×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Автоматични мастурбатори

Обекти 65 до 96 от общо 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да търсите оптимално удовлетворение, с гъвкава ръка, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективност в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението, което сте развили.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Добре дошли в новата и подобрена технология за договаряне. Изцяло ново изживяване в същия форм фактор.

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP02 е луксозен и дискретен мастурбатор с движение нагоре и надолу и вибрираща функция. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате от 5-те скорости или 10-те режима на вибрация. Мастурбаторът прави спирално въртеливо движение, така че да изпитате още по-реалистично усещане. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Автоматично издухване – без нужда от ръце!

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Реалистична алтернатива на мастурбацията е този удивителен, акумулаторен мастурбатор! Поставете вендузата върху избрана от вас повърхност, плъзнете смазания си пенис вътре и се зарадвайте с магическите движения напред-назад, сякаш някой друг ви доставя удоволствие.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Мъжкият мастурбатор JAMYJOB VORTEX up and down е високоефективна играчка за удоволствие, която ще ви отведе до нови висоти на удовлетворение. В елегантно черно с наситени червени акценти, това устройство предлага редица изключителни характеристики.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Неговата здрава вендуза означава, че можете да го залепите към всяка равна повърхност и ще ви позволи да се насладите на собственото си изживяване на удоволствие без ръце, тъй като функцията му за нагоре и надолу ще свърши останалото. Нанесете малко лубрикант на водна основа (Jamyjob препоръчва използването на лубриканти Aqua Quality за ефективно и дълготрайно плъзгане) и плъзнете надолу вътрешния му ръкав с мека текстура. Сега остава само да изберете между неговите 5 модела и 3 интензитета, задвижвани от неговия мощен най-съвременен мотор и оставете Milker да направи всичко вместо вас.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys с гордост разкрива този мощен тласък, който се усеща като истински, защото моторът му изглежда има собствен ум! Реалистичният вагинален вход отстъпва място на еротични, меки и еластични издатини за удоволствие, които масажират и гъделичкат, докато се пъхнете вътре.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Бъдете един от първите, които навлизат в интерактивния свят с най-мощния автоматизиран мастурбатор за мъже.

    1 069 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Ако търсите нещо, което може да свърши работата за вас със свободни ръце, тогава това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Избутващата, смучещата и вибриращата сила са извън този свят. Кара коленете ви да треперят.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – масажорът за пенис. Чувствителен, иновативен, мощен. COBRA LIBRE II е секс играчката, създадена за главата на пениса!

    329 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Наедрялата блондинка зашеметяваща Бритни е една от най-търсените звезди в индустрията. Искате ли да знаете какво е чувството да си с нея? Сдвоете FeelBritney stroker с KEON и любимото си съдържание на Britney и изследвайте...

    929 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Изберете удовлетворяващ сексуален живот, изберете дълбоко смучене и интензивни вибрации, изберете този уникален мастурбатор. Той предлага най-доброто от света на вибрациите и засмукването. Очаквайте с нетърпение да бъдете погълнати от вълнуващ вакуум, засмукани и отпуснати. Очаквайте интензивни вибрации и иновативен дизайн!

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Увеличете интимното си удоволствие с лесния за използване Optimum Power Ultimate Power Stroker. Компактният, самостоятелен възбудител може да се похвали със седем интензивни вибрации, пулсации и функции за ескалация, с изключителен екстаз от галене.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    С примамлив, реалистичен отвор, плъзнете се във влагалището и се потопете в реалистичната плът. Проектиран да доставя най-плавните и гладки удари, ултра-мекият тунел е пълен с ръбове и неравности, за да дразни, вълнува и удовлетворява. Докато плътно прилягащата камера се захваща около члена ви, регулирайте нивото на тласкане за персонализирано удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Насладете се на най-доброто от двата свята със стегната, възбуждаща путка и най-доброто орално секс изживяване с дълбоко гърло! Уникално извита, за да се усеща точно като реалистично гърло и путка, Double Penetration Vibrating Stroker е облицована с ултра-реалистична Fanta Flesh за възможно най-реалистичното мастурбационно изживяване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да изследвате оптимално удовлетворение, с гъвкав ръкав, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективността в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението си да ви развихри.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Запознайте се с Orgastobator 04, върховното удоволствие в отличителната колекция от интимни продукти на Rimba Toys. Този луксозен мастурбатор е проектиран да предефинира вашите чувствени преживявания с изящната си изработка и иновативни функции. Orgastobator 04 разполага с усъвършенствана технология, елегантен дизайн и набор от персонализирани настройки, за да отговори на всички ваши нужди.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Изпитайте интензивните усещания и достигнете върха на личното, сексуално удовлетворение с Milker Pro. Позволете си да изследвате да бъдете издоени от всяка мокра капка, която идва от вас, докато усещате текстурирания, еластичен ръкав с неговите вдлъбнатини и издатини, които трият вашия фалос с всяко засмукване и удар.

    1 199 лв.

    749 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Изпитайте върхова мастурбационна производителност и върховно удоволствие! Мекият, гъвкав силикон плътно обгръща ствола ви с вибриращо удоволствие - просто стегнете хватката си и се насладете напълно на масажиращите ребра и стимулиращата издатина на удоволствието. Вибриращият силиконов стимулатор е специално проектиран да стимулира мястото на френулума по долната страна на пениса за умопомрачителна мастурбация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Повече подробности за този продукт очаквайте скоро. Прозрачният визуален прозорец може да види всички движения на пениса в 4-те смесени режима, изследвайки задълбочено мистерията на оралния секс.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Торнадото е един от най-впечатляващите елементи на природата, въздушни стълбове се въртят в себе си по яростен начин и помитат всичко, където и да стигнат.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera се отличава със своя уникален дизайн и изключителни характеристики. Това иновативно устройство разполага с два различни края, всеки от които предлага уникално удоволствие.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Представяме ви Orgastobator 02, следващото вълнуващо допълнение към изящната гама продукти за удоволствие от Rimba Toys. Като част от нашата разнообразна колекция от чувствени устройства, Orgastobator 02 носи своя собствен уникален чар и вълнуващи характеристики на преден план.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Прозрачният мастурбатор ViewTube See thru Stroker от PDX Elite е в противоплъзгащ се прозрачен калъф със защитен капак. Перфектен е за ритмична работа с ръце – на възбуждащата гледка може да се наслади всеки.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Hot Octopuss Pulse Solo Interactive е вашата врата към изцяло нов свят на мъжка мастурбация. Оригиналният Pulse Solo Essential беше наречен първият в света Guybrator, а сега е интерактивен! Многократно награждаваната мъжка секс играчка на Hot Octopuss може да ви накара да свършите без ръце, без необходимост от галене. Неговият универсален дизайн означава, че е идеалната играчка за всеки с пенис.

    669 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Пенис/помпа за потентност и мастурбатор в едно! В зависимост от това как топката на помпата е прикрепена към тръбата (дължина 49 см) на цилиндъра, въздухът може или да бъде изсмукан от помпата на пениса (за да се създаде ефективен вакуум за тренировка на пениса/потентността), или може да потече вътре за невероятен ефект на засмукване на духане. За допълнителна стимулация можете също да включите многоскоростната вибрация на главичката, която преминава от нежна към мощна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Задвижвани от силен мотор, мъжките мастърбатори осигуряват 10 вълнуващи скорости и 9 модела на вибрации, от които да избирате, той е напълно автоматичен, тласък и вибриране. Опитайте бързите тласъци на най-високата настройка за дива, интензивна сесия или се отдайте на безмилостни, по-бавни тласъци за трениране на издръжливост и по-бавно изграждане на кулминацията.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Алтернатива на мастурбацията е този фантастичен мастурбатор SM360 с USB зареждане! Плъзнете пениса си с малко лубрикант в ствола и се оставете да бъдете поглезени от магическата функция за засмукване в комбинация с вибрация за максимално удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Ние в Action не оставяме настрана мъжката мастурбация и създадохме Action Man, мъжката линия в Action за съвременния мъж, който иска да се наслаждава на своята сексуалност.

    349 лв.

    216,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB акумулаторният мастурбатор SM400 ви дава напълно ново мастурбационно изживяване. Плъзнете пениса си, с малко лубрикант, в ствола и се оставете да бъдете поглезени от телескопичното движение и въртеливото движение.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули