×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 97 до 128 от общо 3849

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Първият по рода си: Sizzling Simon е безпрецедентен, защото E-Stim Vibes са първите и единствени играчки, които ви карат да се наслаждавате едновременно на вибрация и електрическа стимулация – и те дори не се нуждаят от комплект нервен стимулатор за това.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Amor Pink

    AMOR е с дължина 13,5 см и диаметър 3,5 см, който е най-малкият вибратор от FUN FACTORY.

    99,90 лв.

    81,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bradley

    Гладък вибратор във формата на яйце с 12 нива. Използва бутон 3x LR44 батерия. Дистанционно управление 3x LR44 батерии. Силиконово покритие.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извития дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Naughty-Boy е забавен масажор за простата с двойно действие, базиран на световноизвестния Rude-Boy, но този път с елегантна и нахална промяна в дизайна, която го прави идеално подходящ за начинаещи с точката P и перинеума!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Ring

    Този ореол нежно гали вашата мъжественост, но това, което правите с него, е всичко друго, но не и невинно! Пръстенът Satisfyer придава на вашата мъжественост чувствено надграждане, гарантирайки, че вие и вашият партньор се наслаждавате на дълготрайно, изтръпващо приятно усещане. Този малък носител на радост е чудесен за съвместна употреба и ще добави много радостни изживявания към любовния ви живот!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Изпитайте най-доброто изживяване със свободни ръце! Интензивното засмукване и мощното избутване с бутално действие ви осигуряват интензивни оргазми и максимално удоволствие! Всмукването и тласкането могат да се наслаждават както заедно, така и поотделно!

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Представяме ви TWIST, C-образният вибратор за клитора, създаден за перфектно удоволствие. Изпитайте пулсираща стимулация, тъй като тя е насочена точно към клитора. С неговата ергономична дръжка, постигането на точно удовлетворение е лесно. Издигнете играта си на удоволствие с TWIST – където иновациите срещат точното удоволствие, отключвайки свят на удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Харесвате ли вашите мастурбатори големи, смели и супер реалистични? Тогава ще харесате Fat Ass Fucker Vibrating от колекцията Bangers на Hidden Desire! Този анатомично оформен мастурбатор предлага лично изживяване отблизо, за да съблазни всички сетива. Изработен от качествен TPR, дизайнът е мек на допир и издръжлив, позволявайки безкрайни сесии на интимна игра.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Гледайте как вашата путка се издува до нови крайности с Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump! Просто поставете очертаната чашка върху устните на котката си, след което задействайте високоинтензивното супер засмукване, като издърпате лесния за хващане лост на помпата в медицински стил.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Накрайникът може да се разтегне с 1,5 см, за да отговори на най-съкровените ви желания. Комбинацията от кок пръстен и тапа едновременно стимулира мускулите, тестисите, перинеума и масажира простатата, подобрява еректилната функция. Секс играчката за мъже може да се използва и за стимулация на G-точката, за да получите най-удовлетворяващото удоволствие, което никога не сте изпитвали.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gender X The Gold Standard Black

    Този мощен силиконов куршум с 10 скорости разполага с наклонен връх с форма на червило, който е идеален за целенасочена стимулация, може да се побере в пукнатини или да лежи изравнено и плоско. Правият ствол завършва със стилна основа от розово злато, която съдържа лесен за използване контролен панел с 1 бутон, който свети, когато се използва. Носете това класическо нощно шкафче във ваната или под душа със себе си, тъй като то е напълно водопотопяемо - и се презарежда удобно чрез USB.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ повдига мастурбацията с мощно засмукващо действие за най-доброто изживяване. Това е перфектна буря от усещания за засилени соло секс сесии, които могат да бъдат персонализирани според вашите лични настроения! Пригответе се за експлозивна вибрация без ръце, заобикаляща топките ви с редове и редове меки върхове за удоволствие. Вашето върховно мастурбационно изживяване е готово, когато сте!

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Този анален вибратор има 3 различни режима на тласкане с максимално разстояние на тласкане до 0,4 инча. Той също така добавя 10 режима на вибрация, за да подправите приятното си време. И тази секс играчка също има свързан пръстен за пенис, който може ефективно да тренира пениса, да заключи спермата и да удължи приятното време. 10M дистанционно управление може да добави повече интерактивно забавление за двойка.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Този футуристичен мастурбатор за мъже работи с фиксирана връзка на 220V и съдържа различни функции, за да ви осигури невероятен интензивен оргазъм. Този артикул се доставя с 2 различни ръкави, захранващ кабел 220 V с адаптер и бутилка парфюм.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    За най-доброто усещане: Поставете вибриращия куршум в отвора на дъното на ръкава.

    66,90 лв.

    38,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Мини ABS пластмасов водоустойчив вибратор със 7 функции.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Тази компактна, кремообразна гладка дупесна тапа е идеална както за начинаещи, така и за напреднали анални играчи! Смажете класическата луковична форма и започнете със заострения връх, докато се отпускате и се наслаждавате на уникалното усещане и намирате нивото на вибрация, което ви помага да стигнете до мощна кулминация. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с гореща вода.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Вземете всички играчки, от които се нуждаете за умопомрачително удоволствие в един удобен лилав комплект – за по-малко!

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Този трудолюбив Sergeant стои на място с два мощни 10-скоростни мотора и гъвкав вал, който може да се вмъква до 3 инча. Изработено от кремообразен гладък силикон, неговото дистанционно управление с обхват 30' ви позволява да играете със свободни ръце, дори под вода, тъй като е напълно потопяемо.

    191,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 е вибратор с пръчка с по-дълъг живот на батерията и ефективен Bluetooth 5.0 чип и подобрена антена.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca2™ е следващото поколение Esca™; универсален носен масажор с вграден LED индикатор. С активиран Bluetooth® за игра, контролирана от приложение, можете да общувате с любовника си от другия край на стаята или от другия свят. Свържете своя Esca2™ с друг продукт на KIIROO® и оставете партньора си да предизвика приятни усещания за едно наистина интерактивно изживяване. Светещите LED светлини се синхронизират с вибрациите, осигурявайки визуална обратна връзка на вашия партньор.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Fleshlight разтърсва света на мъжките играчки за самоудоволствие, като включва вибриращи усещания в своята най-продавана линия. Vibro използва същата чувствена SuperSkin като оригиналната Fleshlight, но с добавени всеобхватни вибрации, които създават интензивно удовлетворяващо изживяване.

    182,90 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Skinny G Black

    Добре дошли в стимулацията на G-точката за кльощави! Не всеки с G-точка иска дебела изпъкнала глава – понякога малко под един инч е достатъчна обиколка, за да достигне тази блажена зона. Вибриращ с точната скорост, която желаете от лека до дива, този нежно извит текстуриран връх стимулира тази легендарна жлеза, която може да доведе до най-интензивните оргазми, които някога сте изпитвали! Вземете своя тънък G под вода, тъй като е напълно потопяем и оставете гъвкавия вал да се движи заедно с тялото ви, издигайки удоволствието ви по-високо от всякога.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Момичета, облечете се със стил и хванете леглата, защото ще се насладите на тази зашеметяваща секс играчка.

    16,90 лв.

    5,09 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Чудесно за начинаещи и хора с опит. 7 режима на вибрация – използването както на бутане, така и на въртене и вибрация едновременно осигурява най-доброто изживяване.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor е мастурбатор, създаден специално за неговото удоволствие. Отличаващ се с 2 мощни мотора, Conor предлага разнообразие от функции за една изключително приятна нощ, независимо дали сам или с партньор.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Изпитайте уникалното удоволствие от Twisted Love™ Twisted Probe. Изработена от гладък и безшевен първокласен течен силикон, тази сонда е проектирана да ви осигури интензивни усещания и безкрайно удоволствие.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Blue Crush Blue

    Тази кремообразна гладка силиконова атмосфера е дребна и мощна с леко извита гъвкава част и изпъкнал връх, предназначен да достигне любимите ви ерогенни зони, включително G-точката. Извитата форма пасва удобно в ръката ви за безпроблемна навигация, включително под вода, тъй като е напълно потопяема. Огъваща се и гъвкава, тази играчка се движи с ритъма на тялото ви, така че можете да оставите фантазиите си да превземат, докато изследвате 10 скорости и функции на вибрация, за да намерите най-доброто си удоволствие! Акумулаторна и лесна за почистване.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO осигурява перфектната комбинация от стимулация на клитора и G-точката. Клиторният стимулатор на DUO използва технологията Pleasure Air™, докато вашата G-точка се масажира с перфектна извивка и мощен вибратор. Пригответе се за смесен оргазъм, който винаги сте искали.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Този вибратор за пръстени от следващо ниво има широка, дебела дръжка с плоска повърхност, която е кръгла по обиколка, но леко насочва към върха за прецизност, където искате.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 3849

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули