×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 97 до 128 от общо 298

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Този пръстен има четири пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 4 см, един с диаметър 2,5 см и два с диаметър 2 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (2,5 см) трябва да се носи около вала.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    ROOSTER RAGNAR е здрав силиконов пръстен за петел, съчетаващ широка каишка и тънки струни в един дизайн, за да осигури динамични изживявания. Ласото може лесно да се регулира чрез плъзгане на шкафчето нагоре и надолу по струните. Можете да носите ласото около целия си пакет (пенис и скротум) или само около основата на еректиралия ви пенис в зависимост от това какво правите и колко твърди искате да бъдат ерекциите ви.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Sport Fucker е най-универсалната играчка Cock and Ball на пазара.

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Cockring Black

    Sport Fucker е най-универсалната играчка Cock and Ball на пазара.

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Заключването Armor Tug включва пръстен за петел Armor Tug, който е прикрепен към тапата с 14 см обиколка за допълнителна стимулация. Каишката дава на потребителя невероятно разделяне на вашия пенис и скротум, като същевременно дава по-голямо повдигане.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Комплект Play Zone - 9 Xact-Fit пръстена със здрав конус за съхранение

    132,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Не е твърде тежка и не е твърде лека, ако никога не сте изпитвали секс, докато носите носилка за топка, това е перфектната играчка за тестване на водите. Супер еластична носилка за топка пасва на скротуми с различни форми и размери.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Black

    Направете стъпка по-голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с тестена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен първокласен безопасен за тялото силикон, който прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    POWERSLING е ограничено издание на петела, моделирано след нашия прекратен, най-продаван NUTTSLING.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Heloise Black

    Яхнете вълната от стимулация със силиконовия акумулаторен пръстен за вибриращ петел със 7 функции. Със своя силиконов дизайн, този плътно прилепващ пръстен за член стои в основата на пениса ви, укрепва ерекцията ви и удължава удоволствието ви.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Направете следващата голяма стъпка във връзката си и осигурете голямо взаимно удовлетворение с пръстена за удоволствие TOR™ 3. Повече настройки за вибрация означават повече място за експериментиране, заедно с уникални опции за персонализиране с помощта на приложението LELO. TOR™ 3 е изработен от първокласен безопасен за тялото силикон, което го прави идеално прилягащ за всички форми и размери, идеално пренасяйки усещанията и на двамата партньори.

    519 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички. Меките издатини по дължината на вибриращия куршум стимулират клитора по време на употреба.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате този пръстен за петел с каишка с топка!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Пръстените Renegade са обусловени от производителността пръстени от TPE без мирис, които са супер еластични, никога не лепнат и се предлагат в разнообразни цветове, форми и размери. Опитайте ги всички за разнообразие от сензационни възможности и невероятни резултати. Подходящ за всички смазки.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    RINGER е дебел пръстен от желе, който раздува месото ви и избутва боклуците ви нагоре и навън за по-тежък пакет.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествена кожа и гума, който ви позволява да забавите еякулацията, да задържите еректиралия си член много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Мощен и неустоим Cockring. 3 режима на вибрация. 1 Мощен мотор. Изработена от супер мек силикон. Ергономичен. Шепни тихо. Водоустойчив. Батериите не са включени.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Преоткрийте напрегнатите приключения на Анастейжа и Крисчън Грей с официалната колекция за удоволствия Петдесет нюанса сиво. Базиран на еротичния литературен феномен, който въвежда двойките по целия свят в чувствеността на BDSM, продаден в над 150 милиона копия по целия свят и породил три изключително успешни филма, съвсем тези подбрани играчи и аксесоари за робството имат световен успех, откакто за първия път се появиха на рафтовете през 2012 г.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Този пръстен има три пръстена, които са прикрепени един към друг: един с диаметър 2 см, един с диаметър 3 см и един с диаметър 4 см. Най-големият пръстен (4 см) трябва да се носи около скротума. Вторият пръстен (3 см) трябва да се постави около тестисите. Най-малкият пръстен (2 см) трябва да се постави около ствола на пениса. Използването на пръстен ще ограничи притока на кръв и ще осигури на потребителя по-пълна и по-здрава ерекция. Пръстенът около тестисите ги предпазва от свиване, което удължава оргазма.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Majestic Duo

    Изработен от щадящ тялото силикон, Satisfyer Majestic Duo може да се използва по различни начини, благодарение на своя въртящ се контур. Иновативният дизайн се допълва от интуитивно управление и интензивни вибрации.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Подобрете любимия си актив... Мекият, гъвкав пръстен на Bcharmed Basic Wave е проектиран да пасне идеално на мъжете, докато безопасният за тялото силикон се плъзга съблазнително по най-чувствителната ви зона. Тази водоустойчива къща за удоволствия има стимулиращи ръбове, които гъделичкат вашето приятно място, докато 5-функционалният мотор управлява вашия масаж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Вибриращият пръстен за пениси Joël от колекцията Elite на Dream Toys има стилен вибриращ куршум в златист цвят, който изглежда страхотно с мекия черен силикон на пръстена. Ръкавът, който държи куршума, има заек с две гъвкави уши и изпъкнала текстура за гъделичкане и стимулиране на клитора.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Benedict идва с мотор, който със сигурност ще ви остави слаби в коленете. Създаване на интензивни вибрации за осигуряване на блажена стимулация.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Играчките Vers се забавляват повече! Този пръстен Power vers може да се носи в толкова много различни конфигурации, че вашият член и топки ще си помислят, че получават нещо ново всеки път.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Двоен пръстен за пенис, изработен от висококачествен метал без съдържание на никел, който ви позволява да забавите еякулацията, да запазите еректиралия си пенис много по-дълго и да удължите времето на половия акт.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Създаден, за да подобри, ескалира и засили екстаза всеки път, когато поставите силиконова усилваща клетка със стоманени перли. Здравата, но еластична силиконова двойна усилваща клетка поддържа, докато подвижните стоманени мъниста за удоволствие вълнуват вас и вашия любим.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    От срамежливи начинаещи до еротични експерти, Ultra-Soft™ Dual Ring ще ви обгърне плътно в удоволствие с ултра плюшения, еластичен двоен усилващ пръстен. Еластичният, удобен усилвател е създаден, за да увеличи издръжливостта, да подобри чувствителността и да осигури превъзходна поддръжка на ерекцията.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 298

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули