×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 65 до 96 от общо 284

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Double Ring Vibrator with Black Stimulator Black

    Пригответе се да гърмите с Pretty Love 10 Function Cock Ring.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 45 Vibe Black

    Дайте на вас и вашия партньор този допълнителен тласък, за да тествате наистина границите на вашето удоволствие. Maximus Vibe произвежда огромни вибрации с 10 различни модела, за да поддържа усещането свежо и вълнуващо.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Intense Fry Rechargeable & Vibrating Ring Clear

    Подарете на мъжествеността си чувствено надграждане с нашия пръстен със заек. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и прегръща пениса ви, създавайки ефект на събиране на кръвта за продължително удоволствие и чувствена енергия.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO x Diesel TOR 2

    Разпръснете нещата си във или извън спалнята си, носейки сексапила на сезона, напълно водоустойчив вибриращ пръстен за двойка с лесен за използване интерфейс за управление и шест режима на стимулация. Универсалният пръстен LELO x Diesel TOR™ 2 се чувства удобен, но мощен, предлагайки така необходимото удоволствие и на двамата партньори. Това е надстройката, която сте чакали. Всеки TOR™ 2 се предлага в красива подаръчна кутия със сатенена торбичка за съхранение.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Ramrod Adjustable Vibrating Cockring with Remote Black

    Представяме ви най-добрия усилвател на удоволствието за собствениците на пениса - регулируемият вибриращ пръстен с дистанционно от реномирания лейбъл Ramrod от Dream Toys! Този елегантен и стилен пръстен за пенис е проектиран да осигури несравними усещания и да издигне удоволствието до нови висоти.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Пръстен за пенис/тестиси, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 10 мощни вибрационни функции осигуряват изключителна стимулация на клитора или тестисите, лесно управление с един пръст чрез бутона за включване/изключване. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Spire Vibrating Liquid Silicone Ring Black

    Представяме вибриращия течен силиконов пръстен Spire: Освободете сензационно удоволствие и презаредете с лекота! Готови ли сте да революционизирате опита си в спалнята и да се насладите на необикновени висини? Не търсете повече от Spire Vibrating Liquid Silicone Ring. Създаден с мисъл за вашето удоволствие, този иновативен пръстен е предназначен да донесе на вас и вашия партньор умопомрачително удоволствие, както никога досега.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    О, мамо! Знаем, че има няколко неща по-добри от добрия оргазъм и значението на поддържането на добро сексуално здраве заради многобройните му удобства: подпомага притока на кръвта, повдига настроението, помага за съня, поддържа здравето на мозъка, естествен аналгетик е, намалява стреса, в допълнение към осигуряването на благополучие и подобряване на емоционалното здраве.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 562211 Black

    За стръмни ерекции и възхитителни усещания!

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Двойният вибриращ пръстен за ерекция ColorPoP Big O 2 включва два мощни двигателя за усещане с двойно действие. Двойките се наслаждават на 3 скорости плюс опции за импулс отгоре и силна и стабилна стимулация отдолу за максимално удовлетворение в пълен Technicolor. Супер мощен със супер ярки цветове, ColorPOP Big O 2 е най-добрият в живите вибрации!

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Dully Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Dully е новият вибриращ пръстен за пенис на Tardenoche, предназначен да предложи максимално удовлетворение на двойките.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Двойният силиконов акумулаторен пръстен с пеперуда на CalExotics ще изпрати вас и вашия любовник към екстаз. Мощният тийзър с пеперуда има усилващ пръстен с двойна опора, трептяща пеперуда и 12 функции на трепереща вибрация в коленете. Този двоен усилващ пръстен се съчетава идеално с дръзка пеперуда с пърхащи криле и трептящи антени.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Firey Vibrating Penis Ring with Rabbit Blue

    Пристига в Latetobed Firey, вибриращ пръстен със зайче.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi е вибриращ пръстен за пенис, изработен от мек силикон и ABS. Гъвкавият пръстен е безопасен за тялото, не съдържа латекс и фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма може да предложи стимулация, която варира от фина до пламенна.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Силиконовият презареждаем Endless Desires Enhancer смесва 12 интензивни функции на вибрация с оребрен ръкав за петел за мощно разтърсващо коленете удоволствие. Стимулаторният ръкав е чудесен за начинаещи, които искат да подправят нещата с дразнещото прилягане, или за еротични експерти, които искат да добавят интензивно удоволствие към арсенала си с тътнещи вибрации.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Bunny Buzzer Deep Teal

    Открийте възможностите за удоволствие с Bunny Buzzer. Този разтеглив пръстен за петел е изработен от гладък като кадифе силикон, с плътно и удобно прилепване, идеален за поддържане на по-дълги, по-силни ерекции. Вибриращото зайче куршум добавя усещане и стимулация за вас и вашия партньор. Свобода за игра!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Вибриращият пръстен, който сте искали да имате, и върху любимата ви марка еротични играчки.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Удвоете удоволствието си, когато поставите силиконовия акумулаторен пръстен Maximus® с 10 зърна. Еластичният пръстен е облицован с дръзки мъниста за удоволствие и покрит с изпъкнал тийзър, който се разклаща в ритъма на 12 функции на вибрация.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Комбинирахме нашите емблематични щастливи заешки уши с мощен вибриращ пръстен с 12 функции, за да ви донесем вълнуваща стимулация и вибрации за двама.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са еластични и меки, с размери, за да паснат удобно на всички. Play With Me Pleaser има мощна вибрация за партньорска игра.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    ROOSTER DRAKE е двоен, мек силиконов пръстен с петел с вибриращ куршум, който доставя на вас и вашия партньор удоволствието от неговите вибрации. Неговият дизайн означава, че можете да се обвиете по много начини, така че да можете да се наслаждавате на вибрациите в основата на пениса си или зад скротума. Можете да носите и двата пръстена зад целия си пакет (пенис и скротум) с куршума в основата на еректиралия ви пенис или зад скротума ви, или с един пръстен около целия ви пакет, а другият около пениса или скротума. Насладете се на изследването, за да увеличите удоволствието си. Този разтеглив пръстен с множество възможности за носене може да осигури много забавления.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Тези мъниста и вибриращ C-пръстен с високомощен едноскоростен куршум предлагат комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Пръстен за петел The Crown Jewels - Вибриращи люлеещи се топки от King Cock Elite с утежнени люлеещи се вибро-топки. Топките са реалистични копия, изработени от силиконов материал с двойна плътност и имат мека и подобна на кожа текстура. От вътрешната страна има 2 топки с тежести. Вибриращите топчета се люлеят реалистично при всеки тласък и се удрят в интимната зона за допълнително удоволствие.

    216,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Достигнете максимума от способността си да обичате с Romeri, новия вибриращ пръстен от Latetobed.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Двойният вибратор Multi-Function Couple's Vibrator от Couples Choice има пръстен (петле) и подвижни вибро рамена. 3-те мотора (един в средата и един във всяко рамо) имат 10 режима на вибрация в 3 скорости. Режимите и скоростите могат да се управляват поотделно с дистанционното управление (обхват: 10 метра) – идеално за игри на двойки!

    191,90 лв.

    69,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Cala Azul Dani Couples Toy

    И двамата можете да се насладите на една вълнуваща играчка с този уникален вибратор за двойки от колекцията Cala Azul! Кръглата страна може да се използва като мастурбатор чрез плъзгане на пръстена около пениса.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Кажете здравей на Fenda, вашата нова любима многофункционална играчка от любимата ви марка играчки, Action.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секс сила на пръстена за петел, тогава ще харесате този пръстен за петел със заек. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Ramrod Rabbit Vibrating Cockring Black

    Пренесете удоволствието на следващото ниво с Ramrod Rabbit Vibrating Cockring! Този иновативен пръстен за пенис разполага с вибриращ дизайн на заек за едновременна стимулация на клитора и пениса, предлагайки несравнимо удоволствие и за двамата партньори.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Този има от всичко по малко. Разполагате с пръстен от течен силикон, дърпач за топки и гъделичкане, всичко това в едно удобно презареждаемо оборудване! С безжично дистанционно управление и тънък профил можете да чуете шума си навсякъде, където пожелаете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    Вибриращият пръстен за пенис с дистанционно управление е перфектна секс играчка, която да добави малко вълнение към любовния ви живот. Независимо дали го използвате сами или с партньор, този пръстен предлага 12 различни режима на вибрация, за да задоволи вашите нужди. Изработен от мек и безопасен за кожата силикон, този пръстен се отличава с уникален дизайн и е напълно водоустойчив, което означава, че можете да пренесете забавлението под душа или ваната.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Houpla Rechargeable Vibrating Ring Black

    Houpla е първокласен вибриращ пръстен за петел от Wooomy. Със своя разтеглив пръстен и 10 мощни режима на вибрация той укрепва ерекцията ви и помага както на вас, така и на партньора ви да постигате експлозивни кулминации отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 284

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули