×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 65 до 96 от общо 159

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid е стилен вибратор с пръчици от елегантната колекция Bloom. Красивият дизайн както на вибратора, така и на опаковката прави Орхидеята незаменима играчка за всяка жена.

    174,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive е нов феномен в света на луксозните продукти за удоволствие за възрастни. Shiatsu има страхотен дизайн, което го прави много желана играчка, а формата му ще ви донесе нови усещания за удоволствие. Двата мотора, които са поставени в главата и дъното на играчката, имат 10 различни модела на вибрации.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Презареждаща се пръчка Vibe от серия Elegant с кадифено мека текстура. 15 различни режима на вибрация с натискането на един бутон, които осигуряват чисто масажно удоволствие, идеално за всеки потребител – има както нежни вибрации, така и интензивни пулсации. Масажната пръчка е много лека и пасва идеално на ръката, което означава.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Запознайте се с най-мощния наличен вибратор с пръчици: MyMagicWand. Със своя мощен двигател и множество приложения, като масажиране на възпалени мускули и стимулиране на ерогенните зони, той със сигурност ще изненада и зарадва както мъжете, така и жените. Открийте MyMagicWand сега!

    329 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Най-накрая пръчка, която работи под вода!

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Върховното вибриращо удоволствие, тази невероятна масажна пръчица е акумулаторна и пълна с мощност. Най-здравата пръчка в колекцията PalmPower, PalmPower Extreme има уникална извивка, която позволява по-удобно задържане и вие можете да накланяте главата по време на употреба.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Гъвкав, мощен и елегантен дизайн! Тази мощна пръчица разполага с лесни за използване контроли и множество комфортни функции, така че можете да масажирате за продължителни периоди без умора. Акцентите от розово злато и тъмно лилавият цвят осигуряват първокласна естетика, която върви заедно с интензивната му масажираща сила!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand е точно това, което звучи, уникална играчка, която има глава и опашка. Едната страна разполага с класическа масажна глава с пръчка, чудесна за външна стимулация, а другата страна разполага с ергономична форма, чудесна за насочване към G-точката. Луксозната 2-посочна пръчка има два отделни мотора, изработена е от безопасен за тялото силикон и може да се зарежда през USB.

    499 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend е масажор с чиста стимулираща сила. Мекият на допир шикозен дизайн има гладка дръжка и леко гъвкава, дефинирана глава за усещане за всеобхватно удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Doxy Die Cast 3 Rechargeable ви позволява да правите познати неща по-бързо и удобно, точно където сте. Места, които просто не са били възможни преди. Така че използването му е изцяло ново изживяване. Един, който е по-личен от всякога.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Дизайнът на този вибратор е вдъхновен от скиптъра на могъщите египетски фараони. Вибраторът излъчва силни вибрации, концентрирани върху главата на пръчката за мощна, директна стимулация. Голямата масажираща глава помага за успокояване на възпалените мускули и облекчаване на стреса. Kyro е снабден с два мултифункционални силиконови аксесоара за разширяване на възможностите за удоволствие. Единият аксесоар може да се използва за дразнене и стимулиране на чувствителните зони, например зърната, докато другият аксесоар е идеален за изследване на G-точката и едновременно с това чувство на клитора.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Отпуснете се, насладете се и усетете удоволствието от вибрациите с масажор Wanda.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    iVibe Select iWand издига класическия масажор с пръчка от щапелна кутия за играчки до многоизмерен инструмент за удоволствие. В допълнение към 7-те вибриращи и пулсиращи модела на масаж, предназначени за оптимално възбуждане, силиконовата iWand разполага с нежен затоплящ ефект, който бавно загрява главата на силиконовата пръчка до приятна, безопасна за тялото температура. iWand може да се използва с режимите на затопляне и вибриране, активирани заедно или един по един.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Стимулаторът Monica Wand от колекцията Prestige на Dream Toys е черна пръчка със стилни златни акценти, копче във формата на скъпоценен камък, здрава дръжка, заоблена глава и гъвкаво гърло. Monica има мощен мотор, който предлага 7 модела на вибрации и 3 скорости.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Тази масажна пръчка произвежда най-чувствителните вибрации, които някога ще усетите! Със своя 10-скоростен режим и ултра силен, но нискошумен (55dB) мотор, небето е границата! Мекият силиконов материал се чувства страхотно върху кожата ви и се адаптира бързо към телесната ви температура. Гъвкавата глава му осигурява страхотен комфорт и е удобна за използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Акумулаторният вибрационен масажор Le Wand доставя интензивно и чувствено удоволствие. Тази луксозна пръчка има 10 отличителни, ръмжащи скорости на вибрация и 20 модела на вибрация. Мощно, приятно удоволствие се предоставя в удобството и еластичността на акумулаторната пръчка.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo е мощен интерактивен вибратор със затопляща пръчица, секси дизайн със свалящи се заешки уши, използвайте ги, за да стимулирате ушите, врата, зърната и всички онези чувствителни зони, които се нуждаят от много повече внимание...

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Докато концентрираната сила на 10 различни модела на масаж успокоява възпалените мускули и облекчава стреса, по-стабилната дръжка и дори по-дълготрайното зареждане означават, че можете да се насладите след часове на удоволствие.

    669 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Пръчка с компактен ергономичен дизайн и гъвкава шия. Акумулаторна и мощна.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite е по-малката версия на нашия емблематичен акумулаторен масажор с пръчици. Le Wand Petite е по-малък като размер, но с голяма мощност.

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Изключително удовлетворяваща безжична пръчка, създадена за дълбоко, интуитивно изследване, ергономично очертаната дръжка на Bthrilled Premium е наклонена, за да улесни достигането до всяко приятно място. Експертно проектиран, той разполага с гладка, широка глава, която доставя вълни от цялостна стимулация и врат, който се огъва нежно, за да облекчи нежеланото триене. И с възможност за презареждане през USB, компактен размер и уникална защитна капачка, това е най-удобната пръчка за пътуване.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ексклузивна, акумулаторна масажна пръчка Wand Vibrator с 2 приставки от 40 години. Има 8 режима на вибрация в 3 скорости, които осигуряват прекрасно удоволствие от масажирането, което ще отговаря на нуждите на потребителя. Режимите на вибрация могат лесно да се регулират с натискане на бутон.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 е новият по-малък масажор с щепселна пръчка от DOXY. DOXY Number 3 е по-лек за задържане и по-лесен за маневриране. По-малката глава позволява на потребителя да насочва вибрациите по-точно към желаната зона на контакт и е по-малко натрапчива, което улеснява играта на двойки.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Върховното вибриращо удоволствие, тази невероятна масажна пръчица е акумулаторна и пълна с мощност. Най-здравата пръчка в колекцията PalmPower, PalmPower Extreme има уникална извивка, която позволява по-удобно задържане и вие можете да накланяте главата по време на употреба.

    399 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ако търсите универсален масажор, който ще ви освободи от стреса на ежедневието, Relyme е това, от което се нуждаете. С мощен мотор с 10 вибрационни функции, Relyme ще ви отведе от меки и релаксиращи вибрации до други мощни и вълнуващи. Използвайте добър лубрикант на водна основа, за да увеличите удоволствието.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Влезте в контакт с тялото си и изпитайте несравнима релаксация, докато се отдавате на най-луксозния масажор за цялото тяло в света. Smart Wand 2 Medium е най-добрият инструмент за любовна игра за вас или вашия партньор. Освободете напрежението в тялото си, като освободите стреса и отпуснете мускулите си, отваряйки вратата за вашата сексуална енергия, за да получите холистично оргазмено изживяване.

    569 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Пръчка с компактен ергономичен дизайн и гъвкава шия. Акумулаторна и мощна.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Hype Massager

    Вземете пара с любовник под душа или масажирайте възпалени мускули, универсалният масажор Hype може да се погрижи за всички ваши нужди. Изключително плюшеното силиконово тяло, гъвкавата глава и 10 вибрационни функции със сигурност ще създадат усещане за игриво удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane е специален вибратор, който може да се използва и от двете страни. Широката кръгла глава е идеална за външна стимулация и масажи, докато другата страна може да се използва за вътрешна стимулация. И двата края имат собствен двигател, който може да се управлява отделно.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 159

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули