×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Силиконови анални тапи

Обекти 33 до 64 от общо 172

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    С подобна на лопата форма, този най-съвременен задник е заострен за лесен старт, но бързо се увеличава в обиколката. Подгответе се за дълбоки, мощни усещания! Вътрешната тежест вътре в този щепсел използва кинетична технология, за да създаде ултра-мощно туптящо движение.

    429 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Почивката в Ибиса може да приеме различни форми, но най-добре е да я направя като вълнуващо пътешествие с този вибриращ анален тап! Има приятна класическа форма със заострен връх и гъвкава шия, която прави много удобен за носене. Освен това, основата му е украсена с очарователен кристал, а вибрациите му се избират чрез дистанционно управление, което можете да запазите или да поверите на своя колега!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Подгответе се да изпитате единствения първокласен щепсел, който събира силата на три мощни мотора в гъвкав щепсел със среден размер.

    419 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • My First Taboo Anal Plug Vibrator Pink

    Наистина ще оцените този модел поради мекото му вкарване Открийте тази ефективна анална тапа с вълнообразно тяло за анална стимулация.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като ви гарантира, че ще изпитате анално блаженство. Можете да се насладите на още повече гъвкавост в играта си с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Нашият водещ продукт все още се включва по-феноменално от всякога! b-Vibe Rimming 2 промени играта, като е единственият щепсел на пазара, който върти, докато вибрира за двойно усещане, причиняващо оргазми извън този свят. Ние преразглеждаме нашия Rimming 2 в колекцията ни за 5-та годишнина с невероятен нов искрящ цвят, лимитирана серия калъф за носене и други юбилейни вещи.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Копнеете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло новия вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Вибриращата кристална сонда Power Gem® е ослепителна, гъвкава силиконова сонда, създадена да ви улесни във вълнуващото анално удоволствие. Гъвкавият, ергономичен дизайн и мощните вибрационни двигатели позволяват на тази сонда да се огъва с вашите движения, като същевременно доставя интензивни вибрации. Отдайте се на персонализирано удоволствие, докато елегантната сонда пулсира с 10 жизнени вибрации, страстна пулсация и еротична ескалация. Контролирайте това разнообразие от опции за оргазъм с лесния за докосване бутон за скъпоценни камъни.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Набийте ракета в задника си и изчакайте експлозията! Разширете удоволствието си с тази надуваема и вибрираща анална играчка, различна от никоя друга. Тази копринено гладка силиконова тапа нежно ще се издуе във вас за невероятно усещане за пълнота.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Открийте вълнението от аналната игра с Ditto by We-Vibe™, вибриращ щепсел. Използвайте го по време на любовна игра или секс, изборът е ваш, както и удоволствието. Ditto добавя нова стимулация към вашата интимна игра по време на мастурбация, любовна игра и полов акт. Просто включете и пуснете.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • 124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Dorcel - Deep Expand, надуваема анална тапа

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Anal Adventures Platinum Circuit Plug Black

    За всеки, който иска да изследва нови анални усещания сам или с партньор! Anal Adventures предоставя много възможности за избор. Този щепсел с дистанционно управление предлага комбинация от усещания и по-дълготрайно удоволствие. Ultrasilk Silicone, с копринено гладко усещане, осигурява вибрации по красив начин.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Миниатюрна версия на нашия най-продаван щепсел за ръбове, включващ въртящи се мъниста за усещане за ръбове и вибрация на върха за оргазъм. Този компактен, безопасен за тялото, безшевен силиконов щепсел е мощно зареден, за да удовлетвори всички правилни точки. Използвайте със или без безжично дистанционно управление, което не само прави лесно, но също така позволява разнообразни възможности за игра на двойки.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Love To Love Twinny Bud Vibrating Plug Black

    Twinny Bud е аналната тапа, която ви осигурява усещания, както никога досега. Аналната тапа е с две перли с 10 вибрации и може да се зарежда с USB кабел. Двете топки са идеални за двойна анална стимулация, ергономичният дизайн осигурява идеално анално вмъкване, а Twinny Bud е изключително мек на допир благодарение на течния силикон.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Управляваният с приложението Satisfyer Deep Diver осигурява особено приятна стимулация: Този анален вибратор ще ви вдъхнови с усещане със структура на топката и мощни вибрации. А широката основа гарантира, че можете безопасно да се наслаждавате на любовните си игри.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    GPlug е специално разработен с мисъл за търсачите на допълнително удоволствие. Перфектен за мъже, жени и всички полове (всеки с дупе, което обича да бъде стимулиран!) за използване самостоятелно или с партньор. Можете да използвате G plug по време на любовна игра или проникване за това допълнително пълно усещане и стимулиране на p-точката и g-точката. Пригответе се за по-силни, по-дълги и по-интензивни оргазми, когато добавите играчки Gvibe и се включите в играта си.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    Spinning Tail Teaser ще ви накара да се завъртите по повече от един начин. Изследвайте 7 вибриращи и въртящи се скорости и ритми със свободни ръце благодарение на тази елегантно проста тапа с дистанционно управление. Изпитайте класическото усещане за пълнота благодарение на теглото и формата си. Изработена от гладък като кадифе силикон, текстурираната повърхност на щепсела подобрява усещането, докато се върти и вибрира. Свобода за игра!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Чудесно оформен анален вибратор Auto-Throb Inflatable Vibrating Plug от Anal Fantasy Elite Collection със стимулираща набраздена текстура и запушалка за безопасно боравене. Може да се надуе автоматично, така че да стане много голям – за невероятно пълно усещане. Също така е чудесен за разтягане на ануса.

    369 лв.

    229 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo предлага два двигателя за забавление с двойна стимулация – един вътрешен и един за често забравената зона на перинеума. Дами, да (и господа!), ще се радвате да чуете, че играчката е унисекс.

    329 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов кран! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на този тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерт, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    В чест на десетилетието на еротично откритие и удовлетворение, Официалната колекция за удоволствие от Петдесет нюанса сиво ви кани да се потопите в изживяването на Петдесет нюанса.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Tough Thrusting Vibrating Plug Blue Metallic

    Tough е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Mouve е анална тапа с удължено тяло и много специална форма. Той разполага с 2 мотора, които предлагат 10 мощни вибрационни функции, вариращи от нежни изтръпвания до интензивни вълни на удоволствие. Това ви позволява да се насладите на всяко усещане, от което се нуждаете във всеки един момент.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Сондата Eclipse™ Thrusting Rotator Probe е билетът за страната на чудесата на палавото анално удоволствие за блажени начинаещи или еротични експерти. Сондата с 12 функции съчетава мощни вибрации и интензивна стимулация с вълнуващи въртящи се, тласкащи действия и два мощни мотора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug Black

    Нашият най-продаван Ass-Gasm Cockring вече се предлага като мощна вибрираща версия!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Plug Black

    Чук-чук! Някой ви чака на задната врата... Щепселът за захранване пристигна, за да достави тези силни анални вибрации, за които жадувате. Не е обикновеният анален щепсел, Power Plug оправдава името си с дълбоки вибрации, за да стимулира вашата задна врата.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Nexus B Stroker е наистина уникална и многофункционална играчка.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Butt Plug с вибрация от ANOS е с прекрасна форма и има 20 режима на вибрация в долната част на гъвкавия вал на виброзапушалката.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 172

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули