×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Халки за пениси

Обекти 33 до 64 от общо 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Комплект от 3 монтажни пръстена, изработени от здрав, но гъвкав материал. Те са лесни за разтягане, така че прилягат удобно, а текстурата им обещава разнообразие от любящи изживявания. Носете само един или всички наведнъж!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Лесният за използване Neo Ring е един от най-удобните пръстени за петли на пазара. С четири отделни закопчалки можете лесно и сигурно да регулирате размера на пръстена, когато членът ви стане по-голям.

    36,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Power Ring M

    Силно въображаем и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, Ø 4,0см.

    24,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    След една година тестване и оразмеряване на нашата дизайнерска концепция, ние почти се счупихме, когато тестваме окончателната версия на нашата нова секс играчка!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    TOYJOY е марката за цветни, модерни и достъпни интимни играчки. Марката разполага с разнообразни качествени колекции за перфектно съвпадение!

    16,90 лв.

    5,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно взехме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Насладете се на най-експлозивните еякулации досега с Ass-Gasm Cockring Plug.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Комплект пръстени с диамантено петле, съставен от 3 пръстена с различни размери (Ø 2,6 cm, 3,0 cm и 3,5 cm) и изключително въображаем и ергономичен дизайн, изработен от силикон. Мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадохме повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчки, които правим взети заедно.

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Двойният вибриращ монтажен пръстен Ohare XL го превръща в любимата ви заешка атмосфера с комфортен монтажен пръстен и супермощен 4-функционален мотор, подобрен с меки, гъвкави заешки уши!

    57,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Луксозен аксесоар за пенис и тестиси.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Cockring RVS от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен пръстен за петел, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Този солиден пръстен висока издръжливостта и издръжливостта на ерекцията. Cockring RVS е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    41,90 лв.

    26,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Открийте перфектния захранващ PR11 за използване между тестисите и пениса, валиден и за основата на пениса. Удължете забавлението и направете удоволствието дълго с този хипоалергенен TPE пръстен за пенис от Powering. Пръстените за ерекция POWERING са безопасни за тялото, със сигурност ще увеличат ефективността ви и ще засилят удоволствието ви.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Large Cock Ring Set

    Насладете се на интензивно сексуално изживяване с този комплект пръстени за петел от 3 части! Пръстените са изработени от мек и гъвкав силикон за добро и удобно прилягане. Поставете пръстена около основата на пениса, когато пенисът е отпуснат. По време на ерекция пръстенът ограничава притока на кръв за по-твърда и дълготрайна ерекция. Това също кара оргазмите да се чувстват по-интензивни.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Cocksling-2 Ice Blue

    COCKSLING-2 е абсолютно най-добрият пръстен за петел, който сме правили - носим ги за чукане, галене, за пикаене и свиркане, носим ги под екипировка за по-голяма издутина ... и знаем, че вие сте правили същото - в през последните 3 години продадоха повече ПЕТЕЛКИ, отколкото всички други играчи, които правилно вземаме заедно.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Създаден за комфорт, Blush Performance Silicone Glo Cock Ring ще подобри времето ви за игра със своята нехлъзгаща се дръжка и сатенено гладък силикон. Този безопасен за тялото пръстен е мек и разтеглив за по-голяма носене, така че вашият комфорт продължава толкова дълго, колкото и вие. Изработен със светещи в тъмното пигменти, пръстенът Silicone Glo Ring е забавен за гледане на тъмно — и лесен за намиране при загасени светлини!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Power Ring L

    Силно въображаем и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, непорест, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, Ø 4,5см.

    24,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Red

    Пръстенът за петел Atomic Jock Humpballs от OxBalls е перфектната комбинация от издръжливост и меко, меко усещане, което няма да щипе или да се забива в кожата ви.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Cockring RVS от качествената марка Steel Power Tools е елегантен, модерен пръстен за петел, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Този солиден пръстен повишава издръжливостта и издръжливостта на ерекцията. Cockring RVS е безопасен за тялото, създаден за удоволствие и създаден да издържи. Изследвайте по-трудната си страна със Steel Power Tools!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Перфектна опора по време на секс!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Adjust Ring

    За ерекция, която е направена по поръчка, открийте удобствата на пръстен, който е ергономично регулируем за вашите постоянно променящи се удоволствия.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Screaming O RingO му помага да го задържи по-здраво по-дълго с по-силни, по-пълни и по-твърди ерекции и сега феновете могат да се насладят на три уникални супер-разтегливи размера в два цвята, за да намерят перфектния им размер! Просто разтегнете пръстена около пениса и тестисите и го носете в основата на тялото, за да позволите на плътно прилепналия пръстен да свърши работата си.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Удължете забавлението и направете удоволствието дълго с този хипоалергенен TPE пръстен за пенис от Powering. Пръстените за ерекция POWERING са безопасни за тялото, със сигурност ще увеличат ефективността ви и ще засилят удоволствието ви.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    След една година тестване и оразмеряване на нашата дизайнерска концепция, ние почти се счупихме, когато тествахме окончателната версия на нашата нова секс играчка!

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Black

    TRI-SPORT е новият футуристичен слинг от ATOMIC JOCK.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Задоволете еротичните изисквания на вашия любовник с универсалния комплект първокласни силиконови пръстени. Комплектът от 3 части се състои от пръстени за пенис със среден, голям и XL размер, предназначени за увеличаване на обиколката и поддържане на издръжливостта по време на продължително интимно удоволствие.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Този голям мек силиконов пръстен за член подобрява сексуалното представяне. Носен в основата на пениса, този пръстен може да се използва с презерватив. За него и за нейното удоволствие и плътно прилягане за по-дълги и по-здрави ерекции.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    RingO Biggies са по-дебела версия на една от нашите най-популярни халки за петли и се отличават с по-стегнато и по-здраво прилепване, което прави огромно впечатление.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Комбиниран пръстен за петел/топка Triple Ball/Coc Ring с анални мъниста от Rebel с 2 здраво закрепени анални мъниста на каишка. Регулируемият пръстен на петела и двата гъвкави сферични пръстена захващат здраво най-добрите му активи и могат да поддържат ерекцията му ефективно благодарение на ефекта на кръвосъсирването.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sport Fucker Trainer Ring Transparent

    Trainer Ring от Sport Fucker е едновременно играчка за петел и топка и самостоятелна носилка за топка, всичко в едно.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули