×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Безжични вибриращи топки

Обекти 97 до 128 от общо 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Акумулаторен вибро-куршум Shaking Love Ball (RC) от Javida с треперещ/пулсиращ магнит вътре, който се движи нагоре и надолу с 8 различни скорости. Режимите се регулират лесно с бутона на дистанционното. Дистанционното управление има обхват от 5 метра, което означава, че може да се използва и от партньор – за изненадващи моменти на удоволствие и вълнуващи игри на управление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Удоволствие за нея, за него и за двамата едновременно! Ще се забавлявате много секси с този комплект, повярвайте ни. Той включва един сменяем мини вибратор с функции, контролирани от приложение, както и силиконов пръстен за ерекция Dante II и клиторален стимулатор Candy, в който да поставите мини вибратора. Насладете се на любовна игра, пълна с опияняващо вълнение, както и на по-интензивно правене на любов, ще си заслужава!

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Maia Toys Syrene Purple

    SYRENE е USB акумулаторен вибратор с куршуми с дистанционно управление, работещо с батерии. Syrene включва силата на куршум с дълга, гъвкава шия, която ще ви достигне навсякъде, където пожелаете.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Освободете стимулираща буря с вибриращото любовно яйце на George с дистанционно управление. Новият експлозивен, копринен силиконов екстериор има множество влакна за удоволствие, покриващи цялата обиколка на яйцето, за невероятно интензивни и оргазмени усещания. Тази възхитителна играчка ще ви остави слаби и ще ви треперят коленете.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Ocean Breeze 2.0 се различава от вашия предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително силни, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Impulse™ Intimate E Stimulator Remote Teaser използва стимулиращите подложки от цинкова сплав за автоматично тонизиране и укрепване на тазовите мускули, отговорни за възбудата и кулминацията. Нашата изтръпваща кегел тежест има 7 вибрационни функции, 5 подложки за електростимиране и гъвкав шнур за изваждане.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Запознайте се с Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg - най-добрият спътник за дискретно и многостранно удоволствие! Това вибриращо яйце е предназначено да предостави на собствениците на вагина вълнуващи усещания, където и когато пожелаят.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Вибриращ куршум с дистанционно управление.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Адаптира се към вашето тяло благодарение на гъвкавата си опашка. Много удобни и безшумни, идеални за игра на открито и обществени места. Сертифицирана за устойчивост на вода и прах IPX7.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Perifit е революционното решение за лечение на таза и силови тренировки. Отчасти приложение, отчасти упражняващо устройство, Perifit дава на вашите кегел упражнения модерно надграждане, използвайки вълнуваща геймифицирана технология.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Това е малък и сладък интелигентен забавен вибратор. Тя предизвиква техническото ограничение за интегриране на външна антена в частта с бутоните, избягване на блокирането на сигнала, доколкото е възможно, и постигане на контрол по всяко време и навсякъде. Мека, здрава, самодвижеща се напред структура, без значение САМ или с вашия партньор, бързо и бавно, възходи и падения, насладете се на различно щастие

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Вибриращо яйце, което ще преобърне сексуалния ви живот с главата надолу.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Вибриращ тренировъчен уред и секс играчка в едно!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Това средно безжично вибриращо яйце има 10 различни, много вълнуващи настройки, всички регулируеми с безжичното дистанционно управление. От удобна, нежна позиция до изключително силно вибрираща позиция; управлявате го с вашето безжично дистанционно от до 20 метра разстояние.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Magic Motion Vini Orange

    Бъдете контролирани, независимо къде се намирате с нашето приложение Magic Motion. Удобен вибратор с джобен размер за клиторна и вагинална стимулация, който се управлява лесно с едно натискане на бутон. Този мини вибратор се зарежда от USB и ви осигурява мощни вибрации в диапазон от 7 модела.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Губиш играчките си, когато си губиш ума? Slay® #SpinMe се доставя с усъвършенстван кабел за изваждане, който гарантира, че вашето устройство винаги е близо до вас. Наистина уникалният дизайн позволява въртеливо движение и тази играчка за възрастни с невероятна текстура може да се управлява със или без дистанционно управление, така че можете да дадете на партньора си силата да контролира вашето удоволствие - от разстояние до 30 фута!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Готови ли сте за невероятно удоволствие? I'm So Egg-cited ще развълнува вашите ерогенни зони с мощния си вибрационен и пулсиращ връх. Това висококачествено любовно яйце разполага със 7 режима на стимулация и пулсация, с лесно управление с едно натискане на бутон. Тази красота е изработена от безопасен за тялото, мек на допир силикон и се предлага с дистанционно управление за забавление със свободни ръце. Поглезете се с изключителното удовлетворение от този първокласен дизайн!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или партньор за часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретното и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Black

    ONINDER™ TOKYO™ е идеалният вибратор за двойки, които обичат да изразяват обичта си и да изследват сексуалността извън спалнята. Той е проектиран да пасва на всички тела. Освен това има няколко режима на удоволствие, чиято интензивност можете да контролирате чрез революционното APP ONINDER. Предлагаме ви да започнете да планирате гореща среща за двама и не забравяйте да вземете своя ONINDER™ TOKYO™ със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Viotec Oliver Pro Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Представяме ви Oliver Pro на Viotec, луксозно мек вибратор, предназначен да подобри вашето удоволствие. Oliver Pro може да се управлява без усилие чрез бутона за захранване в долната част на този вибратор за носене. С 9 нива на интензитет на вибрация на върха на пръстите ви, просто двойно щракване на пръстите ви върху бутона за захранване регулира усещането на режима на вибрация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Leshy Purple

    Това вибриращо дистанционно яйце е компактна играчка с гладка и мека текстура. Вибрациите могат лесно да се контролират с дистанционното управление. Вибраторът за яйца има 12 различни вибрационни функции.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Това голямо безжично яйце за g-точка има 10 различни, много вълнуващи настройки, всички регулируеми с безжичното дистанционно управление. От удобна, нежна позиция до изключително силно вибрираща позиция; управлявате го с вашето безжично дистанционно от до 20 метра разстояние.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oninder Tokyo Vibrating Egg Pink

    ONINDER™ TOKYO™ е идеалният вибратор за двойки, които обичат да изразяват обичта си и да изследват сексуалността на семейната среда. Той е проект за пасване на всички тела. Освен това има няколко режима за удоволствие, вашата интензивност можете да контролирате чрез революционното APP ONINDER. Предлагаме ви да започнете да планирате гореща среща за двама и не сте сигурни, че ще вземете своя ONINDER™ TOKYO™ със себе си.

    429 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    С автоматична, ритмична помпа функция за пълно удоволствие и трениране на мускулите!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Представянето на клиентите на колекцията Romance от Dream Toys се радваме на широк интерес към гамата играчи от нашите и техните клиенти, потребители. Колекцията Romance се отличава с бордо червен цвят със златни акценти, които придават на играчките елегантен външен вид.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Това мощно плюшено яйце е готово да зарадва и задоволи - използвайте това яйце отвътре и отвън и се насладете на кадифената външност, стискащото се тяло и мощните вибрационни функции. Перфектен за самостоятелна употреба или партньорска игра! Удълженият кабел съдържа бутона за захранване и ви позволява да превключвате между функциите, докато куршумът е поставен, така че да можете да контролирате вибрациите, докато е поставен.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Lechies Purple

    Насладете се на стимулация без ръце с вибриращото яйце LECHIES, предлагащо 12 отделни вибриращи режима за различни усещания, безжично дистанционно за добавяне на повече забавление, което ви позволява да прескачате през функциите по време на употреба. Яйцето е изработено от мек силикон и се почиства лесно след употреба. Поставете яйцето на желаното място и започнете да играете!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ЯЙЦЕТО НА ANNE´S DESIRE , Не се заблуждавайте от малкия му размер, то е създадено да ви изненада. AD EGG е дискретен, мощен и невероятно плавен. Контуриран изключително за вашата вулва, така че да можете да си играете с върха и краищата, устните и точките на удоволствието. Неговият допълнителен слой от кадифен силикон ще се превърне в новата любима текстура на вашия клитор, освен това е мек!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Тренировка на мускулите на тазовото дъно е много забавна!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Само с едно копринено докосване IVY от TOYJOY ще изпълни вашите желания и ще накара соковете ви да потекат. Открийте пищните форми на всеки артикул, които ще паснат на вашите женствени извивки. Колекцията IVY е естественият отговор на иновативния дизайн на достъпна цена.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Обучение и стимулация с иновативна чукаща функция!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 162

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули