×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Кегел топки

Обекти 65 до 96 от общо 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Стимулация и тренировка за начинаещи, напреднали и експерти!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    Можете да използвате Satisfyer Yoni Power 1, за да тренирате мускулите на тазовото дъно само за 15 минути на ден, за да изпитате още по-интензивни оргазми. Различните размери на тези топки Ben Wa позволяват бавно, постепенно увеличаване.

    66,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • You2Toys Velvet Balls Red

    Мигащи двойни изкушения!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Най-накрая тренировка, която ще очаквате с нетърпение, благодарение на нашите любовни топки Bfit Basic. Използвано за укрепване на кегеловите мускули за повишена възбуда, това умно и нахално устройство е проектирано да расте с вас. Две претеглени силиконови любовни топки с тегло 24 g с единични и двойни колани предлагат опцията да тренирате с една или две тежести наведнъж, докато тежестите със свободна форма, обвити във всяка топка, доставят нежно секси усещане. Безопасният за тялото непорьозен силикон е сладко чувствен при контакт и осигурява лесно почистване, за да поддържа тази тренировка само игра и без работа.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Gvibe Gballs 3 е усъвършенстван и подобрен личен мускулен треньор с управление от смартфон. Тренировката на Кегел с Gballs 3 е лесна, лесна и игрива. Не е нужно да отделяте много време за това, само половин час на ден и след 3-4 седмици можете да видите реални промени. Gballs 3 предлага това, което обикновените вагинални топчета не правят – обратна връзка, която ви помага да разберете какво да правите с вашите кегел мускули и как да го правите.

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna е вибриращо яйце с кегел топка, изработено от безопасен за тялото силикон и ABS, с безжично дистанционно управление. Мощният мотор предлага 3 нива на постоянна вибрация и 7 различни ритъма. Това осигурява интензивно удоволствие и в същото време е идеална тренировка за мускулите на тазовото дъно. Поставете яйцето, като го натиснете внимателно във влагалището. Не го притискайте към задната част на вагината. Дръжте поне 2 см от шнура навън.

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Yoni Power 1 Red

    Можете да използвате Satisfyer Yoni Power 1, за да тренирате мускулите на тазовото дъно само за 15 минути на ден, за да изпитате още по-интензивни оргазми. Различните размери на тези топки Ben Wa позволяват бавно, постепенно увеличаване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Укрепете тазовото си дъно и изживейте дълбоки оргазми със Satisfyer Yoni Power 2. Благодарение на три различни размера, тези медицински силиконови топки Ben Wa, някои също като топки Кегел, предлагат възможност за постепенно трениране на мускулите ви стъпка по стъпка.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    HEAVY METAL DUO SHERES, китайските топки са от твърд метал, които доставят специално удоволствие благодарение на теглото си от 250 гр., за да ги усетите във вагината или ано. Пуеден се използва през целия ден, докато развивате обичайната си дейност. Стимулирайки вагината, тя се омазнява естествено с техните секрети, разширява се и се подготвя за по-приятна връзка. Осмелете се да изследвате нови удоволствия!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys King Size Balls

    Супер размер за супер удоволствие!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Комплект любовни топки,състоящ се от 1 единична топка и 1 двойка. Има елипсовидна форма и прибираща се каишка с кристал Swarovski®. Любовните топки са напълно подходящи за упражнения на тазовото дъно: въртящите се тежести на топката вътре предизвикват вибрации при всяко движение, което води до засилване на мускулните контракции. Те също така привличат вниманието с елегантен си дизайн и модерен ватиран модел. С копринено мека повърхност.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Ami Fuchsia

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    124,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Комплект любовни топки, състоящ се от 1 единична топка и 1 двойка. Имат елипсовидна форма и прибираща се каишка с кристал Swarovski®. Любовните топки са напълно подходящи за упражнения на тазовото дъно: въртящите се тежести на топката вътре предизвикват вибрации при всяко движение, което води до засилване на мускулните контракции. Те също така привличат вниманието с елегантния си дизайн и модерния ватиран модел. С копринено мека повърхност.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    За ефективна тренировка на тазовото дъно!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Тази двойна вибрираща играчка се предлага в комплект с вибриращо дистанционно управление/стимулатор и вибриращ куршум за напълно безжична и дистанционна стимулация. Не само това, но и играчката, и дистанционното управление могат да се използват самостоятелно, без да е необходимо другото, осигурявайки две наистина различни изживявания на цената на едно.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Clara е идеално вътрешно носене, което можете да използвате със или без дрехи, ръчно или дистанционно чрез приложението Vibio. Снабден с шумни вибрации, които ще ви дадат усещане за пълнота и удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Crystal Duo ви носи неограничено удоволствие със своето интерактивно дистанционно управление и чувствено трениране на мускулите

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Включвайки елипсовидна форма, микровибрационен дизайн и чувствителен, лесен за почистване на външната страна, MYA Beads представлява мощна комбинация от практичност и удоволствие.

    166,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO предоставя лесен и ефективен начин за трениране на мускулите на тазовото дъно, докато се занимавате с обичайната си ежедневна работа.

    66,90 лв.

    51,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Misha е двойна Кегел топка, което означава, че има две прикрепени топки. Със силиконовите материали допирът му е много мек и поставянето му е удобно и максимално приятно.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Приятна тренировка за начинаещи и експерти!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Изключително яйце, което доставя въртене и вибрация по най-удовлетворяващия начин! Използвайте дистанционното управление за игра с партньор или със свободни ръце и се насладете на интензивните еротични усещания, които само едно въртящо се кълбо може да създаде! С 9 мощни скорости и функции на вибрация и 3 различни темпа на въртене, перфектната комбинация зависи от вас с тази играчка с форма на фигура 8, дори под вода, тъй като е напълно водоустойчива и потопяема. Предпазната примка за изваждане ви осигурява спокойствие с вашето удоволствие, а почистването е лесно с почистващ препарат за играчки и изплакване с топла вода.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Това беше нейната малка тайна. Тя беше започнала с най-лекия кегел влак преди почти две седмици и беше извървяла пътя си до най-тежкия кегел влак - нея. Отначало тя беше малко нервна относно поставянето на нещо тежко във вагината си. Но най-лекият кегел-шлейф не изглеждаше толкова тежък и тя откри, че когато постави мекия силикон близо до отвора си, той лесно се плъзна вътре в нея, сякаш му беше мястото там. Тя се наслаждаваше на усещането за пълнота и интимните усещания, когато тялото реагираше на него, и на сексуалната влага, която понякога възникваше, когато го носеше.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Ami Black

    Приятен, прост, полезен – тонизирайте и укрепете вашия компютърен мускул с Ami за по-силни оргазми и много повече.

    124,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    По-силни оргазми, по-здрави интимни мускули, повишено лично удоволствие. Укрепете основните си тазови мускули с този комплект от две части, предназначен да ви свърже с личното ви сексуално аз. Разгледайте ползите за интимното здраве със сложни инструменти за тонизиране на таза, които помагат за укрепване на вагиналните мускули и мускулите на тазовото дъно на жената. Стоманените топчета във всяка гладка силиконова кегел топка създават естествени динамични вибрации в отговор на движенията на тялото ви. Вашият таен аксесоар ви доставя мигновено удовлетворение и положителни дългосрочни резултати. Интимно упражнение. Вътрешно здраве. Оргазмични резултати.

    99,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Силиконовите кегел топки са с гладка повърхност за непрекъснато еротично движение, което е гарантирано забавление с любимия човек или за соло забавление.

    28,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Красиво опакована в розово златно перо на Je Joue, тази кутия е нещо повече от подарък, тя е жест на любов и обещание да прекарате повече качествено време с човека, когото обичате. Поглезете този специален човек в живота си с тази ограничена серия подарък кутия за сексуално уелнес от Je Joue.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Поддържайте тазовите си мускули във форма и увеличете удоволствието си по време на секс с тези топки Ben Wa. Те се поставят лесно и ще ви осигурят интензивен масаж при всяко движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    Подобрете сексуалния си живот, укрепете мускулите на тазовото дъно, (повторно) се свържете с женската си енергия, облекчете неприятните женски симптоми като симптоми на ПМС или нежелана загуба на урина, като използвате нашите 100% натурални яйца йони.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    MR BOSS пуска новата колекция от вибратори и ротатори, които имат ново поколение двигатели, постигащи увеличаване на мощността с по-голяма издръжливост. Неговото първокласно супер меко силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми. Всички вибратори и ротатори от новата колекция MR BOSS се зареждат през USB, те са елегантни и тяхното първокласно, супер меко и хипоалергенно силиконово покритие е плюс за най-взискателните оргазми.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lust Love Balls Pink

    Топки от удоволствие!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Love Balls на Dorcel ще удължат вашата вагинална мускулна тренировка без усилие и ще осигурят по-здраво вагинално тазово дъно. Магнитното мънисто, разположено в кегеловата топка, автоматично създава движение "magnetic tech", осигурявайки ви силен оргазъм. Благодарение на връвта за извличане, Love Balls се отстраняват лесно.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 129

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули