×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Мастурбатори

Обекти 129 до 160 от общо 1326

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fleshlight Turbo Core

    УДОВОЛСТВИЕ ДО СЪДЪРЖАТА Fleshlight Turbo Core предлага множество слоеве на вътрешна стимулация, изрично проектирани да възпроизвеждат разтърсващите усещания от оралния секс. Уникален дизайн с нашите патентовани множество окачени входни точки, всеки слой ще ви грабне с различни текстурирани усещания

    239 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orctan Automatic Masturbator

    Запознайте се с Orctan: автоматичен мастурбатор, който осигурява най-реалистичното усещане за орален секс досега, създаден от изобретателя на Womanizer. Тази секс играчка на бъдещето е оборудвана с масажиращи ролки и се захранва от 9 програми, които създават нови усещания за възбуда, кулминиращи в оргазъм. За още по-интензивна стимулация, Orctan е снабден с функция за усилване на мощността, усилвател на вибрациите, функция за ръбове и 3 автоматични режима.

    929 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Kokos Victoria Masturbator

    Виктория винаги е готова за вас, когато я поискате! Тя е малка и мека и изглежда много реалистична. Провокативната й поза дава възможност да се проникне в нея по различни начини. Любовната кукла има реалистична вагина и анус, всяка със собствена текстурирана част.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Quickshot Stamina Training Unit Lady & Butt

    Практиката прави перфектни, особено в спалнята. Quickshot Stamina Training Unit съчетава два от нашите най-популярни продукта в дискретен щрих с отворен край, проектиран да превърне обикновената мастурбация в изключително приятна тренировка.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Tantaly Morgpie 29kg Pornstar Life Like Sex Doll

    Tantaly и Morgpie съвместно пуснаха на пазара първата порнозвезда секс кукла на Tantaly, използвайки 3D технология, възстановяваща силно пропорциите на тялото на Morgpie. Висока около 31,5 инча и тежаща около 63 паунда, тя има пищни гърди, сочна и вкусна вагина и перфектно стегнато и подскачащо дупе. Вече не е нужно да фантазирате за Morgpie; просто докоснете и се отдайте на нейното секси и красиво тяло.

    3 329 лв.

    2 079 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    „Обичам тази мъжка кукла с дупе, но защо няма пенис, за да мога да имам различни начини за игра...“ Сега, ето го, добре развита мъжка секс кукла с вибратор, която може да задоволи всички ваши активни и пасивни нужди. Вибраторът в реален мащаб и стегнатият анус могат да реализират двойното удоволствие от това да чукаш и да бъдеш чукан, отключвайки повече начини за игра за вас и вашия партньор

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Egg Cloudy

    Най-дебелото от серията TENGA EGG създава облачна формация, която ви подлудява. С усещане за отскачане от подобните на облак стени, изгубете се в меката му мекота.

    16,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ако някога сте се затруднявали да намерите перфектната позиция за свободни ръце за вашето забавление, тази играчка е готова да се наведе назад, за да угоди.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tantaly Nicole 18kg Lightweight Huge Papaya Breasts Sex Doll

    Никол е първата лека секс кукла на Тантали, която притежава големи гърди от папая. Използвайки нашия усъвършенстван процес на проектиране на кукла, теглото и гърдите на Никол осигуряват силно желан ефект. По-малкото тегло ви позволява свободно да превключвате между любимите си пози за секс. Освен това гърдите й са огромни и достатъчно меки, за да ви шокират и да изпълнят желанието ви за игра с гърди.

    2 499 лв.

    1 919 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Управлявайте дистанционно чрез APP, кажете се от властта и оставете партньорите си, за да ви предоставят на пътешествие на удоволствие от всяко място и по всяко време.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Запознайте се с Calor, първото ни представяне за 2022 г. и най-новото допълнение към нашата линия за секс от разстояние! Calor е компактен мъжки мастурбатор с контролирано нагряване.

    399 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Fuck My Face Brunette

    Извадете тази красавица за свирка от кутията, натиснете пускане на хардкор DVD и чукайте лицето й, докато експлодирате!

    829 лв.

    579 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Където страстта среща удовлетворението. Ръчен ударник Arcwave Voy със система за регулиране на стегнатостта и We-Vibe Sync 2 регулируем вибратор за двойки с възможност за свързване на приложения.

    579 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Единствените по рода си мастурбатори позволяват на потребителя да изпита тръпката от груповия секс.

    419 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Body Language Dark

    Тази форма на тялото е изработена от супер мека и еластична TPE гума, която е мека и гъвкава, но достатъчно твърда, за да създаде вкусна устойчивост на всяка част от тялото. Гладките извивки и кълба водят до вътрешен канал, който е кръгъл и набразден за текстурирано усещане. Включени са вибриращ пръстен и изтегляне на еротичен филм за повече забавление и разнообразно изживяване. Водоустойчив, лесен за почистване, без латекс.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Handy е революционна секс играчка, която носи забавлението на sextech на масите. Философията на Handy се основава на нормализиране на сексуалното любопитство и насърчаване на сексуалната позитивност за всички. Ето защо той е направен да бъде възможно най-удобен за персонализиране с напълно регулируемия си захват и дължина на хода, за да побере всички форми, размери и предпочитания.

    1 199 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Streetgirl's #2 Skin

    Красив дизайн с хубава разперена вагина и секси розови срамни устни. Тази реалистична лична част е излята от красив модел за най-автентичното изживяване.

    141,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Гледайте с око вътрешното действие с най-готиното устройство за самоудоволствие на Fleshlight и единственият прозрачен модел, Fleshlight Ice. С повишена визуална стимулация, вашето изживяване с мъжка секс играчка Ice Lady ще ви взриви.

    157,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Extreme Wet Pussies Super Slide & Glide

    Не е необходим лубрикант за хлъзгавото забавление с Wet Stroker Super Slide & Glide от PDX Extreme. Мастурбаторът с неговия неутрален, прозрачен вид просто се навлажнява с малко вода!

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Girls Elsa Jean Tasty

    Забийте ствола си в стегнатото и интелигентно проектирано Elsa Jean Tasty. Никога не сте усещали по-добра путка и тази има за цел да угоди.

    249 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme е вибратор с пръчка за мъже, който може да се трансформира в масажор с пръчка за стимулация на клитора на вашия партньор. Вибраторът с пръчка осигурява 3 интензитета и 5 режима на вибрация. В допълнение, той е оборудван с 2 приставки, които осигуряват още повече възможности. Неговата гъвкава глава и ултра мощен мотор ще предложат уникални усещания.

    369 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Представяме ви първата по рода си технология за мастурбация на дояч, предназначена да обгърне напълно вашия ствол с вибрираща, въртяща се стимулация за най-доброто изживяване на самоудоволствието!

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Kiiroo Feel Dainty Wilder Stars Collection Masturbator PowerBlow Compatible

    Впуснете се в приключенско пътешествие на вълнение с мастурбатора Feel Dainty Wilder. Както подсказва името, красивата Дейнти Уайлдър ще бъде ваш спътник и нейната вагина ще бъде изцяло ваша. Можете също така да сдвоите мастурбатора с Keon или PowerBlow и да се насладите на интерактивно удоволствие като никой друг!

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Nancy Virgin Tight Sex Doll 1.9kg

    Срамните устни на този мъжки мастурбатор са леко подути и плътно затворени, а входът на вагината е стегнат, възстановявайки истинския вид на девствените срамни устни, което ви позволява да изпитате плътно обвитата вагина първия път, когато влезете в вълнение. Нанси е мека и елегантна, няма как да не влезеш бързо във форма. Този мъжки мастурбатор ще обвие пениса ви плътно и вие просто трябва да я овладеете и да свършите в нея!

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Pink Lady Original

    Този уникален и патентован дизайн включва нашия SuperSkin ръкав, който пасва плътно в нашия емблематичен черен калъф Fleshlight.

    140,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hidden Desire Bangers Horny Nympho Slut Skin

    The Horny Nympho Slut е сензационен реалистичен мастурбатор от колекцията Bangers by Hidden Desire. Този голям, смел мастурбатор в стила на тялото е проектиран за най-доброто удовлетворение от чукането. Качественият дизайн е изработен от първокласен TPE и се отличава с ултра-реалистични акценти и канали с приятна текстура.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Flip Hole Black

    Еволюцията на серията FLIP ви представя FLIP AIR. С тегло от само 420 g, тази елегантна, лека играчка ще покани дори по-едрия мъж на райско блаженство.

    207,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight QuickShot Vantage

    Тъй като ние от Fleshlight® вярваме в правото на безкрайно удоволствие, разработихме мъжката секс играчка QUICKSHOT. Нашият най-компактен ръкав разполага с безпрепятствена изходна точка и е идеален за игра или мастурбация на двойки.

    116,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Най-добрият фентъзи стракър е тук! Включете се в еротично изживяване, което възпламенява всичките ви сетива. Плъзнете се вътре в реалистичния вагинален вход, за да се насладите на уникална вибрираща и стягаща камера. Той вибрира и завладява с реално усещане, което никога преди не сте изпитвали, докато гледате действието през неговия многоцветен прозорец!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Този вибриращ мастурбатор надхвърля границите на фантазията, позволявайки ви да проникнете във вагината и да почувствате език вътре! Подарете на пениса си 3 скорости и 4 функции на вибрация от вулвата и трептене от езика. Просто смажете и вкарайте веднага! Можете дори да отделите езиковата част, за да я използвате отделно върху други части на тялото.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Egg Surfer

    Карайки ниските и високите нива, тези стимулации с големи вълни са идеални за всички търсачи на силни усещания. С подчертани издатини за тези изненадващи падания, вижте дали можете да контролирате това неудобно каране!

    16,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Shower Mount

    Това базирано на засмукване, регулируемо приспособление ви позволява да прикрепите вашия продукт Fleshlight сигурно към стената на вашия душ за най-добрата сесия Fleshlight без ръце, която някога ще изпитате.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 1326

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули