×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Безжични вибриращи топки

Обекти 65 до 96 от общо 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Joanne Purple

    Pretty Love Joanne е интимен вибратор за яйца с батерии и дистанционно управление с 12 вибрационни функции.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Remote Control Egg

    Потопете се в изисканите усещания на това напълно акумулаторно вибриращо яйце! Не само, че разполага с десет различни скорости и функции за дразнене и дразнене, но има и дистанционно управление, което позволява забавление със свободни ръце и игра на двойки! Можете да оставите тази играчка да се плъзне вътре безопасно с удобната й примка за изваждане и да вземете яйцето си във ваната или под душа със себе си, тъй като е напълно водоустойчиво и потопяемо! Почистването става бързо с Evolved Toy Cleaner и изплакване с топла вода.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Magic Sundae е малък и сладък, интелигентен, забавен вибратор. Той предизвиква техническото ограничение за интегриране на външна антена в частта с бутоните, избягване на блокиране на сигнала, доколкото е възможно, и постигане на контрол по всяко време и навсякъде.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LUV EGG Blue

    Предизвикайте себе си и партньора си с LUV EGG! Това вибриращо яйце с дистанционно управление е идеално за партньори, които изпитват вълнуваща секс играчка. Вибриращото яйце е обвито в мек силикон, който е безопасен за тялото, приятен е на кожата и може да се почисти старателно. LUV EGG има изключително мощен мотор с 12 настройки на вибрациите. Яйцето е водоустойчиво, презареждаемо и може да се използва в комбинация с лубрикант на водна основа.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Kegel Rejuve, интелигентен кегел треньор, използващ високочувствителни многоточкови филмови сензори за откриване на фината мускулна сила, и Magic Kegel APP с курсове за обучение, оценка и насоки, за да помогне на жените потребители да подобрят мускулите на тазовото дъно.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Perifit е революционното решение за лечение на таза и силови тренировки. Отчасти приложение, отчасти упражняващо устройство, Perifit дава на вашите кегел упражнения модерно надграждане, използвайки вълнуваща геймифицирана технология.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Търсите ли тройка без трети човек? Тогава вземете новите ритуални куршуми на борда, защото това дава огромен тласък на сексуалния ви живот! Маскиран като обикновен вибриращ куршум, той крие вихрушка от страст, която иска да изследва интимните ви зони.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Jive Blue

    Изпитайте върховното дискретно удоволствие с Jive от We-Vibe™, вибратор за носене, контролиран с bluetooth. Насладете се на игра без ръце, самостоятелно или с партньора си с безплатното приложение We-Connect™.

    389 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Търсите играчка, която е универсална и лесна за използване? Този акумулаторен вибратор за яйца е страхотно допълнение към вашата самостоятелна игра, но е идеалният размер за ръкохватка и за игра на двойки. Изработено от лилав силикон с гъвкава корда, яйцето е идеално за външна стимулация, но е подходящо и за вътрешно носене. Защо не опитате да носите това стимулиращо яйце по време на любовната игра с партньора си или дори да го поставите за палаво пътуване до магазините?

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Debby Purple

    С това компактно и лесно за използване 12-функционално яйце с дистанционно управление можете да добавите допълнителна стимулация към вашия сексуален живот. Това дистанционно яйце има великолепно заоблени контури за перфектна текстура спрямо кожата. Яйцето се доставя с безжично ръчно дистанционно, така че можете да променяте интензитета по време на употреба. Вибрациите се предлагат с 12 променливи скорости, което ви позволява да изпитате широка гама от усещания само с една играчка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Svakom Ella Neo мобилно контролирано Bluetooth яйце с приложение е иновативно вибриращо яйце с интелигентни функции и ергономичен дизайн. Този мощен любовен вибратор се предлага не само с огромни 10 режима на вибрация и захранвани от приложения способности, но и допълнителна настройка за вибрация, Climax Mode, която ще ви накара да полудеете. Използвайте го ръчно или чрез APP, играйте anole или дайте контрола на партньора си, изследвайте всички нови начини да угодите и да бъдете доволни.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Уредът Perifit Care+ Kegel е предназначен за всеки с вагина на всеки етап от живота, който иска да възстанови, регенерира и укрепи тазовото си дъно. Този анатомично интелигентен тазов тренажор се движи заедно с тялото ви, като предлага повече възможности за движение, укрепва тазовите мускули и ги подготвя за реални ситуации. Нашата патентована технология с двоен сензор ви предоставя най-прецизните измервания от всички Kegel тренажори на пазара.

    929 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Дори от другия край на стаята, нужен е само пръст, за да изпрати тръпки в това тяло! Оставете удоволствието да поеме контрола с този лесен за използване дистанционно управляван, презареждаем яйчен вибрационен режим! Независимо дали оценявате удобството по време на самостоятелна игра или мощността по време на игра на двойки, безжичното дистанционно управление е вълнуваща функция за използване у дома или извън града!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Pink

    Ocean Breeze 2.0 се различава от своя предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително стимулиращи, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Проектиран за лесна употреба, ще откриете, че работата е лесна дори и в най-тъмната нощ. Без разочарование и идеален за удоволствие, само едно натискане носи интензивна стимулация по вашия начин.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Ocean Breeze 2.0 се различава от вашия предшественик Ocean Breeze, като има двигател с много по-мощни вибрационни възможности. Ако преди бяха изключително силни, сега са просто оргазъм.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Purple

    Достатъчно смели сте да предадете чувствата си да контролирате партньора си? Бихте ли искали да бъдете изненадани по най-красив начин?

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser е уникално оформеният тийзър за задната врата на вашите мечти. Примамливата анална сонда има възхитителен връх с ролкова топка, ръбест ствол и 12 функции на вибрации, направени да вълнуват при всяко дразнещо докосване. Изберете интензивността на вашето удоволствие и се потопете дълбоко в оргазмената вътрешна стимулация с мощна ролкова стимулация.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    CalExotics Silicone Remote G Spot Arouser пакетира мощни многоскоростни вибрации в интимно извит пакет с дистанционно управление. Само с едно натискане на бутон на дискретното дистанционно управление вие или вашият любовник можете да се насладите на върховното удоволствие от дразненето, когато или където и да ви отведе желанието. Лесният за използване стимулатор има 12 функции на вибрация с различни интензитети и модели, от които да избирате.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Шокирайте и бръмчете отвътре и отвън с това силиконово яйце E-Stim! С мощни вътрешни двигатели за интензивни вибрации и лесна електрическа стимулация без необходимост от захранваща кутия, кабели или електроди. Перфектен за хора, които искат прост начин за електроигра - шокирайте себе си или любовника си отвътре и отвън, докато се наслаждавате на интензивно жуженещо удоволствие и наелектризирайте сетивата си!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Този изключително красив вибро-куршум осигурява двойно повече стимулация – не само може да ви достави вагинално удоволствие, но също така може да достави удоволствие и на клитора ви със своето стимулиращо рамо. Можете да избирате от 4 режима на вибрация в 4 скорости.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Водоустойчивият вибратор RC Bendable Panty Vibrator от Sweet Smile е печелившата комбинация от огъващ се вибратор за G-точката и вибратор за клитора. Носен вътре в бикините, копринено мекият вибратор на бикините доставя едновременно вагинално и клиторно удоволствие – тихо и дискретно, без никой да забележи!

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще развълнува и развълнува вас или за партньора на часове на водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Elvira Pink

    Доставяйте си удоволствието отново и отново. Изработен от супер мек силикон от медицински клас, 12 настройки на вибрация, гарантиращи, че винаги можете да намерите идеалното усещане за вибрация!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Развълнувайте партньора си, докато управлявате дистанционно удоволствието му! Играйте с 10 режима на вибрация, включително 3 скорости и 7 пулсиращи модела. Извитата форма на копринено-гладкото силиконово яйце оформя контурите на тялото за удобно носене у дома или по време на палава вечер. И щепселът, и дистанционното са акумулаторни и работят на разстояние до 10 метра или 33 фута едно от друго!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Pleasure Egg

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Влюбете се в Amour Remote Bullet, универсален дистанционен мини вибратор с 16,5' дистанционен обхват и дискретно вибрационно тяло. Този сензационен водоустойчив куршум е пълен със 7 функции на вибрация с 5 скорости за всяка функция за разнообразие от игриви пулсации.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LUV EGG Green

    Предизвикайте себе си и партньора си с LUV EGG! Това вибриращо яйце с дистанционно управление е идеално за партньори, които изпитват вълнуваща секс играчка. Вибриращото яйце е обвито в мек силикон, който е безопасен за тялото, приятен е на кожата и може да се почисти старателно. LUV EGG има изключително мощен мотор с 12 настройки на вибрациите. Яйцето е водоустойчиво, презареждаемо и може да се използва в комбинация с лубрикант на водна основа.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Нашият Bnaughty Premium Unleashed не може да бъде опитомен. Предайте се на куршума Bnaughty и предайте пълния контрол на всеки, който държи безжичното му дистанционно. Малка, но мощна, тази играчка е идеална за насочване към сладките места, които ви подлудяват. Водоустойчив и изработен от непорести силиконови материали, ABS пластмаса и PU покритие, вие ще се чувствате уверени, когато го използвате, където и да ви отведе въображението. Независимо дали под завивките или на обществено място, неговата тиха вибрация няма да ви издаде...но успех в удържането на възбудата ви.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Една от най-универсалните свързани с приложения играчки на пазара. Lovelife krush е играчка за дистанционно управление с възможност за вмъкване на топки за удоволствие с Bluetooth®, а също и интелигентен уред за упражнения на Кегел. Тази играчка беше отличена като Best of Show на Consumer Electronics Show през 2016 г. в категорията за цифрово здраве и фитнес.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Подготвена и готова за следващата ви тренировка за тазовото дъно, Remote Dual Motor Kegel System е тук, за да интензифицира вашата рутинна тренировка. Изцяло женският екип за разработка на продукти на CalExotics го направи отново, като проектира двоен кегелов вибратор, колкото удобен, толкова и вълнуващ с 12 функции за интензивна вибрация, двойни мотори и 32,5 фута обхват на дистанционното управление.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули