×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 33 до 64 от общо 3858

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Double Joy Violet

    Нашата Double Joy мощно подкрепя и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Prostate Vibrator with 12 Impact and Vibration Modes Black

    PALOQUETH Hitting Prostate Massager е елегантен дизайн и перфектно оформен, за да предложи външна и вътрешна стимулация от своите тройни мотори. .Това е първият вибратор за простата, който предлага „удряне“ или нежно ударно залепване, насочено към мястото, което познавате най-добре.

    124,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • EasyToys Lily Vibrator Pink

    Запознайте се с вибратора Lily от колекцията EasyToys. Този копринено гладък силиконов вибратор стимулира клитора и G-точката ви едновременно благодарение на извития си дизайн. Стилът и стимулаторът на клитора са гъвкави, гарантиращи оптимален комфорт и перфектно прилягане. Lily има мощен двигател във всеки край и всеки двигател има 10 модела на вибрации. Те се избират лесно с помощта на бутоните на дръжката. Търсите ли първия си вибратор? Тогава EasyToys Lily е идеалният избор за вас!

    82,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Натиснете простатата, масажирайте скротума с малката глава, специални вибрационни ефекти върху главата и стимулирайте пола на пръстите.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Представяме ви първата по рода си технология за мастурбация на дояч, предназначена да обгърне напълно тялото ви със стискане, въртеливо стимулиране за най-доброто изживяване на самоудоволствието! Прозрачният прозорец ви позволява да наблюдавате действието, докато всеки сантиметър от вашия член се издоява отново и отново от 10 въртящи се, въртящи се функции, плюс 5 активни нива на скорост, всички задвижвани от удобен акумулаторен мотор.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    Помпите за пениса са предназначени да създават вакуум за подобряване на притока на кръв към пениса, което може да помогне за създаването на здрави и твърди ерекции. Тази автоматична акумулаторна вакуумна пенис помпа премахва усилието от нещата, като завършва действието вместо вас. Използвайки го редовно, вие давате на пениса пълната мощност, която заслужава. За разлика от ръчната помпа за пенис, която ви позволява да вършите цялата работа, тя просто иска да седнете и напълно да се насладите на резултатите.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Durex Vibe Ring

    Durex Intense Vibrations е специално проектиран да помогне на вас и вашия партньор да превърнете споделените кулминации в реалност. Разположен в основата на пениса, вибриращият пръстен дразни, измъчва и задоволява за до 20 минути, където отново и отново ще поглежда към клитора. На интензивните вибрации можете да се насладите по цялото тяло - изследвайте, като галите вибриращия пръстен върху нейните зърна или около върха на пениса му за допълнително интензивно удоволствие.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Plus Remote

    Partner Plus Toy е партньорски вибратор, който се носи по време на правене на любов, за да стимулира и двама ви едновременно.

    191,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer One Night Stand

    One Night Stand е идеален за тези, които искат да изследват нашата собствена Air-Pulse технология, без ангажименти. Този 90-минутен въвеждащ продукт с ограничена употреба е възхитителен тийзър и разполага с 4 настройки на интензивност, за да ви достави удоволствие!

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Иновативният vibepad 3 с 2 анатомично оформени вибриращи хълмове, които обграждат мощния вибратор. Изработен от копринено мек силикон, всичко пасва идеално на клитора, вагината и ануса/перинеума. Перфектно извитият вибратор на G-точката гъвкаво следва всяко движение по време на каране без ръце.

    309 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Shining Levander Vibrator

    Предлагащ мощни многоскоростни вибрации, този вибратор Lavender Lover има изпъкнала глава и вени, за да осигури допълнителна стимулация.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    Hush 2 е второто поколение на нашия мощен анален щепсел, контролиран с bluetooth. Новият елегантен и гладък дизайн го прави по-удобен за кратки или дълги сесии, където и да сте.

    439 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Насладете се на всички интимни моменти сами или заедно с партньора си. Този вибратор с пръчка Rosy Gold е идеална играчка за външна стимулация. Вибриращата глава има 10 настройки, с които можете освен клитора да стимулирате и други чувствителни части като зърната.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    Curvy 2+ стимулира клитора с комбинация от въздушна импулсна стимулация и интензивни вибрации. Ергономичната форма осигурява лесна работа. Функциите му могат да се контролират и чрез Connect App.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Bishop

    Тези вибратори за жени получават G-точката с 30 вибрационни функции и ергономичен силиконов край.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Голямото е по-добро. Комбинирана стимулация на простата и перинеум за големи момчета, които играят с големи играчки!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Black

    Запознайте се с ефектния звуков масажор с тройно действие, който напълно ще промени начина, по който мислите за комбинираните оргазми. ENIGMA Wave™ разполага с всички качества на вече легендарната гама ENIGMA™, но това, което го отличава от другите устройства, е въвеждането на характерна технология WaveMotion™ за хипнотизираща стимулация на G-точката.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Revo 2

    Тази иновативна въртяща се и вибрираща простатна играчка е създадена, за да позволи на потребителя да достигне нови висоти на оргазмено блаженство чрез силата на масажа на простатата.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Pink

    Това е невероятен вибратор 3 в 1 за носене, който раздвижва и най-смелите ви мечти!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

    Първият по рода си: Tickling Truman е безпрецедентен, защото нашите E-Stim Vibes са първите и единствените играчи, които ви карат да се наслаждавате едновременно на вибрация и електрическа стимулация.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Christmas Box

    Ами ако вашето предколедно време беше изпълнено с любящо удоволствие? Независимо дали ще си подарите тази очарователна подаръчна кутия преди празниците или под елхата, ще бъдете в очакване на ненадминато вълнуващо съдържание и очарователен дизайн. Подарете удоволствие, чувственост и страст, на които ще се насладите като двойка.

    174,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Nexus Revo Intense

    Nexus Revo Intense осигурява прецизна стимулация на простатата за тези, които искат по-интензивно каране.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibe Therapy Zest Pink

    Погалете сладките си точки с този интензивно стимулиращ вибратор на G-точката. 7 инча гладък силикон предава мощната селекция от 3 скорости и 4 шарки, за да ви дразни по целия път до кулминацията.

    156,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Gush Glans Massager

    Gush е регулируем и проектиран да позволява на потребителите да изпитат както удоволствието без ръце, така и да го поглаждат с предпочитаната скорост. Той също така идва с допълнителна лента за увеличаване на интензивността, стегнатостта и целенасочената стимулация.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lybaile Realistic Cock 23cm Pink

    Розовият вибратор от Lybaile ви емблема от пръв поглед с реалистичната си обработка, идеален размер и много изгодна цена. Предлага ви няколко вибрационни нива, които отвеждате на небето до облак, наречен оргазъм.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On 25cm

    Не сте ли винаги искали да се мотаете с големите джобове и да се чувствате по-уверени в размера си? Вашият любим знае, че размерът ИМА значение!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Selopa Tongue Teaser Pink-Black

    Този неуморен силиконов език се движи и вибрира с невероятно гъвкав връх, докато дръжката разполага с диамантени текстури за лесно захващане.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Fanny Hill's Vibrating Inflatable Butt Plug

    Сега можете да се насладите на анално проникване по начина, по който искате. Просто поставете специално проектирания вибратор, като използвате много смазка и леко стиснете помпата, за да надуете меката латексова повърхност, за да получите дебелината, която желаете.

    74,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Ion Black

    Запознайте се с първия в света струкер Pleasure Air™. Изживейте нов тип оргазъм, тъй като уникалните пулсиращи въздушни вълни стимулират чувствителните рецептори за удоволствие на Pacinian във френулума.

    669 лв.

    379 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Orion One Time Vibrating Ring

    Пръстен за петел с точки за стимулиране на клитора и интегриран вибро куршум.

    11,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Automatic Blowjob Stroker with Textured Sleeve Thrusting & Vibrating

    За разлика от другите традиционни чаши за мъжки мастурбатор, тази конструкция с пълна дължина на тази мъжка секс играчка може да ви донесе усещане за плътно обвиване на 360 градуса. С иновативната еластична технология можете да изпитате усещане за разтягане, когато този удар се движи нагоре и надолу по тялото ви, добавяйки изцяло ново измерение към мастурбацията.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    Реалистичният вибратор за бутане разполага с 5 различни вибрации и 3 скорости на бутане и въртене. Независимо дали е нагоре, надолу или кръгъл и кръгъл, той доставя усещания, които не са фокусирани само върху вашата G-точка, но и върху нервните окончания навсякъде.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 3858

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули