×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Секс играчки

Обекти 33 до 64 от общо 237

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Готови ли сте за екстремно удоволствие? Тогава трябва да опитате тези пръстени! Той ще даде на пениса ви желаната твърда сила и ще избегне преждевременната еякулация! Ще харесате простите форми на тези пръстени, а благодарение на силиконовия материал те ще се приспособят към телесната ви температура много бързо. Предлага се в 3 различни размера и се предлага в черни цветове.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Настройте очите на любовника си да се въртят в такт с техните собствени писъци на удоволствие, като същевременно увеличавате ерекцията си супер и забавяте еякулацията. Покрит с текстурирани пъпки за удоволствие и подчертана глава, този разтеглив удължител добавя 3 допълнителни инча към playtim.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Bullseye

    Получете онова еротично заредено усещане за игра с топка с тази супер разтеглива халка с двоен контур. Единият пръстен се плъзга надолу към основата на тялото ви за по-твърда и по-дълготрайна ерекция, докато другият пръстен се увива около топките ви за невероятно стегнато и неотложно усещане. Насладете се на уникалното удоволствие от двойното ласо! Почистете с почистващ препарат за играчки и изплакнете с топла вода.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Добавете нещо допълнително към вашата любовна сесия с този силиконов вибриращ пръстен за петел. С 10 вибриращи режима, които ви дават часове на интензивно удоволствие и палаво забавление, тази играчка ще бъде обичана от вас и вашия партньор!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    За повишена сексуална сила! Пръстен, изработен от много гъвкав материал, подобен на силикон, с плътно прилепване към кожата и интегриран вибриращ куршум.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Legendary Duo

    Този вибратор е перфектен за укрепване и поддържане на ерекцията, като същевременно повишава и намалява удоволствието. Всеки вибратор Duo cockring е оборудван с мощен мотор за предаване на 12 настройки на вибрации през силиконовите ленти и главата на мотора, като едновременно с това възбужда вашия партньор по време на проникване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Този прозрачен вибриращ ръкав от Crystal Clear е направен от мек, еластичен материал и придава на пениса най-добра форма, така че да може да доставя пълноценно удоволствие. Плътно прилепващият ръкав подпомага ерекцията. Поставя се върху пениса и сферичният пръстен помага на ръкава да пасне сигурно и удобно, а също така гарантира, че няма да се изплъзне.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Това гъвкаво удължение на пениса с дистанционно управление от Rebel с мека на допир текстура помага на пениса да влезе във форма, така че да може да осигури пълноценни моменти на удоволствие. Плътният гланц също разширява пениса с 8 см. Плътно прилепващият, поддържащ ерекцията ръкав се поставя върху пениса, а сферичният пръстен гарантира, че приляга сигурно и удобно – също така го предпазва от изплъзване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Перфектна опора по време на секс!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Adjust Ring

    За ерекция, която е направена по поръчка, открийте удобствата на пръстен, който е ергономично регулируем за вашите постоянно променящи се удоволствия.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Удължете забавлението и направете удоволствието дълго с този хипоалергенен TPE пръстен за пенис от Powering. Пръстените за ерекция POWERING са безопасни за тялото, със сигурност ще увеличат ефективността ви и ще засилят удоволствието ви.

    32,90 лв.

    15,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Вълнуваща стимулация за двойки!

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    The Couple's Vibrator 2 от Couples Choice съчетава пръстен за пенис/тестис с много гъвкав вибратор и клиторален стимулатор. Пръстените се плъзгат върху пениса и тестисите, така че плоският вибратор с текстура на стимулация се прилепва към върха на пениса. Това увеличава обиколката на пениса и двамата се наслаждават на натоварените вибрации по време на секс. В допълнение, пръстенът на пениса поддържа ерекцията му за дълго време благодарение на ефекта на застой на кръвта, пръстенът на тестисите осигурява здраво и сигурно задържане, а вълнообразният стимулатор на клитора допълнително глези нейната гореща точка.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Screaming O RingO му помага да го задържи по-здраво по-дълго с по-силни, по-пълни и по-твърди ерекции и сега феновете могат да се насладят на три уникални супер-разтегливи размера в два цвята, за да намерят перфектния им размер! Просто разтегнете пръстена около пениса и тестисите и го носете в основата на тялото, за да позволите на плътно прилепналия пръстен да свърши работата си.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Удължете екстаза си с лесния за използване разпръсквач за силиконови топки. Дискретният усилвател на ерекцията има минималистичен дизайн и е удобен за носене по време на любовна игра, както и при интимност. Мекият, еластичен и супер разтеглив пръстен осигурява тройна опора за повишено чувствено удоволствие и максимално удовлетворение.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Получаването на симулиран орален секс при поискване никога не е било по-лесно! Това е необходимост за мъж, който внезапно изпитва сексуален интерес, каквото и да гледате или спите, натиснете продължително бутона, за да включите и като високоговорител или тип "Alexa" нещо има за цел да погали главата на...

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    RingO Biggies са по-дебела версия на една от нашите най-популярни халки за петли и се отличават с по-стегнато и по-здраво прилепване, което прави огромно впечатление.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    ROOSTER JASON е твърд пръстен с каишка, който може да се регулира до 5 размера на диаметъра; 30, 35, 40, 45 и 50 мм. Множеството размери ви позволяват да носите този пръстен за петел около целия пакет (пенис и скротум), около основата на пениса или около скротума. Просто следвайте нуждите на тялото си.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Този P-Strap Milker е тапата за простата, която прави всичко - предназначена да подобри ерекцията със своя плътно прилепнал член и каишка за топка, да стимулира вашето петно с интензивни вибрации и да издои простатата ви с извратено масажиращо перло!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Performance Silicone Camo Cock Ring е мек, еластичен пръстен, изработен за максимален комфорт. Плоският дизайн пасва около вашия вал за работа без приплъзване. Безопасният за тялото, хипоалергенен силикон Camo Cock Ring се отличава със сатенено гладък камуфлажен дизайн. Почиства се лесно: просто измийте със сапун и вода и оставете да изсъхне на въздух.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    CASUAL LOVE RING 26 TRANSPARENT е пръстен за стимулация на клитора и вагинален възбудител, с който можете да увеличите удоволствието от интимните си отношения до неподозирани граници.

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Strangler Red

    Червеният удушвач е перфектен силиконов пръстен за петел, който може да бъде изтеглен според размера около пениса или чантата ви. Вие решавате колко стегнато искате да бъде и с натискането на един бутон отново ще се разхлаби. Идеален за бързо вземащите решения, защото винаги пасва и не струва много.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Този брилянтен набор от любовни пръстени не само ви дава супер твърда ерекция, но и ще ви позволи да продължите палавостта си дори на тъмно! Използвайте един по един или сложете и трите за тройно забавление!

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Red Tripple Strangler е перфектен за любителите на петелите, които искат да имат по-мек материал около члена си, но все пак искат да могат да разхлабят или затегнат каишката, когато пожелаят. Вие решавате колко стегнат искате да бъде и след като просто плъзнете възела надолу, той отново ще се разхлаби. Идеален, защото винаги пасва. Използвайте втория отвор за повече забавление, например за вашите топки или част от тялото на партньора.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Дайте тласък на тялото и тестисите си с този гладък силиконов пръстен за подобряване, който има двойна функция. Супер разтеглив за максимален комфорт, пръстенът здраво захваща члена и топките ви, за да помогне за подобряване на издръжливостта, като същевременно осигурява плътна опора на скротума. Вземете най-доброто от вашия пръстен за петел с лубрикант на водна основа.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Превърнете партньора си в любимата си атмосфера на заек с Charged Ohare, уникален презареждаем пръстен с двоен петел, оформен като емблематичната секс играчка, на която се радват и обожават жените по света. Charged Ohare разполага с гъвкави „уши“, които изтръпват и треперят по целия път до върховете им за целенасочен масаж на клитора, различен от всичко, което някога сте усещали, а неговият дизайн с двоен пръстен помага да задържите заека на място: единият пръстен се простира около тялото и вторият се простира около тялото и тестисите, осигурявайки му плътно и сигурно изолиращо прилягане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Отплавайте към морето от неизследвани удоволствия с Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Супер големият усилвател обвива плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, да поддържа и да увеличи максимално възбудата. Докато вълнувате любовника си с увеличена обиколка и BEDDED текстура, пълноценният усилвател, мощна подкрепа за ерекция и стегната камера водят до експлозивни завършеци и за двама ви.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Screaming O The Two-O

    Вибриращият пръстен Two-O включва два мини мотора, прикрепени към супер-еластичен и удобен пръстен за удоволствие за по-добър, по-удовлетворяващ секс. Горният мотор стимулира клитора й, докато долният мотор бръмчи с интензивни усещания за взаимно удоволствие, давайки на двойките нещо, за което да крещят – заедно!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Поддържайте стила си с този еластичен, разтеглив и стилен пръстен за петел, който й дава ездата на живота й! С мощен куршум, бръмчащ между вас, тя усеща издатините на удоволствието точно там, където ги иска, а ерекцията ви е по-твърда и продължава по-дълго, което прави всеки удар от значение. Лесният за използване единичен бутон означава, че няма да се занимавате с управлението на мотора, така че фокусът остава там, където трябва. Почистете с почистващ препарат за играчки или изплакнете с топла вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Този комплект пръстени за петел от 3 части е идеален за всеки мъж, който знае какво иска. Без безсмислени функции или опции, само качествени халки за петли в три различни размера. Пръстените са изработени от силикон без мирис, който е непорест и много издръжлив. Силиконовите пръстени за пенис са меки на кожата ви и са гъвкави и еластични, така че винаги пасват идеално. Пръстените се почистват лесно след употреба с вода и почистващ препарат за играчки.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Ясното разширение на пениса на Renegade осигурява подобрено визуално вълнение, добавена обиколка и дължина за засилване на усещанията и удоволствията. Изработен от TPE без мирис, безопасен за тялото и се предлага в различни размери. Подходящ с всички лубриканти

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring е пръстен, който стимулира тестисите и пениса едновременно. Пръстенът осигурява лек натиск върху пениса, което ще подобри ерекцията и ще доведе до забавяне на еякулацията. Flux ring е разтеглив пръстен, водоустойчив и удобен за носене.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 237

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули