×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 65 до 96 от общо 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Оборудвайте пакета си с мощен силиконов пръстен, предназначен да подобри тласъка ви с кадифен пръстен, в който любовникът ви да се блъска и търка! Този пръстен за петел разполага с мощна вибрираща сърцевина, покрита с копринен силикон отвън за луксозно усещане - оборудвайте този пръстен и приложете удобно ограничение към тялото и сачмата, за да увеличите продължителността и твърдостта на ерекцията.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Вибриращият пръстен Thor на Feelztoys прави вашата ерекция по-дълга и по-силна, има силни вибрации и може да се използва за соло игра или двойки.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Укрепва, вибрира и стимулира!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Този двойно задвижван вибриращ пръстен за петел Zeus ще направи ерекцията ви по-дълга, по-силна и ще ви осигури свръхестествена способност да угаждате. Два мотора в горната и долната част на този пръстен осигуряват чувствени вибрации, които ще доведат вас и вашия партньор до по-интензивни оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този много разтеглив пръстен за петел, изработен от силикон, ще се насладите на дълготрайна ерекция, така че да можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор с подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да има прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Curitis Black

    Подобрете представянето си и удоволствието на партньора си в спалнята, като поставите легендарния черен силиконов вибриращ пръстен за петел. Тази страхотна мъжка секс играчка разполага с две влачещи се пипала, които образуват регулируем пръстен, за да я поддържат сигурна и удобна през цялото време; съобразени перфектно с вашето тяло за най-ефективна употреба.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Добавете шум към вашата секс игра с тази чисто нова линия играчки ELECTROSHOCK!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Ръкав за пенис в структуриран дизайн с връх, изработен от плътен материал (приблизително 2,30 см/0,91 инча) и вибрационен куршум. Върхът осигурява визуално удължаване и стимулира интензивно вашия партньор с всеки тласък. Стимулатор за клитор с 10 мощни вибрационни функции осигурява изтънчено удовлетворение за партньора. Разтегливият силикон ви предлага най-доброто прилягане към вашия пенис. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Добавете допълнителна стимулация към вашата сензационна самостоятелна игра! Този силиконов пръстен за петел с G-вал е направен от първокласен силикон и се разтяга над главата, за да се носи удобно по дължината на тялото. Мощният вибриращ мотор осигурява 4 скорости и 7 модела на вибрации, които могат да се променят чрез малките бутони или чрез дистанционното управление, работещо с батерии! Проектиран с водоустойчива технология IPX5, той може да издържи и на силни потоци водни струи! След всяка употреба презаредете напълно вибриращия пръстен, като използвате предоставения USB кабел.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Преработихме нашия популярен MOTOVibe Rev Cockring, за да включим фантастична форма на сълза. Това допълнение осигурява допълнителни стимулиращи вибрации по протежение на петна, както и на топките и вала.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел и вибриращ C-пръстен с високомощен едноскоростен куршум предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk ™ Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Вълнуваща стимулация за НЕГО и НЕЯ.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Trap Black

    Красив пръстен за пенис за любителите на секса. Капанът е гъвкав и разтеглив, изработен от супер мек силикон. Има много интензивен вибратор, който разпределя вибрациите в целия пенис и на свой ред поддържа ерекцията за по-дълго време. Този пръстен се доставя с вътрешен вибриращ куршум, който може да бъде отстранен и използван за любовна игра, стимулация на клитора или зърното.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Подобрете пакета си и създайте настроението си с тази комбинация от пръстен/стимулатор за замърсяване! Отдайте се на интензивното удоволствие от перинеума, докато чувствителността и продължителността на вашата ерекция се увеличават благодарение на плътната прегръдка на силиконовия член и топките. Този стимулиращ пръстен за петел е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, който е кадифено гладък, без фталати и без латекс, така че можете да играете с увереност.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Вибрационен анален стимулатор с гладка извивка, за да осигури по-пълноценни усещания.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Пръстен за пенис, предназначен да ви помогне да постигнете по-дълготрайна и по-силна ерекция. 2 мотора с 10 мощни вибрационни функции осигуряват допълнителна стимулация на клитора, но този пръстен е идеален и за стимулиране на тестисите. Включена е сатенена торбичка за съхранение.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Извеждането на серията TENGA SVR до нови висоти е SVR+! С 1,5 пъти повече мощност от оригиналната серия SVR, насладете се на още по-силни усещания за партньорско удоволствие. Усилете страстните нощи със SVR+.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Той е прост, елегантен и могъщ! Нашият класически Sport Fucker Universal Cockring (един от нашите най-продавани година след година) вече има мотор! Допълнен с 10 вибрационни функции, този супер мек силиконов пръстен ще бръмчи заедно с вашите удари, създавайки стимулиращо изтръпване за вас (и вашия партньор, когато е приложимо). Батерията може да се зарежда с помощта на включения USB кабел за зареждане и всичко е достатъчно тънко, за да го носите където и да отидете и се активира с помощта на безжичното дистанционно управление.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега. Прикрепеният куршум може да се похвали с десет различни модела на вибрации, така че каквото и усещане предпочитате, той може да ви предостави. Насладете се на този висококачествен силиконов пръстен за петел на достъпна цена и ненадминато усещане.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Копринено гладкият и плюшен силикон е безопасен за тялото и е предпочитаният материал за най-добрите секс играчки. Насладете се на двойното подобрение на пръстена на петела и стимулатора за замърсяване. Докато поддържате и подобрявате ерекцията си, можете също да се насладите на мощните вибрации, излъчвани от вибратора, разположен срещу перинеума ви. Изберете между 3 скорости и 4 модела на вибрация.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Превъзходна секс играчка за двойки, щастливият заешки вибриращ заешки пръстен за петел включва два супер-разтегливи пръстена за подобрена устойчивост и заешки уши за интензивна стимулация на клитора. Разгледайте неговите 12 режима на вибрация за споделени удоволствия.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Укрепете ерекцията си с този регулируем, вибриращ пръстен за член.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Marry Me Rechargeable Vibrating Ring Black

    Ако искате да се ожените с партньора си, акумулаторният вибриращ пръстен за петел Wooomy Marry Me е тук, за да ви помогне!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Triple Play Black

    Това е Triple Play! Този управляван от дистанционно управление Cock Ring със своите три мощни вибриращи мотора доказва, че добрите неща идват по три. Пръстенът с формата на подкова, изработен от гладък като кадифе силикон, стимулира с 9 вибриращи скорости и модели, докато неговият разтеглив пръстен работи за поддържане на по-дълги, по-силни ерекции. Той е идеален за снизходителни солови сесии и партньорско удоволствие. Свобода за игра!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Пепелта Rabbit има куршум с 1 скорост. Пръстенът е изработен от силикон и затова е изключително разтеглив. Със своите стимулиращи уши, той също така ще даде на партньора ви чувство на удовлетворение. Идеален за него и нея.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Rower Vibrating Ring with Rotating Tongue Black

    Пръстенът Rower пристига при Action Man, вибриращ пръстен, идеален за мъжко удоволствие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Houpla Rechargeable Vibrating Ring Black

    Houpla е първокласен вибриращ пръстен за петел от Wooomy. Със своя разтеглив пръстен и 10 мощни режима на вибрация той укрепва ерекцията ви и помага както на вас, така и на партньора ви да постигате експлозивни кулминации отново и отново.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Този има от всичко по малко. Разполагате с пръстен от течен силикон, дърпач за топки и гъделичкане, всичко това в едно удобно презареждаемо оборудване! С безжично дистанционно управление и тънък профил можете да чуете шума си навсякъде, където пожелаете.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 141

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули