×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 65 до 96 от общо 298

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Уникалната форма на рог на вибриращия пръстен за пенис увеличава вашата увереност, обичайте партньора си. Докато партньорът ви прониква отзад, накарайте го да се протегне и да погали вибриращия ви ствол. Върнете се обратно върху пениса им и ги оставете да усетят вибрациите, които тътнят през вашата част, максималният контакт с частта означава, че и двамата можете да се възползвате от вибрациите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Искате ли да повишите нивото? Bcharmed Basic Plus е двоен масажиращ пръстен със силен мини мотор, перфектен както за соло игра, така и за игра с партньор. 100% безопасен за тялото силикон му осигурява гъвкаво разтягане за толкова плътно прилягане, че ще бъдете на път да издържите по-дълго за нула време. Неговото копринено гладко усещане, съчетано с пет пищни вибрационни модела, осигурява по-силни ерекции за него и едновременно с това удоволствие от клитора за нея.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Мъжете със сигурност ще се насладят на всякакви вълнуващи усещания по цялата дължина на пениса с този пръстен за стимулиране на двойки. Прави пениса по-чувствителен, забавя оргазма и прави ерекцията по-продължителна, когато използвате пръстена.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Този прозрачен вибриращ ръкав от Crystal Clear е направен от мек, еластичен материал и придава на пениса най-добра форма, така че да може да доставя пълноценно удоволствие. Плътно прилепващият ръкав подпомага ерекцията. Поставя се върху пениса и сферичният пръстен помага на ръкава да пасне сигурно и удобно, а също така гарантира, че няма да се изплъзне.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    За повишена сексуална сила! Пръстен, изработен от много гъвкав материал, подобен на силикон, с плътно прилепване към кожата и интегриран вибриращ куршум.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Вълнуваща стимулация за двойки!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    След една година тестване и оразмеряване на нашата дизайнерска концепция, ние почти се счупихме, когато тествахме окончателната версия на нашата нова секс играчка!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Музика, звук и игри за дистанционно или локално управление на вибрациите

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    RingO Biggies са по-дебела версия на една от нашите най-популярни халки за петли и се отличават с по-стегнато и по-здраво прилепване, което прави огромно впечатление.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Увеличете удоволствието си и удължете времето си за игра! Играйте с мен Вибриращи C-пръстени могат да се носят около основата на дръжката или под топките и са меки и еластични, за да пасват удобно на всички. Меките издатини по дължината на вибриращия куршум стимулират клитора по време на употреба.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Комбиниран пръстен за петел/топка Triple Ball/Coc Ring с анални мъниста от Rebel с 2 здраво закрепени анални мъниста на каишка. Регулируемият пръстен на петела и двата гъвкави сферични пръстена захващат здраво най-добрите му активи и могат да поддържат ерекцията му ефективно благодарение на ефекта на кръвосъсирването.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Получете по-добър и продължителен оргазъм с този комплект от 7 силиконови пръстена за пениса.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Масажорът Cock Ring с RC топка от Rebel е анатомично оформен вибратор с топка, който също пасва перфектно. Пръстен за петел и пръстен за топка държат луксозния вибратор на място. Играчката е много еластична и гъвкава за перфектно прилягане и максимален комфорт. Вълнуващото стегнато прилягане поддържа ерекцията ефективно за силно представяне по време на секс. Дълбоките вибрации стимулират топките, а малкото, гъвкаво рамо стимулира перинеума за силни кулминации.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring е мек, еластичен пръстен, изработен за максимален комфорт. Плоският дизайн пасва около вашия вал за работа без приплъзване. Безопасният за тялото, хипоалергенен силикон Camo Cock Ring се отличава със сатенено гладък камуфлажен дизайн. Почиства се лесно: просто измийте със сапун и вода и оставете да изсъхне на въздух.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Ring True

    Поставете пръстена върху езика, за да засилите оралното изживяване на партньора си и оставете мощните вибрации да действат магически заедно с езика ви.

    32,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT е пръстен за стимулация на клитора и вагинален възбудител, с който можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до неподозирани граници.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Дайте тласък на тялото и тестисите си с този гладък силиконов пръстен за подобряване, който има двойна функция. Супер разтеглив за максимален комфорт, пръстенът здраво захваща члена и топките ви, за да помогне за подобряване на издръжливостта, като същевременно осигурява плътна опора на скротума. Вземете най-доброто от вашия пръстен за петел с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Накарайте го да се почувства като тракийски гладиатор и водете война срещу скучната, безжизнена игра със Spartacus R. Осигурявайки кулминация след интензивна кулминация, този завладяващ, креативен вибриращ пръстен е конструиран да доставя четворна стимулация както за него, така и за нея.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Glans Ring Black

    Отворен пръстен от неръждаема стомана с 2 бижута топки, подходящ както за обрязан, така и за необрязан пенис. Тънкият пръстен е поставен директно на ръба на главичката.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Double Diver Pink

    Утроете удоволствието в спалнята, когато се пъхнете в силиконовия презареждаем Double Diver™. Докато еластичният пръстен ви държи здраво, вълнуващата сонда и ръмжащият тийзър осигуряват стимулация с пълен контакт.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Locker Black

    Насладете се на перфектно сексуално изживяване с този вибриращ пръстен за пенис и тестиси. Той е специално проектиран да осигури комфорт и функционалност, като ефективно подобрява половия акт. Изработен от силикон, който се разтяга лесно за максимален комфорт, той също така идва с вибриращ куршум, който ще стимулира както него, така и нея.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Този мощен пръстен за петел е идеалният стимулант за вас и вашия партньор! С този силиконов пръстен за петел и двамата можете да се насладите на дълготрайна ерекция, което означава, че можете да продължите по-дълго. В горната част има допълнителен стимулатор със заешки уши и подвижен мини вибратор, който стимулира клитора, така че партньорът ви също да достигне прекрасен оргазъм.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Bayek е част от сериала ZALO Legend и е предназначена да издигне сексуалните преживявания на двойките. Елегантният, мек силикон покрива ергономичната форма, която удобно пасва между две тела, за да подобри проникването вътре и отвън.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibrating Black

    SVR е високомощен, тих, акумулаторен и водоустойчив накрайник с елегантен дизайн за безсмислено, сериозно удоволствие.

    182,90 лв.

    148,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Two-O

    Вибриращият пръстен Two-O включва два мини мотора, прикрепени към супер-еластичен и удобен пръстен за удоволствие за по-добър, по-удовлетворяващ секс. Горният мотор стимулира клитора й, докато долният мотор бръмчи с интензивни усещания за взаимно удоволствие, давайки на двойките нещо, за което да крещят – заедно!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Регулируемо завъртане на класическата халка за петел, тази връзка ви позволява да изберете точния диаметър, който желаете, и разполага с текстурирана платформа за удоволствие за нея! Мощният 10 куршума гарантира, че и двамата ще изпитате мощни вълни от взаимна стимулация за двоен оргазъм! Насладете се на фантазията на вашата двойка под вода, тъй като тази играчка е напълно потопяема и оставете висящите връзки да вибрират магически между бедрата ви като допълнителен бонус. Почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 298

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули