×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Вибриращи анални тапи

Обекти 65 до 96 от общо 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Тапата Meteoroid е специално проектирана за любителите на риминга. Тапата има въртящи се перли в стеблото, което симулира усещането за римване. Щепселът разполага с не по-малко от 4 скорости и 6 модела, които лесно се регулират с безжичното дистанционно управление. Тапата е изработена от мек силикон за удобна употреба. Почистете старателно тапата след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ако някога сте участвали в малко/много игра на задника или може би сте се подхлъзнали на вибриращ пръстен за петел в даден момент, вероятно ще се съгласите, че и двете неща могат да бъдат доста наелектризиращи, що се отнася до усещането. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на аналната стимулация и вибриращото свиване преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim вибрираща тапа за дупе с пръстен дава на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане без ръце.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел с дистанционно управление предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series 3X Premium Ringed Rimmers Anal Training Set Black

    Перфектният тренировъчен комплект за начинаещи до игра на плячка! Насладете се на 2 различни текстури в 2 различни размера за правилна анална тренировка за начинаещи и отлична опция за загряване за ветерани. Включен в този пакет от 4 броя е bullet vibe, който пасва плътно във всеки Rimmer, за да добави слой вибриращо удоволствие към вашата анална тренировка!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Разнообразно удоволствие от напомпване!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    589 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    За анално удоволствие!

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силикони с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Spinning Tail Teaser ще ви накара да се завъртите по повече от един начин. Изследвайте 7 вибриращи и въртящи се скорости и ритми със свободни ръце благодарение на тази елегантно проста тапа с дистанционно управление. Изпитайте класическото усещане за пълнота благодарение на теглото и формата си. Изработена от гладък като кадифе силикон, текстурираната повърхност на щепсела подобрява усещането, докато се върти и вибрира. Свобода за игра!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Чудесно оформен анален вибратор Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug от Anal Fantasy Elite Collection със стимулираща набраздена текстура и запушалка за безопасно боравене. Може да се надуе автоматично, така че да стане много голям – за невероятно пълно усещане. Също така е чудесен за разтягане на ануса.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug е специално разработен с мисъл за търсачите на допълнително удоволствие. Перфектен за мъже, жени и всички полове (всеки с дупе, което обича да бъде стимулиран!) за използване самостоятелно или с партньор. Можете да използвате G plug по време на любовна игра или проникване за това допълнително пълно усещане и стимулиране на p-точката и g-точката. Пригответе се за по-силни, по-дълги и по-интензивни оргазми, когато добавите играчки Gvibe и се включите в играта си.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Всички знаем в какво са най-добри зайчетата! Превърнете се във възхитителен заек с тази очарователна розова тапа за опашка, за да откриете 3 скорости и 7 функции за блаженство от бръмчаща плячка! Дистанционното управление прави този щепсел супер лесен за използване, когато играете соло, но е супер забавен за използване, когато предадете властта на партньор. Те ще обичат да усещат вашата чувствено мека опашка, докато това бръмчи във вас.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Матово черен вибратор за простата с дистанционно от Mr. Play от Pretty Love.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Сондата Eclipse™ Thrusting Rotator Probe е билетът за страната на чудесата на палавото анално удоволствие за блажени начинаещи или еротични експерти. Сондата с 12 функции съчетава мощни вибрации и интензивна стимулация с вълнуващи въртящи се, тласкащи действия и два мощни мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve е анална тапа с удължено тяло и много специална форма. Той разполага с 2 мотора, които предлагат 10 мощни вибрационни функции, вариращи от нежни изтръпвания до интензивни вълни на удоволствие. Това ви позволява да се насладите на всяко усещане, от което се нуждаете във всеки един момент.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Търсите анално разтягане или може би нежно въвеждане в надуваеми тапи за дупе с вибрация?

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker е наистина уникална и многофункционална играчка.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Plug Black

    Чук-чук! Някой ви чака на задната врата... Щепселът за захранване пристигна, за да достави тези силни анални вибрации, за които жадувате. Не е обикновеният анален щепсел, Power Plug оправдава името си с дълбоки вибрации, за да стимулира вашата задна врата.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Заоблената форма и мощните вибрации правят силиконовият Satisfyer Backdoor Lover идеалният анален вибратор за начинаещи. Широката основа гарантира, че можете да се насладите на любовните си игри безопасно.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Всеки, който се е отдал на малко/много игра на задника, вероятно ще се съгласи, че аналното изследване може да бъде доста наелектризиращо, що се отнася до усещанията. Добавете обаче малко истинско електричество и изкуството на масажа на вътрешните сладки точки преминава от метафорично цвъртящо до буквално шокиращо - по много добър начин! Комбинирайки класическа вибрация с изтръпване, почукване и удари на вълнуващо електричество, Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug предоставя на вас или на вас и вашия партньор не една, а две уникални възможности за усещане.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Butt Plug с вибрация от ANOS е с прекрасна форма и има 20 режима на вибрация в долната част на гъвкавия вал на виброзапушалката.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Anal Plug with Remote

    Тази традиционно оформена силиконова анална тапа крие наелектризираща тайна! Отдайте се на света на електро играта без нужда от захранваща кутия, кабели или електроди с този удобен анален пакет "всичко в едно". Тази първокласна вибрираща E-Stim силиконова анална тапа е върхът на шокиращата анална игра - задоволявайте жаждата си за анално запълване, докато се наслаждавате на дразнещи електрически шокове дълбоко в дупката ви!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Изследвайте радостта от аналната игра с новия b-Vibe Anal Training & Education Set.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Прекрасно оформена вибро-задна тапа RC надуваема тапа с вибрации от ANOS с нежен връх и широка, сигурна основа. Надува се до плътен и издут размер – за чудесно усещане за пълнота и перфектна тренировка за разтягане.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 266

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули