водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Pink

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато става въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро стимулиране на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Универсалният приятел за вашите бикини!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Играчките с марка Goodies са изработени от най-висококачествен силикон Premium и ABS. Формата му е проектирана за по-добро повишаване на G-точката. Има 10 вибрационни функции и мощен, но безшумен мотор.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Hip G G Power Pink

    Акумулаторен вибратор на G-точката Hip-G за мощна стимулация на G-точката

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Rechargeable Power G

    Тази миниатюрна и тънка атмосфера е перфектният дискретен спътник за всяко нощно шкафче и със седем мощни скорости и функции, от които да избирате, можете да настроите играчката си така, че да отговаря точно на фантазията в вашето живо въображение. Не се страхувайте да се намокрите, тъй като този нов приятел е напълно водоустойчив и потопяем, а простото управление с един бутон премахва всякакви предположения от уравнението на удоволствието. Леко извитият връх ви позволява да достигнете G-точката с лекота, а почистването става бързо с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули