×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибрационни и монтажни пръстени

Обекти 65 до 96 от общо 359

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Glorious Duo

    Компактната, но обемна форма, вибриращият клиторален стимулатор и двата пръстена за пениса и тестисите правят силиконовия Satisfyer Glorious Duo идеалният спътник за дълги нощи.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Удвоете удоволствието и удвоете забавлението с невероятния двоен пенетратор с дистанционно управление! Спрете да се карате за дистанционното и се насладете на тръпката от двойното проникване, без да въвеждате трети партньор в микса!

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Почувствайте пърхането с Monarch, носима пеперуда, която плъзга клитора и обгръща заобикалящата го чувствителна зона със стимулираща вибрация. Създаден след прочутия масажор тип пеперуда – класически фаворит сред двойките – Monarch съчетава интимен масаж без ръце с подобрение с допълнителна сила за великолепно величествено изживяване.

    91,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно взехме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Комплект пръстени с диамантено петле, съставен от 3 пръстена с различни размери (Ø 2,6 cm, 3,0 cm и 3,5 cm) и изключително въображаем и ергономичен дизайн, изработен от силикон. Мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Tor 2 Black

    Удобен и идеално пасващ вибриращ пръстен за двойки, носен от мъже, когато правят любов, TOR™ 2 подобрява усещанията от секс и за двамата партньори.

    359 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Разширете своето удовлетворение от съблазняването с издръжливия силиконов поддържащ пръстен за скротум с три щраквания. Пръстенът за чувствена ерекция е предназначен да поддържа издръжливостта, да поддържа твърда ерекция и да удължава интимното удоволствие. Изключително еластичният, напълно регулируем пръстен за кран е лесен за използване, удобен за носене и е идеален за начинаещи и опитни потребители.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Този силиконов сплитер за топчета от колекцията Boners гарантира, че вашите мъжествени форми са готови за действие във всеки един момент. Разделителят на топчета избутва пениса напред, издърпва топчетата надолу и разтваря тестисите. Това осигурява уникален и провокативен вид и предлага приятно усещане. Секс играчката е изцяло изработена от мек и еластичен материал, който перфектно обгръща най-чувствителните части на тялото.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадохме повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчки, които правим взети заедно.

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Подарете на своята мъжественост чувствено надграждане с нашия Mighty One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Двойният вибриращ монтажен пръстен Ohare XL го превръща в любимата ви заешка атмосфера с комфортен монтажен пръстен и супермощен 4-функционален мотор, подобрен с меки, гъвкави заешки уши!

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Луксозен аксесоар за пенис и тестиси.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Три пръстена в един комплект означават, че можете да експериментирате с намирането на идеалното прилягане или да използвате размера, който отговаря на вашето настроение - мек или по-чувствено смел! Плъзнете пръстена към основата на ствола, за да изпитате по-твърди, по-дълготрайни ерекции и оставете мънистата за удоволствие да ви масажират нежно за допълнителна еротична стимулация. Почистете с препарат за играчки и изплакнете с топла вода.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Cobra Purple

    Ако не можете да устоите на увеличаващата секса сила на пръстена за петел, тогава това ще ви хареса. Самият пръстен ще прегърне основата на тялото му и ще му помогне да запази ерекцията си по-здрава за по-дълго време. Коприненият силикон ще се търка в клитора й и ще изпраща интензивни вибрации върху нейния клитор и целия му ствол за невероятна стимулация, както никога досега.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Cockring RVS от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен пръстен за петел, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Този солиден пръстен висока издръжливостта и издръжливостта на ерекцията. Cockring RVS е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    41,90 лв.

    26,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате тези пръстени! Той ще даде на пениса ви желаната твърда сила и ще избегне преждевременната еякулация! Ще харесате простите форми на тези пръстени, а благодарение на силиконовия материал те ще се приспособят към телесната ви температура много бързо. Предлага се в 3 различни размера и се предлага в черни цветове.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Large Cock Ring Set

    Насладете се на интензивно сексуално изживяване с този комплект пръстени за петел от 3 части! Пръстените са изработени от мек и гъвкав силикон за добро и удобно прилягане. Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ограничава притока на кръв за по-твърда и дълготрайна ерекция. Това също кара оргазмите да се чувстват по-интензивни.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Силно въображаем и ергономичен дизайн. Материал: неръждаема стомана (304), без никел. Тегло: 92g, Ø 3,8cm.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Power Clit

    Изживейте споделеното удоволствие с мощния клитор dorcel.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Legendary Duo

    Този вибратор е перфектен за укрепване и поддържане на ерекцията, като същевременно повишава и намалява удоволствието. Всеки вибратор Duo cockring е оборудван с мощен мотор за предаване на 12 настройки на вибрации през силиконовите ленти и главата на мотора, като едновременно с това възбужда вашия партньор по време на проникване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно вземаме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Създаден за комфорт, Blush Performance Silicone Glo Cock Ring ще подобри времето ви за игра със своята нехлъзгаща се дръжка и сатенено гладък силикон. Този безопасен за тялото пръстен е мек и разтеглив за по-голяма носене, така че вашият комфорт продължава толкова дълго, колкото и вие. Изработен със светещи в тъмното пигменти, пръстенът Silicone Glo Ring е забавен за гледане на тъмно — и лесен за намиране при загасени светлини!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Добавете нещо допълнително към вашата любовна сесия с този силиконов вибриращ пръстен за петел. С 10 вибриращи режима, които ви дават часове на интензивно удоволствие и палаво забавление, тази играчка ще бъде обичана от вас и вашия партньор!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Power Ring L

    Силно въображаем и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, Ø 4,5см.

    24,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    Пръстенът за петел Atomic Jock Humpballs от OxBalls е перфектната комбинация от издръжливост и меко, меко усещане, което няма да щипе или да се забива в кожата ви.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Cockring RVS от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен пръстен за петел, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Този солиден пръстен повишава издръжливостта и издръжливостта на ерекцията. Cockring RVS е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Перфектна опора по време на секс!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Реализирайте своя върхов потенциал по време на споделени срещи с Again and Again, плъзгащ се регулируем пръстен, предназначен да помогне за подобряване на ерекцията и оптимизиране на издръжливостта, за продължителни сесии на страстта и пълно удовлетворение.

    45,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Adjust Ring

    За ерекция, която е направена по поръчка, открийте удобствата на пръстен, който е ергономично регулируем за вашите постоянно променящи се удоволствия.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Screaming O RingO му помага да го задържи по-здраво по-дълго с по-силни, по-пълни и по-твърди ерекции и сега феновете могат да се насладят на три уникални супер-разтегливи размера в два цвята, за да намерят перфектния им размер! Просто разтегнете пръстена около пениса и тестисите и го носете в основата на тялото, за да позволите на плътно прилепналия пръстен да свърши работата си.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 359

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули