×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи

Обекти 65 до 96 от общо 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Inflatable Butt Plug with Vibration Black

    Прекрасно оформена вибро-задна тапа RC надуваема тапа с вибрации от ANOS с нежен връх и широка, сигурна основа. Надува се до плътен и издут размер – за чудесно усещане за пълнота и перфектна тренировка за разтягане.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Anal Training & Education Set

    Изследвайте радостта от аналната игра с новия b-Vibe Anal Training & Education Set.

    569 лв.

    359 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson A-Play Vibe Beginner Vibrating Remote Butt Plug Turquoise

    Vibe, основата на линията A-Play, разполага с мощен вътрешен мотор с 10 различни вибриращи функции. Всеки от 10-те стимулиращи модела предлага на потребителите дълбоки, тътнещи вибрации, удобно контролирани директно от продукта или чрез включеното безжично дистанционно.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Винаги искате повече?... Щепселът Intensity няма да ви разочарова. Проектиран за лесно поставяне, щепселът Intensity се доближава до аналната игра с лекота. Удобният за тялото, еластичен материал доставя сладки вибрации чрез ергономичен дизайн - което го прави перфектният щепсел както за начинаещи, така и за професионалисти.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Cocktail Burgundy

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена за доставяне на удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Prostate Silicone Remote Anal Plug Black

    Жадувайте за извивката, молете се за издутината и се насладете на подуването! Разширете удоволствието си с тази надуваема и вибрираща анална играчка, различна от никоя друга. Тази копринено гладка силиконова тапа нежно ще се издуе във вас за невероятно усещане за пълнота.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Langloys Small Anal Plus with Led and Remote Control

    Този висококачествен акумулаторен силиконов тап е най-добрият от този вид. Супер мек качествен силикон с уникално дистанционно управление от силикон със златен ръб. Човек може да включи задната тапа без дистанционното управление и чрез неколкократно натискане на бутона за включване или изключване, за да достигне до любимия ви режим на вибрация. Цветовете продължават да се променят на гърба на задната тапа.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Вибро-заден щепсел RC Thrusting Massager от ANOS с мощна тласкаща функция. За интензивна анална стимулация с мек, заострен връх, който продължава да стимулира простатата директно с тласъците си. Вибрациите могат да се усетят и върху перинеума при носене на щепсела.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Перфектно оформена вибро-задна тапа Inflatable Tapping Plug от Rebel с новаторска чукаща функция в перинеумния стимулатор. 3 мощни мотора гарантират интензивно анално забавление.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Desire Purple

    Сложният и деликатен дизайн Desire е миниатюрен, но мощен щепсел за тези, които искат да изпитат удоволствието и тръпката от аналната игра. Превъзходно оформена, за да пасне на тялото ви, твърдата кадифена докосваща основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и дразни бузите ви.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pornhub Trilogy Anal Training Kit with Bullet

    Преминете към следващото ниво с комплекта за тренировка на ануса - три гладки силиконови тапи с нарастващи размери. Използвайте с 10-скоростния златен куршум за безумни вибрации.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    10 режима на вибрация и 7 надуваеми режима

    279 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Woomy Orny Vibrating Silicone Plug Black

    ORNY е анален вибратор, изработен от силикон, идеален за игра сам или с партньор, с уникалния си режим на вибрация осигурява удоволствие в тази област. Включете/изключете функцията му с едно кликване с помощта на бутон, разположен в долната част. Той е водоустойчив.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Чисто анално удоволствие за начинаещи и експерти! Чудесно оформен анален вибратор RC Butt Plug от Sweet Smile с нежен връх. Покрит е с мек силикон, който се чувства страхотно върху кожата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Anal Plug Massager Purple

    Най-добрата стимулация на аналното дупе. Изработен от медицински силикон и разполага с 12 функционални вибрации, той е много гъвкав и много удобен за потребителя. Задник с форма на висулка с тясно гърло за лесно поставяне, докато огъващата се основа позволява лесно изваждане.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Управляваният с приложение Sweet Seal ще ви вдъхнови със своя мощен мотор, обемна, заоблена форма и интуитивно управление. Можете също така да използвате силиконовия анален вибратор по различни начини с приложението Satisfyer Connect.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Вибро-заден щепсел RC Thrusting Massager от ANOS с мощна тласкаща функция. За интензивна анална стимулация с мек, заострен връх, който продължава да стимулира простатата директно с тласъците си. Вибрациите могат да се усетят и върху перинеума при носене на щепсела.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Търсете на сензации ликуват! Тройните усещания на нашето множество множество и вибриращо Snug & Tug осигуряват огромна доза стимулация чрез включване на ерогенни зони и функции. Носете пръстена за пениса за по-дълги, по-силни ерекции, докато се наслаждавате на мощната вибрираща и възхитително претеглена вътрешна тапа за усещане за анално и простатно усещане.

    509 лв.

    319 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Мърдайте в дупето си с Alpine от INYA. Тази дистанционно управлявана тапа включва иновативен въртящ се двигател за невероятни усещания. Изпитайте лукс и удоволствие с водоустойчивия и презареждаем Alpine.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Brave е вибрираща анална тапа и разполага с мощен мотор със 7 различни режима на вибрации и 3 скорости на вибрация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550760 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в подчертан спирален дизайн за интензивен анален масаж. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола и стимулиращите точки на ствола директно стимулират ануса. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Egon Butt Plug with Remote Control Black

    Вибриращият вибратор за дупе Egon е проектиран за неговото мултисензационно изживяване. Името, което означава силен с меч, има мощни триъгълни ръбове, които осигуряват повече или по-малко интензивно усещане на P-точката или G-точката за потребителя. Неговият копринено мек силикон и големият ръст ще създадат усещане за еротична сила. Мощните нискочестотни тътнещи вибрации ще проникнат дълбоко в точките ви за удоволствие.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Изпитайте интензивно удовлетворение с нашата вибрираща анална тапа Large. С разширена основа за стабилност, той е удобен за носене и повърхност. Насладете се на многоскоростни вибрации и текстурирана дръжка, изработена от 100% силикон за несравнимо удоволствие. С размери 17 см, той е проектиран за истинско задово удоволствие, презареждащ се за безкрайно удоволствие.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Kiotos-Vibez Viento Plug е надуваем анален вибратор за него и нея. Има 7 скорости на вибрация, когато включите вибратора, активирате и функцията за надуване, така че можете да регулирате размера по ваш вкус. Изцяло изработен от висококачествен силикон за безопасен секс и супер гладко проникване.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в класически дизайн на тапата. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола директно стимулират ануса по интензивен начин. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera е пулсираща играчка за тези, които търсят алтернатива на вибрациите. Усещането е по-меко и се усеща повече като „том-том-том“, отколкото като „бррррррр“.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Wild е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Plug & Play Black

    И накрая - аналното удоволствие става лесно с Plug and Play. Изработена от гладък като кадифе силикон, плътната глава на тази Butt Plug се стеснява към заоблен връх за целенасочена стимулация и приятно усещане за пълнота. Изследвайте 10 мощни вибриращи скорости и ритми и играйте със свободни ръце с елегантно опростеното дистанционно. Свобода за игра!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Butt Plug Black-Pink Large

    Ако вие и вашият любим го правите като зайци, облечете се за частта с вибриращата тапа за дупе Happy Rabbit bunny tail. С пухкава опашка и ултра-гладка вибрираща крушка, този щепсел ви дава пълно блаженство, превръщайки гърлото ви в Бъз Бънси.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Неговият мощен мотор предлага 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. USB акумулаторна и водоустойчива, както играчка, така и дистанционно.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 170

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули