×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 129 до 160 от общо 224

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Силни ерекции със страхотни вибрации!

    107,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    НАСЛАДЕТЕ СЕ НА СВОБОДАТА СИ С DOXY NUMBER 3R - ИГРАЙТЕ НАВСЯКЪДЕ, ТЪЙ КАТО СЕ ИЗХВЪРЛЯМЕ ОТ КАБЕЛА.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In е най-добрият в класа вибриращ масажор в класически стил, който се отличава с несравнимо качество и съчетан с награда за дизайн. Тази глобално съвместима вибрация с климатик включва 10 различни, ръмжащи скорости на вибрация и 6 модела на вибрация. Елегантната мека на допир дръжка и изключително дългият 245 cm кабел прави лесен за хващане и навигация в различни ъгли, докато гъвкавият врат се огъва за позициониране и удоволствие.

    329 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Колекцията Impulse E-stimulation е тук, за да зареди с енергия с Intimate E-Stimulator Petite Wand. Този елегантен масажор разполага с 5 функции за електростимулация и 7 функции за вибрация за мощно повишено удоволствие при всяка употреба.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Изживейте многофункционалността, както никога досега… Tri Ball 2 е мултивибратор за стимулиране на няколко точки на удоволствие, всички едновременно!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Приложението G-Spot Flex 5 Connect предлага гъвкаво забавление и впечатляващо елегантен дизайн. Вътрешен проводник преобразува вибратора на G-точката във вибратор на заек за двойна стимулация. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X е регулируем и гъвкав вибратор за простата, позволяващ на потребителите да регулират формата и размера, за да отговарят на тяхното тяло и предпочитания, и да персонализират ъгъла и извивката на устройството, за да оптимизират комфорта и ефективността.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Wall Banger P-Spot е проектиран да създаде най-доброто изживяване при възбуждащи самостоятелни секс сесии или да го споделите с партньор за възвишено сексуално приключение! Този многофункционален вибриращ масажор разполага с подвижно магнитно дистанционно управление, което лесно се прикрепя към основата на щепсела, за да постави контрола на върха на пръстите ви или дори по-добре, оставете вашия партньор да използва дистанционното управление! Мощна основа с вендуза държи Wall Banger P-spot, за да достигне тези перфектни точки! Изживейте забавлението и открийте безкрайни възможности!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Двоен пръстен за допълнително прилягане!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли, напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection. Елегантният вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва!

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Този водоустойчив вибратор е направен от безопасен за тялото „течен“ силикон, което го прави много мек на допир. Чувства се като истинско нещо. Мощният мотор предлага 3 нива на постоянна вибрация и 9 различни ритъма.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Cock Ring Plug Indigo

    Получете най-мощния оргазъм в живота си, докато трае по-дълго с Performance Cock Ring Plug. С всяко натискане на бедрата щепселът се движи напред-назад, за да масажира простатата. Прикрепеният пръстен на петела може да бъде поставен около ствола, топките или и двете за дълготрайна работа. Насладете се на дълготрайно и мощно удоволствие с Performance Cock Ring Plug! Тази играчка е изработена от силикон; което го прави напълно непорест, без аромати, безопасен за тялото и лесен за почистване! Просто измийте с топъл сапун и вода или любимия си почистващ препарат за играчки преди и след всяка употреба. Подсушете с мека кърпа преди съхранение.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Gigi 2 Blue

    Най-продаваният вибратор за G-точка в света. GIGI™ 2 е подобрената версия на изключително популярния вибратор на G-точката на LELO, може да бъде най-положително оцененият Pleasure Object, създаден някога.

    329 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC въртяща се тапа за простата с вибрация от ANOS се отличава с подчертана текстура и въртящ се вибро накрайник, който стимулира простатата. Широката запушалка осигурява допълнителна сигурност и предотвратява плъзгането на играчката, което прави тази изискана играчка годна за носене за продължителни периоди от време.

    157,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Следвайте блаженството си, докато спокойни, дълбоки, тътнещи вибрации удрят вашето приятно място с изключителна точност.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Любовна връзка - Този многопосочен вибриращ пръстен с дистанционно управление е най-добрият подобрител на удоволствието. Със своя уникален отворен С-образен дизайн, гъвкаво тяло и мощни двойни мотори, този вибриращ пръстен доставя интензивни вибрации за невероятно усещане.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Масажорът с чувствен контур е облицован с дразнеща текстура за смилане и двойни мотори за дълбока, бучеща стимулация. Използвайте дистанционното и лесните за докосване бутони, за да преминете през 12 вълнуващи функции на вибрация, пулсация и ескалация. Направете пътуването на живота си и се отдайте на удоволствието точно както ви харесва с независимо управляваните електрически двигатели.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Опаковка от 5 броя желирани вибратори.

    141,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LUV EGG Blue

    Предизвикайте себе си и партньора си с LUV EGG! Това вибриращо яйце с дистанционно управление е идеално за партньори, които изпитват вълнуваща секс играчка. Вибриращото яйце е обвито в мек силикон, който е безопасен за тялото, приятен е на кожата и може да се почисти старателно. LUV EGG има изключително мощен мотор с 12 настройки на вибрациите. Яйцето е водоустойчиво, презареждаемо и може да се използва в комбинация с лубрикант на водна основа.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Ръкав за пенис с чувствена мрежеста структура, която осигурява изключително стимулираща повърхност. Стегнатото прилепване може да засили ерекцията и да удължи половия акт.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Jive Blue

    Изпитайте върховното дискретно удоволствие с Jive от We-Vibe™, вибратор за носене, контролиран с bluetooth. Насладете се на игра без ръце, самостоятелно или с партньора си с безплатното приложение We-Connect™.

    389 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    За анално удоволствие!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LELO Tor 3 Base Blue

    Направете следващата голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с пръстена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, което го прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Открийте силата на малкия син куршум! Напълно акумулаторна, тази копринено гладка мини-вибрация се вписва в повечето мъжки играчки, които използват куршуми, и може да се ползва самостоятелно, за да подобри всяко сексуално изживяване. Неговият тариран връх ви дава прецизна прецизност, където искате най-много, и можете също да го носите във ваната или под душа, тъй като е напълно водоустойчив и потопяем! Насладете се на безкрайна игра с суперирорния куршум, който се почиства лесно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 224

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули