×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Автоматични мастурбатори

Обекти 33 до 64 от общо 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor е мастурбатор, създаден специално за неговото удоволствие. Отличаващ се с 2 мощни мотора, Conor предлага разнообразие от функции за една изключително приятна нощ, независимо дали сам или с партньор.

    269 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Въртящите се вибрации доставят чист екстаз с този еластичен накрайник, който е проектиран за възхитително реалистично усещане, като се започне с реалистичния вход във формата на уста. Управлявайте всеки двигател поотделно, за да персонализирате удоволствието си, независимо дали искате да изпитате мощния куршум в основата на канала или да усетите въртенето на ръкава навсякъде около вас – или и двете наведнъж за най-доброто освобождаване.

    216,90 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Suck-O-Mat 2.0

    Систематичното по-нататъшно развитие на SUCK-O-MAT 1.1!

    1 329 лв.

    669 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tenga Vacuum Controller

    Вакуумният контролер е ново вакуумно устройство за добавяне на допълнителна стимулация към мастурбаторите на Tenga, използвайки мощен мотор, който преминава през вътрешната мембрана на тези играчки.

    207,90 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 режима и дизайн за оргазъм с един бутон: Този електрически мастурбатор предлага телескопична функция със 7 режима и функция за въртящ се масаж, секс играчка за мъже, който повишава пениса, вие ще почувствате различна стимулация на 7 честоти на вибрация. Чаша за свободни ръце на мъжкия мастурбатор, дизайнът за оргазъм с един бутон ви дава пълна стимулация, мастурбаторът е в най-силен режим на засмукване и режим на вибрация, така че засмукването на пениса ви да засмуква и вибрира.

    229 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Orctan Automatic Masturbator

    Запознайте се с Orctan: автоматичен мастурбатор, който осигурява най-реалистичното усещане за орален секс досега, създаден от изобретателя на Womanizer. Тази секс играчка на бъдещето е оборудвана с масажиращи ролки и се захранва от 9 програми, които създават нови усещания за възбуда, кулминиращи в оргазъм. За още по-интензивна стимулация, Orctan е снабден с функция за усилване на мощността, усилвател на вибрациите, функция за ръбове и 3 автоматични режима.

    929 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ако някога сте се затруднявали да намерите перфектната позиция за свободни ръце за вашето забавление, тази играчка е готова да се наведе назад, за да угоди.

    249 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Запознайте се с Calor, първото ни представяне за 2022 г. и най-новото допълнение към нашата линия за секс от разстояние! Calor е компактен мъжки мастурбатор с контролирано нагряване.

    399 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Управлявайте дистанционно чрез APP, кажете се от властта и оставете партньорите си, за да ви предоставят на пътешествие на удоволствие от всяко място и по всяко време.

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Представяме ви първата по рода си технология за мастурбация на дояч, предназначена да обгърне напълно вашия ствол с вибрираща, въртяща се стимулация за най-доброто изживяване на самоудоволствието!

    799 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Handy е революционна секс играчка, която носи забавлението на sextech на масите. Философията на Handy се основава на нормализиране на сексуалното любопитство и насърчаване на сексуалната позитивност за всички. Ето защо той е направен да бъде възможно най-удобен за персонализиране с напълно регулируемия си захват и дължина на хода, за да побере всички форми, размери и предпочитания.

    1 199 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Най-добрият фентъзи стракър е тук! Включете се в еротично изживяване, което възпламенява всичките ви сетива. Плъзнете се вътре в реалистичния вагинален вход, за да се насладите на уникална вибрираща и стягаща камера. Той вибрира и завладява с реално усещане, което никога преди не сте изпитвали, докато гледате действието през неговия многоцветен прозорец!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Този вибриращ мастурбатор надхвърля границите на фантазията, позволявайки ви да проникнете във вагината и да почувствате език вътре! Подарете на пениса си 3 скорости и 4 функции на вибрация от вулвата и трептене от езика. Просто смажете и вкарайте веднага! Можете дори да отделите езиковата част, за да я използвате отделно върху други части на тялото.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Върти се и се движи нагоре и надолу: секс играчка за мъже, благодарение на регулируемите режими - симулирайте различни скорости и движения - и като карате нагоре и надолу по силиконовата вложка, не е нужно да правите нищо, освен да се наслаждавате. Ако искате, устройството осигурява красив масаж с жълъди на ниво 1. Мъжки мастурбатор, нивото на шума е умерено, формата е доста елегантна.

    239 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Готови ли сте за най-доброто мастурбационно изживяване в живота си? Перфектен за начинаещи, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker предлага пълно усещане за сетивно удоволствие. Мощната вибрация се комбинира със страстни стенания и секси разговори, за да изведете сесиите си на мастурбация до изцяло нови нива на удовлетворение!

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Представяме ви революционна IST технология! Невероятно реалистично периодично засмукване осигурява реалистично усещане за „доене“ за най-добрия духан в живота ви! Персонализирайте вашето удоволствие точно както искате! Насладете се на реалистично периодично засмукване само по себе си или на тласък, за да се насладите на действие на поглаждане в дълбокото гърло - каквото и да сте в настроение! Станете по-големи и по-дебели от всякога!

    319 лв.

    199,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Представяме ви Orgastobator 01, най-новото допълнение към иновативната гама продукти за удоволствие от Rimba Toys. Проектиран с най-голямо внимание към детайла, Orgastobator 01 е авангарден мастурбатор, който предлага несравнимо ниво на удовлетворение и интимност.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP03 е луксозен и дискретен мастурбатор със засмукващи и вибриращи функции. Можете да се насладите на вкусна стимулация на пениса и можете лесно да избирате от 6 режима на сукане или 7 режима на вибрация. Мастурбаторът има функция за затопляне, за да изпитате още по-реалистично усещане. Благодарение на удобното LED осветление винаги можете да изберете правилната функция. Мекият еластичен силиконов ръкав има вагинален отвор и множество шипове и ръбове от вътрешната страна.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Прекарайте най-добрата нощ в живота си с Ethen, реалистичен мастурбатор. Отличава се с меки и порести материали, така че можете да стискате и да се наслаждавате без ограничения.

    1 519 лв.

    1 169 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Реалистичен мъжки щрих за умопомрачително изживяване: Тази уникална мъжка щракалка има реалистични усещания, които ви обгръщат в чисто удоволствие. Въртящите се и тласкащи движения, заедно с обилните количества смазка, бяха достатъчни, за да ви изпратят над ръба за рекордно време. Плюс това, този мастурбатор има LED дисплей и ясен прозорец, за да наблюдавате какво се случва, когато промените опциите си.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Запознайте се с BLOWCAST; проектиран с иновация и страст, предназначен да вдъхне живот на вашите фантазии! Blowbot предлага уникално изживяване с възхитителни вибрации и функция за лента и отопление. С неговия мощен мотор и мека текстура на ръкава ще откриете усещания, както никога досега.

    349 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ИЗПИТВАЙТЕ НАЙ-Усъвършенстваните, Хендс-фри, презареждащи се през USB СТРОКЪРИ, ПРАВЕНИ НЯКОГА! Mega-Bator е единственият мастурбатор със свободни ръце в света, който върши цялата работа вместо вас, докато гледате любимите си мръсотии на мобилното си устройство!

    419 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Представяме ви Orgastobator 03, най-новата сензация в иновациите за удоволствие от Rimba Toys. Като част от нашата уважавана колекция от интимни продукти, Orgastobator 03 добавя ново измерение на удоволствие и вълнение към вашите чувствени приключения.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Иновативната SUCK-O-MAT® HANDS FREE ТЕХНОЛОГИЯ ЗА МАСТУРБАЦИЯ с интервално контролирана стимулация прави това възможно. Не е нужно да правите типичните движения на ръцете, ако имате SUCK-O-MAT® – всичко, което трябва да направите, е просто да легнете и да се насладите. Мощните импулси на изпомпване/всмукване карат мекия, гъвкав силиконов ръкав да се движи нагоре и надолу по пениса по автоматичен, ритмичен начин – симулирайки страстна уста, която доставя горещо удоволствие... Уау! В допълнение към това, интегрираният пръстен за удоволствие ще увеличи прекрасното усещане за сукане!

    829 лв.

    499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Иновативната технология на въздушната възглавница е проектирана да надува и издува, докато обгръща тялото ви със стимулиращо стискане и освобождаване на удоволствието. Множество въздушни възглавници с много функции, комбинирани с мощно херметично засмукване за издояване на всеки сантиметър от члена ви, ще ви дадат най-доброто мастурбационно изживяване в живота ви!

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    За взискателните търсачи на силни усещания, Pursuit of Pleasure е най-съвременният Stroker с ясен прозорец в камерата, така че можете да видите цялото действие. Гъвкав, текстуриран вътрешен канал, изработен от TPE гума, ви държи здраво, докато изследвате 7 вибриращи скорости и ритъма. Пръстените с мъниста се движат нагоре и надолу по тялото, добавяйки още повече стимулация и удоволствие. Свобода за игра!

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Представяме ви BLOWCAST; проектиран с иновация и страст и предназначен да вдъхне живот на вашите фантазии! Wingman PRO предлага уникално изживяване с възхитителни вибрации и функция за лента и отопление. С неговия мощен мотор и мека текстура на ръкава ще откриете усещания, както никога досега.

    249 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Universal Launch работи с различни продукти Fleshlight, като ви гали автоматично до 250 удара в минута! Монтирайте своя смарт телефон и гледайте любимото си съдържание и тръгвайте!

    1 199 лв.

    539 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Какво има два палеца и обича свирка? Вие, очевидно. С новия и подобрен Autoblow 2+ XT скоро ще изпитате секс играчката за мъже, която поставя стандарта в реалистичните соло изживявания. Тази актуализирана версия, пусната на пазара през август 2018 г., включва преработено захващане на пениса с 5 рамена, което е 50% по-стегнато, което ви помага да се насладите на по-добри, по-големи оргазми. Дайте почивка на ръката си и позволете на Autoblow да изработи един или два товара - автоматично. Ръкавът изскача за секунда за лесно почистване. Ще ви трябва лубрикант на водна основа, плюс може да искате да използвате почистващ препарат за играчки, за да сте сигурни, че ръкавът ви е чист, след като го измиете. За разлика от други мастурбатори, почистването след като забавлението приключи с Autoblow е лесно.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Иновативната технология за компресия в PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER е проектирана да обгражда автоматично тялото ви със стимулиращ натиск, позволявайки невероятно удоволствие от стискане и освобождаване. Прозрачният прозорец ви позволява да наблюдавате действието, докато всеки инч от члена ви се издоява отново и отново с 6 усилващи скорости.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Сега с нашите изцяло нови силиконови ръкави за по-меко, по-чувствено изживяване, което ще ви накара да крещите за още!!

    3 999 лв.

    2 499 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Подобреният дизайн на m-чашата на F1S V2 ви позволява да търсите оптимално удовлетворение, с гъвкава ръка, по-широк диапазон от звукови интензитети и четири пулсиращи програми. Този sextech с отворен интерфейс е оборудван с 10 най-съвременни сензора за обратна връзка за ефективност в реално време чрез приложението LELO - което ви позволява да създадете най-приятния набор от програми за вашия върховен оргазъм. Изтеглете SDK за iOS или Android, за да създадете своето киберсекси приложение, синхронизирайте се с интерактивния свят и оставете въображението, което сте развили.

    859 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 223

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули