×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 97 до 128 от общо 282

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Tor 3 Base Blue

    Направете следващата голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с пръстена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, което го прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Вибриращият пръстен за пениси Joël от колекцията Elite на Dream Toys има стилен вибриращ куршум в златист цвят, който изглежда страхотно с мекия черен силикон на пръстена. Ръкавът, който държи куршума, има заек с две гъвкави уши и изпъкнала текстура за гъделичкане и стимулиране на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benedict идва с мотор, който със сигурност ще ви остави слаби в коленете. Създаване на интензивни вибрации за осигуряване на блажена стимулация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има стимулиращи ръбове, които гъделичкат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Majestic Duo

    Изработен от щадящ тялото силикон, Satisfyer Majestic Duo може да се използва по различни начини, благодарение на своя въртящ се контур. Иновативният дизайн се допълва от интуитивно управление и интензивни вибрации.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • BeauMents Flexxio Blue

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват поотделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включеното дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Гамата ARKADIO включва набор от функции, невиждани досега в пенис стимулатор: предназначени за висококалибърна стимулация както на главичката, така и на перинеума. Има осем режима на вибрация, супер мощен мотор и супер мек на допир силикон, в допълнение към това, че е ергономично проектиран за безопасна и удобна употреба. Той е идеален както за начинаещи, така и за по-опитни потребители. Този масажор ще добави ново измерение към вашите сесии за удоволствие, както сами, така и с придружител. В допълнение, той е съвместим с новата технология за дистанционно управление Watchme.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Разтеглив вибриращ пръстен за петел с подвижен куршум. Вибрациите се управляват с един бутон за включване/изключване. Stimu Ring е водоустойчив. Вибрациите ще стимулират и клитора на жената, ако Stimu Ring се използва по време на проникване.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag е стимулатор за тестисите и пениса, който подобрява ерекцията и забавя еякулацията. Вибриращият пръстен е супер разтеглив и удобен за носене. Ефективно стимулира тестисите, пениса и перинеума. Fun Bag е лесен за носене в основата на дръжката, която се увива около топките. Кръгът на пръстена е Ø 3,3 см.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Mio Black

    Супер мек, гъвкав, мощен – споделяйте по-силни, по-дълги, едновременни оргазми с вашия партньор с помощта на Mio.

    224,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Независимо дали искате да се забавлявате с партньор или да се отдадете на чувствено соло време, този мощен силиконов дистанционен комплект за прелюдия е направен за многостранна игра за удоволствие. Този вълнуващ комплект включва извит стимулатор с дистанционно управление за китка и контурен усилващ пръстен с ръчно дистанционно управление.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Освободете оргазмичния си потенциал с играчката, специално създадена да обгръща топките ви с еротични вибрации – и никога повече да не се занимавате с импровизирани решения за бръмчене на топки! Плъзнете се в двойната примка – една за пениса, една за топките – и сгушете мотора точно зад семейните бижута, наслаждавайки се на кремообразната силиконова гъвкавост и текстура. Изберете от 9 модела на вибрация, за да намерите оптималния ритъм за соло или двойка игра, дори под вода, тъй като е напълно потопяема. Предайте дистанционното на партньора си за елемента на изненада!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за творчеството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • BeauMents Flexxio Purple

    Вибраторът за двойка BeauMents Flexxio Blue е многофункционален, акумулаторен универсален уред, който харесва както мъжете, така и жените. За да изпълни тази цел, той е оборудван с 2 двигателя – по 1 във всеки край: в зависимост от вашите желания, двигателите могат да се използват отделно или заедно за вълнуваща стимулация. Flexxio е направен от мека и особено гъвкава смес от материали, така че може да се огъне във всяка желана позиция. Той е водоустойчив и има 10 различни режима на вибрация. Flexxio може да се управлява лесно с включено дистанционно управление.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Предложете на клиентите си най-доброто изживяване с този шомпол със силно вибриращ пръстен с дистанционно управление! Този първокласен пръстен за пенис е изработен от черен силикон и разполага с втори пръстен за допълнителна стимулация. If предлага 10 силни вибрации и безжично дистанционно управление за максимален контрол и удобство.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Любовна връзка - Този многопосочен вибриращ пръстен с дистанционно управление е най-добрият подобрител на удоволствието. Със своя уникален отворен С-образен дизайн, гъвкаво тяло и мощни двойни мотори, този вибриращ пръстен доставя интензивни вибрации за невероятно усещане.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Дизайн на пръстени за пенис с двойно проникване за вашето изключително удоволствие

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Силиконовият акумулаторен трептене с двоен клитор смесва 7 интензивни функции на вибрация с еротично трептящ пакет за двойно по-голямо удоволствие от разтърсване на коленете. Този двоен размер на пръстена за стимулация е страхотен за начинаещи, които искат да подправят нещата, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към своя арсенал.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Изпитайте по-дълбока, по-удовлетворяваща връзка за вас и вашия партньор с мощния Link Up™ Edge. Двойният стимулиращ пръстен доставя интензивно удоволствие с 10 мощни вибрационни функции, добавен поддържащ пръстен Ultra-Soft™ и дразнеща оребрена текстура.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Това е презареждаемият пръстен за петел със специален допълнителен пръстен за люлка на топките! Еластичният, но плътно прилепнал силиконов пръстен за пенис и мощен мотор с десет отделни функции засилва ерекцията ви, правейки я по-силна и по-твърда, докато вибрациите също така вдъхновяват партньора ви да постигне кулминация по време на проникване!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Искате ли да повишите състоянието? Bcharmed Basic Plus е двоен масажиращ пръстен със силен мини мотор, перфектен както за соло игра, така и за игра с партньор. 100% безопасен за тялото силикон му осигурява еластично разтягане за цялото плътно прилягане, че ще бъдете на пътя да издържите по-дълго за нула време. Неговото копринено гладко усещане, съчетано с пет пищни вибрационни модела, осигурява по-силни ерекции за него и едновременно с това удоволствие от клитора за нея.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Оборудвайте пакета си с мощен силиконов пръстен, предназначен да подобри тласъка ви с кадифен пръстен, в който любовникът ви да се блъска и търка! Този пръстен за петел разполага с мощна вибрираща сърцевина, покрита с копринен силикон отвън за луксозно усещане - оборудвайте този пръстен и приложете удобно ограничение към тялото и сачмата, за да увеличите продължителността и твърдостта на ерекцията.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Насладете се на дълготрайна и интензивна стимулация с пръстена за петел и топка Saturn от колекцията Hueman. Пръстенът ограничава притока на кръв, което прави пениса и топките ви изключително чувствителни на допир и ерекцията ви ще се почувства по-твърда и ще продължи по-дълго. Пръстенът разполага с 10 различни настройки на вибрация (3 скорости и 7 модела). Има твърда сърцевина с меко силиконово покритие за удобна употреба.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Двоен пръстен за допълнително прилягане!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Dorcel отива още по-далеч в задоволяването на сетивата и представя нова колекция от светещ в тъмното силикон. Цяла линия от 3 преосмислени бестселъра, които ще станат вашите нови най-добри приятели в тъмното.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Thimble Black

    Текстуриран, приятен и адски интензивен захват! Изработен от силикон, този невероятен пръстен има вътрешен вибриращ куршум и оребрена текстура за двойно по-голямо удоволствие от клитора.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Насладете се на дълготрайна ерекция и интензивна стимулация с този стилен и фантастичен вибриращ пръстен за петел от колекцията Hueman. Мекият силикон на тази играчка е много удобен. Вибраторът има 10 различни режима на вибрация, включително 4 скорости и 6 модела, всички лесно регулируеми с безжичното дистанционно управление.

    124,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 282

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули