×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Ръкави за пенис

Обекти 33 до 64 от общо 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Nature Skin 2 in 1 Extension + Masturbator

    Удължаване на пениса и мастурбатор в едно!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Изключително мек и приятно гъвкав!

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Настройте очите на любовника си да се въртят в такт с техните собствени писъци на удоволствие, като същевременно увеличавате ерекцията си супер и забавяте еякулацията. Покрит с текстурирани пъпки за удоволствие и подчертана глава, този разтеглив удължител добавя 3 допълнителни инча към playtim.

    32,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

    Превърнете пениса си в устройство за незабавно удоволствие с невероятните Fantasy X-напрежения. Сега можете да бъдете всичко, което можете да бъдете, и да задоволите партньора си с този лесен за използване усилвател на ерекцията. Разработен като безопасна, достъпна, нехирургична алтернатива на скъпите медицински процедури и хапчета, вашият Fantasy X-tension ще ви даде най-голямата, най-дебелата и най-удовлетворяващата въдица за удоволствие, която някога сте си представяли! Перфектен за мъже с ЕД и проблеми с производителността по средата, вашият нов подобрител ще осигури резултатите, които и двамата партньори ще харесат!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Този прозрачен вибриращ ръкав от Crystal Clear е направен от мек, еластичен материал и придава на пениса най-добра форма, така че да може да доставя пълноценно удоволствие. Плътно прилепващият ръкав подпомага ерекцията. Поставя се върху пениса и сферичният пръстен помага на ръкава да пасне сигурно и удобно, а също така гарантира, че няма да се изплъзне.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • PowerBullet Extra Touch Finger Dong Pink

    Extra Touch Finger е създаден, когато искате малко допълнителна помощ, за да достигнете до всички правилни точки. С дизайн, който е много лесен за поставяне за миг, Extra Touch сигурно остава на място и е гъвкав със стимулираща текстура в основата за външна стимулация.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Този ръкав за подобряване на ерекцията е допълнително дебел, с големи ръбове за невероятна обиколка и много усещане! Външната текстура включва големи ролки за интензивна стимулация с всеки тласък. Каишката за топката ще ви помогне да го задържите на място, а дизайнът с отворен край ви позволява да се чувствате повече от партньора си, докато го подлудявате с новия си по-дебел член!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    За впечатляващи ерекции!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Това гъвкаво удължение на пениса с дистанционно управление от Rebel с мека на допир текстура помага на пениса да влезе във форма, така че да може да осигури пълноценни моменти на удоволствие. Плътният гланц също разширява пениса с 8 см. Плътно прилепващият, поддържащ ерекцията ръкав се поставя върху пениса, а сферичният пръстен гарантира, че приляга сигурно и удобно – също така го предпазва от изплъзване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer

    Смятаме, че пенисът, с който сте родени, е просто страхотен, но ако искате да опитате малко повече обиколка и дължина за размера, този разтеглив TPR удължител може да е точно това, което търсите.

    91,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Плътно прилепващ латексов ръкав за пенис/тестиси за твърди ерекции и невероятно усещане.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Sensation Enhancer е супер стегнат удължителен ръкав с отворен край и чувствено украсена с мъниста част. Супер големият усилвател обгръща плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, дължината и удоволствието. Докато развълнувате любовника си с увеличена обиколка и стимулиращи мъниста, мощната поддръжка на ерекцията на успокояващия усилвател и отвореният дизайн водят до експлозивни резултати и за двама ви.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Pleasure X Tender Vibrating Penis Sleeve LV1066 Add 3" Flesh

    Суперреалистичен ръкав за удължаване на пениса за увеличение с 3 инча на дължина и 70% на обиколка

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Adonis Extension Clear

    Размерът има значение! Дайте си повече работа. Adonis Extension е мек, прозрачен, ултра текстуриран TPR (термопластичен каучук) ръкав, който пасва на пениса, за да добави инчове, обиколка и допълнителна стимулация по време на секс или може да се използва върху вибратор за соло игра.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Lust Fingers Soft + Bumpy Purple

    Seven Creations Lust Fingers Soft + Bumpy Purple

    16,90 лв.

    8,19 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Комплектът за удължаване от 3 части е комплект от 3 супер стегнати, затворени удължителни ръкави с оребрена текстура отвътре и отвън за интензивна стимулация. Тези увеличаващи се ръкави за усилване се увиват плътно, за да увеличат обиколката, дължината и експлозивното удоволствие за всички участници. Ултра-еластичният материал и просторната камера на еротичния усилващ ръкав са направени да паснат дори на най-едрия мъж.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Увеличава обиколката на пениса с 66% и поддържа ерекцията!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Отдайте се на себе си и на взаимното си удовлетворение с мощния усилвател за мъже Ultimate Extender. Докато всмукването на ръкава със затворен край и оребрената камера го вълнуват, добавената обиколка, вълнуващата текстура с шипове и 2 инча дължина ще накарат вашата дама да трепери. Вградената лента за скротум и дебелият ръкав осигуряват допълнителна подкрепа за ерекция и увеличават издръжливостта, за да удължат и засилят удоволствието за всяка двойка.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Отплавайте към морето от неизследвани удоволствия с Admiral Liquiid Silicone BEDDED Extension. Супер големият усилвател обвива плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, да поддържа и да увеличи максимално възбудата. Докато вълнувате любовника си с увеличена обиколка и BEDDED текстура, пълноценният усилвател, мощна подкрепа за ерекция и стегната камера водят до експлозивни завършеци и за двама ви.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Тази гладка, първокласна силиконова играчка без фталат ще ви даде интензивна вибрация и ще добави обиколка на тялото ви! Използвайте дистанционното, за да промените настройките и да изберете между 2 скорости и 8 модела на вкусна вибрация.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Power Stud Sleeve е ръкав за пенис с голяма стойност, предназначен за двойно удоволствие. Прозрачният ръкав с шипове му осигурява плътно прилягане и допълнителна стимулация, като същевременно дава на партньора си повече обиколка, на която да се наслаждава.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    INVADER е първата отворена обвивка на Oxballs, която е създадена да чука толкова дълго и силно, колкото искате. Формата постепенно добавя повече дебелина към ствола ви, така че средата е най-дебелата и се стеснява към върха, така че да усетите цялото усещане в главата – и дупката, която изоравате, получава повече стимулация от по-дебелия ви гърбен ствол.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Този еластичен усилващ ръкав е лесен начин да добавите ново ниво на удоволствие и да го използвате към вашата пръчка или любим вибратор. Просто плъзнете ръкава върху ствола си. Лесен за използване и остава на място!

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Pleasure Enhancer е супер стегнат, отворен удължителен ръкав с чувствено изпъкнал ръб. Супер големият усилвател обгръща плътно вашия инструмент за удоволствие, за да увеличи обиколката, дължината и удоволствието. Докато развълнувате любовника си с увеличена обиколка и стимулиращи гъделичкания, мощната поддръжка на ерекцията и отвореният дизайн на успокояващия усилвател водят до експлозивни резултати и за двама ви.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Всичко, което правим в Oxballs, е по-голямо...пръстени, които ви правят по-големи, по-издути и по-дебели...обтягане за топка за по-дълга, по-плътена чанта, щипки за най- големи пулсиращи гумени зърна и нашите шибани тапи PIGHOLE ви дават най-голямото зяпване.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    За впечатляващи ерекции!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sono No.17 Dong Extension Black

    Търсите ли само няколко инча повече по възможно най-удобния начин? Тогава това е точно това, от което се нуждаете! Маншонът е предназначен да удължи пениса ви с 35 mm. Ръкавът е оформен така, че да осигурява оптимална стимулация и благодарение на каишката на топката ще остане на място. Дори най-добрите ви движения няма да го направят! Създаден е от най-качествен мек TPE и се предлага в цветове черен, сив и прозрачен.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Emmitt е ръкав за пенис, който подобрява ерекцията ви. Запазете ерекцията много по-дълго, като поставите тялото на пениса в разтегливия ръкав на пениса. Еякулацията може да се удължи и с помощта на лентата за топка. Оребрената външна част и клиторният стимулатор във формата на зайче отгоре ще стимулират и вашия партньор.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Тази клетка за подобряване на ерекцията ви позволява да добавите вълнуваща стимулация и текстура към вашия член. Просто го нахлузете върху еректиралия си пенис и оставете партньора си да се наслади на подобрените усещания, докато копринения силикон го стимулира отвътре. Лесен за използване като презерватив, но невероятно ефективен.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Me You Us Sensational Seven Textured Sleeves Transparent Small

    Текстурираните ръкави Me you Us Sensational Seven добавят допълнителна интензивност към вашето удоволствие. Тези ръкави могат да се носят на ствола на пениса или на вибратор, добавяйки допълнителен слой усещане там, където има значение.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • TitanMen Cock Cage Black

    Изпълнявайки същата основна функция като халка за петел, но по-широка и по-здрава, надеждната клетка за петел на Titan Men ви позволява да останете по-здрави по-дълго, като същевременно добавяте обиколка.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Ръкав за пенис с чувствена мрежеста структура, която осигурява изключително стимулираща повърхност. Стегнатото прилепване може да засили ерекцията и да удължи половия акт.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули