×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 65 до 96 от общо 282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Gender X Back It Up Black

    Тази уникална дистанционна комбинация от вибриращ щепсел и пръстен включва два мощни мотора, които работят заедно във вала и основата. Регулируемите C-пръстенови рамена предлагат 3 различни позиции, докато луковичният щепсел се стеснява отгоре и отдолу с предпазна основа, която се свързва, за да образува една гладка гъвкава форма.

    174,90 лв.

    131,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hot Octopuss Atom Plus

    ATOM PLUS е първият в света пръстен за кран, който съдържа двойни интегрирани мотори, позволяващи интензивна стимулация на перинеума в допълнение към мощните вибрации в горната част на ствола.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Музика, звук и игри за дистанционно или локално управление на вибрациите

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички. Меките издатини по дължината на вибриращия куршум стимулират клитора по време на употреба.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FirmTech Tech Ring

    Революционният технологичен пръстен за ерекция на FirmTech може да подобри вашето представяне, като същевременно проследява жизнените показатели на вашата еректилна годност с едно натискане на бутон

    999 лв.

    619 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Масажорът Cock Ring с RC топка от Rebel е анатомично оформен вибратор с топка, който също пасва перфектно. Пръстен за петел и пръстен за топка държат луксозния вибратор на място. Играчката е много еластична и гъвкава за перфектно прилягане и максимален комфорт. Вълнуващото стегнато прилягане поддържа ерекцията ефективно за силно представяне по време на секс. Дълбоките вибрации стимулират топките, а малкото, гъвкаво рамо стимулира перинеума за силни кулминации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Това е мечтата: вие и вашият партньор в прегръдките един на друг, вашето удоволствие подхранва взаимно. Получете изключително твърда ерекция, която изминава допълнителната миля или усетете тръпки на удоволствие през клитора. Тръпката продължава, докато едновременно и двамата не получите онзи вид оргазъм, който ви кара да виждате звезди.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Knight Black

    Този смел, черен пръстен за петел осигурява по-здрави ерекции, които продължават по-дълго, като същевременно й осигурява изкусително каране, което тя никога няма да забрави! Мощният мотор се управлява лесно с един прост бутон, а опияняващото му бръмчене стимулира нейната основна ерогенна зона с издънки за удоволствие, които удрят точното място всеки път. Почистете с препарат за играчки ZT и изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Cock Ring Vibe with Remote

    Дайте добър шок на члена си с този вибриращ пръстен за петел E-Stim! Този месест силиконов пръстен е предназначен не само да подобри ерекцията ви, но и да даде на вас и любовника ви изкусителен шок с всеки тласък. Отдайте се на света на електро играта - този E-Stim Pro Cock Ring е проектиран да шокира и наелектризира без нужда от захранваща кутия, кабели или електроди, така че можете просто да го поставите и да почувствате шокиращото му блаженство с лекота!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Ring True

    Поставете пръстена върху езика, за да засилите оралното изживяване на партньора си и оставете мощните вибрации да действат магически заедно с езика ви.

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring 1 Black

    Вибриращият пръстен ще промени представата ви за секса! Ще ви даде чувствена стимулация на клитора по време на любовна игра и прекрасни общи пикове. Този от Pretty Lova ще ви зарадва с мекия си силиконов материал и назъбена повърхност за дразнене на путка. В допълнение, той също така насърчава ерекцията и забавя кулминацията. Няма време за губене, пъхнете го в кошницата!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT е пръстен за стимулация на клитора и вагинален възбудител, с който можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до неподозирани граници.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black & Silver Cock Ring Vibrating & Licking Silicone Rechargeable Black

    Предложете на партньора си несравнимо изживяване благодарение на този вибриращ пръстен от Black&Silver. Особено разтеглив, той лесно се адаптира към всички размери и сублимира ерекцията, докато неговият революционен стимулатор тресе от вибрации и ще задоволи клитора ви.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy The 3 Way Black

    Насладете се на изцяло нов начин да играете с The 3 Way, уникален Cock Ring, изработен от гладък като кадифе силикон. Двойният контур вибрира, докато поддържа вашата ерекция. 3 текстурирани пипа с 10 скорости и ритми ви предлагат безкрайни възможности за удоволствие. Внимателно проектираните текстури и издатини предлагат допълнителни усещания, докато дистанционното управление позволява игра със свободни ръце. Свобода за игра!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Накарайте го да се почувства като тракийски гладиатор и водете война срещу скучната, безжизнена игра със Spartacus R. Осигурявайки кулминация след интензивна кулминация, този завладяващ, креативен вибриращ пръстен е конструиран да доставя четворна стимулация както за него, така и за нея.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Winni Purple

    Позволете на SVAKOM да ви представи Winni: вибриращ пръстен, предназначен за двойки с приключенска страна. Winni не само помага за удължаване на издръжливостта на мъжа, но също така помага за стимулиране на женския клитор. Winni е водоустойчив, така че не се колебайте да започнете действието във ваната или плувния басейн.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Double Diver Pink

    Утроете удоволствието в спалнята, когато се пъхнете в силиконовия презареждаем Double Diver™. Докато еластичният пръстен ви държи здраво, вълнуващата сонда и ръмжащият тийзър осигуряват стимулация с пълен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Vibrating Silicone Super Ring Black

    Пенисът се държи сигурно от пръстена на петела и спомага за създаването на изключително твърди ерекции. Клиторният стимулатор има подвижен вибро-булет и стимулиращи точки, които спомагат за постигането на невероятни оргазми. аз

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Two-O

    Вибриращият пръстен Two-O включва два мини мотора, прикрепени към супер-еластичен и удобен пръстен за удоволствие за по-добър, по-удовлетворяващ секс. Горният мотор стимулира клитора й, докато долният мотор бръмчи с интензивни усещания за взаимно удоволствие, давайки на двойките нещо, за което да крещят – заедно!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Вибрации за дразнене на топките, доставяни от тази вибрираща закачка за скротум Mr Pleasure, за максимално удоволствие! Вибриращият тийзър за скротум е изработен от мек силикон и има удобна каишка за член. Просто натиснете бутона на едноскоростния вибриращ куршум и се насладете на вълнуващите усещания от вибрации, дразнещи топките ви.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    Jammy е вибратор с троен пръстен, който осигурява сигурно прилягане около пениса. Трите пръстена пасват около вала и го задържат по-здраво за по-дълъг период от време.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Black

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички. Меките издатини по дължината на вибриращия куршум стимулират клитора по време на употреба.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Heloise Black

    Яхнете вълната от стимулация със силиконовия акумулаторен пръстен за вибриращ петел със 7 функции. Със своя силиконов дизайн, този плътно прилепващ пръстен за член стои в основата на пениса ви, укрепва ерекцията ви и удължава удоволствието ви.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 282

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули