×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Безжични анални тапи

Обекти 97 до 128 от общо 170

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Buttocks The Charming Buttplug Fuchsia

    The Charming е вибрираща, мразовито розова тапа и разполага с мощен мотор със 7 различни режима на вибрация и 3 скорости на вибрация. Всеки режим предлага дълбоки тътнещи вибрации, които лесно се контролират от артикула или с включеното дистанционно управление.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Подгряваща тапа и вибратор за мъже и жени.

    249 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Deep Stormer е оборудван със специална технология за автоматично тласкане, която осигурява 3 движения нагоре и надолу. Усилете усещанията с 10 режима на вибрация. Дистанционното управление позволява безкрайно разнообразие от удоволствия. USB кабелът за зареждане осигурява неограничено забавление!

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Vibio Rivera Vibrating Anal Plug Green

    Rivera е пулсираща играчка за тези, които търсят алтернатива на вибрациите. Усещането е по-меко и се усеща повече като „том-том-том“, отколкото като „бррррррр“.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Вибро тапата Remote Controlled Butt Plug от ANOS е в класически дизайн на тапата. Въртящите се масажни перли в долната част на ствола директно стимулират ануса по интензивен начин. Върху основата има и малко, кръгло огледалце в златист цвят, което украсява по прекрасен начин ануса.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Блясък и блясък, докато изпитвате вътрешната наслада от мощен вибриращ мотор с 6 нива на вибрация и 15 модела на вибрация, вариращи от меки пулсации до дълбоки и мощни. Компактен, безопасен за тялото, безшевен, силиконов с USB акумулаторна батерия работи до 1,5 часа последователно.

    499 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    Wild е натискаща и вибрираща анална тапа, включваща мощен мотор със 7 различни пулсиращи режима и 3 вибриращи скорости.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Star Trooper Venus Rotating Anal Plug with Remote Blue

    Venus ще ви достави страхотно удоволствие заради въртящите се мъниста, които осигуряват невероятни анални усещания! Тази анална тапа с въртящи се перли от гамата Startroopers се предлага с дистанционно управление за лесно управление на 7 ритъма на въртене и 3 скорости с 2 бутона. Можете също да използвате единичния бутон на щепсела.

    166,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Nexus Bolster има надуваем връх, който позволява на потребителя да персонализира натиска при игра на простатата. Неговият мощен мотор предлага 6 настройки за стимулация на вибрации на простатата. Управление на играчката или чрез дистанционно управление. USB акумулаторна и водоустойчива, както играчка, така и дистанционно.

    459 лв.

    279 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playboy Plug & Play Black

    И накрая - аналното удоволствие става лесно с Plug and Play. Изработена от гладък като кадифе силикон, плътната глава на тази Butt Plug се стеснява към заоблен връх за целенасочена стимулация и приятно усещане за пълнота. Изследвайте 10 мощни вибриращи скорости и ритми и играйте със свободни ръце с елегантно опростеното дистанционно. Свобода за игра!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Тази гладка метална тапа е лесна за използване и вкусна за изживяване! Насладете се на лесното поставяне със заострения край. Насладете се на непорестия метал без съдържание на никел, докато се плъзга вътре. Тежкият, тежък метал е съвместим с всички видове смазочни материали и IP7X водоустойчив. Насладете се на хладния метал или го загрейте в топла вода, преди да поставите.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks 28X Silicone Vibrating Red Heart Anal Plug with Remote Small

    Украсете дупето си с тази анална тапа Red Heart Gem! Похвалете се с красивата си задна врата и почувствайте интензивното удоволствие от 4 скорости и 7 модела на тътнеща вибрация, които събуждат вашата P-точка и изпращат изтръпвания до вашата A-точка!

    279 лв.

    174,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dark Desires Alexandra Vibrating Anal Plug Black

    Verona е изцяло черен вибриращ анален щепсел, който се доставя с дистанционно. Този стимулатор е прекрасен, ако обичате да използвате задната врата. Партньорите могат да разкрият вълнуващи възможности да се дразнят и изненадат един друг с този щепсел, приключение, което може да завърши с интензивен оргазъм като абсолютна кулминация.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Тази гладка метална тапа е лесна за използване и вкусна за изживяване! Насладете се на лесното поставяне със заострения край. Насладете се на непорестия метал без съдържание на никел, докато се плъзга вътре. Тежкият, тежък метал е съвместим с всички видове смазочни материали и IP7X водоустойчив. Насладете се на хладния метал или го загрейте в топла вода, преди да поставите.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Обучете плячката си да държи щепсел на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство. С тънък, заострен връх щепселът може лесно да се плъзга с малко лубрикант на водна основа.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    10 режима на вибрация и 3 скоростни режима на мъниста

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Thumping Rectum Butt Plug

    Пулсираща, туптяща вибрация в задната врата!

    239 лв.

    89,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Rocks-Off Discover Black

    Discover е изящно изработен, за да ви отведе на пътешествие на съблазнително анално изследване. Твърдата кадифена допирна основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и измъчва бузите ви, докато тялото ви стиска тонкия врат, позволявайки на контурния ствол да се плъзне перфектно на мястото си.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Discover Purple

    Discover е изящно изработен, за да ви отведе на пътешествие на съблазнително анално изследване. Твърдата кадифена допирна основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и измъчва бузите ви, докато тялото ви стиска тънкия врат, позволявайки на контурния ствол да се плъзне перфектно на мястото си.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Проектиран за максимално споделено удовлетворение Cocktail е мощна играчка за двойки с двоен двигател, създадена да доставя удоволствие на ануса и вагината, като същевременно стимулира пениса по време на секс.

    269 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Раздуйте тялото си и настроението според желанията на сърцето си с 15 уникални вибрационни модела и 6 интензитета на удоволствието, от меки пулсации до дълбоки и мощни.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Укрепва и стимулира отпред и отзад!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug M/L Red

    Раздувайте тялото си и настроението според желанията на сърцето си с 15 уникални вибрационни модела и 6 интензитета на удоволствието, от меки пулсации до дълбоки и мощни.

    529 лв.

    329 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Action Asher Butt Plug with Remote Control Black

    Asher е новият член на Action, вибриращ анален щепсел с дистанционно управление. Той има 6 функции на вибрация, мощна, забавна, с която да влезете в свят, пълен с интензивна страст.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina от лейбъла Dark Desires е въртящ се вибриращ анален щепсел с безжично дистанционно управление, предлагащ разнообразие от стимулации за поразителна анална стимулация. Аналния стимулатор има 9 комбинирани ритъма на вибрация и въртене. Работа с бутона на стимулатора или с безжичното дистанционно. Вибрациите се разпространяват през целия щепсел.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Добавете докосване на кадифено запълване на задната врата с този дистанционно управляван силиконов тап! Класическият заострен дизайн улеснява поставянето на тази тапа за задоволително запълване без неудобно влизане. Тази тапа с традиционна форма разполага с мощен мотор, който вибрира и бръмчи във вашата дупка! Отличен както за начинаещи, така и за експерти, перфектен за соло и партньорска игра.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Laser Fuck Me Medium Anal Plug with Remote Control Black

    Изпратете съобщение и отправете покана с тази червена лазерна светлина, която проектира думите „Fuck Me“. След като изберете модел на вибрация, светлината мига в синхрон с пулсиращата вибрация! Изберете от 4 различни скорости и 7 различни шарки. Използвайте дистанционното управление, за да промените настройките, без да се налага да се връщате обратно към вашето устройство.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Вибро-заден щепсел RC JackHammer Massager от ANOS с иновативна технология с плаващ магнит, който кара щепсела да се разклаща, пулсира и тласка по интензивен начин. Интензивните почукващи импулси в изпъкналия ствол осигуряват изключително приятна стимулация на аналната област и също така стимулират директно простатата. Вибрации и пулсации също могат да се усетят много интензивно в перинеума, когато носите щепсела.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Изведете аналната си игра на следващото ниво! Nexus Tornado има 6 режима на стимулиране на вибрация, пулсация и ескалация, плюс 3 скорости на въртене за наистина удовлетворяващо изживяване. Tornado е акумулаторно и водоустойчиво, както и дистанционното управление, с което се доставя. Обхватът е 8 метра, което означава, че е чудесен за използване с партньор. Tornado е малък по размер, което означава, че няма да ви сплаши.

    259 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Tornado Butt Plug Medium Black

    Nexus Tornado е междинен въртящ се и вибриращ задник, съчетан с дистанционно управление за повече начини за игра.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Rocks-Off Desire Black

    Сложният и деликатен дизайн Desire е миниатюрен, но мощен щепсел за тези, които искат да изпитат удоволствието и тръпката от аналната игра. Превъзходно оформена, за да пасне на тялото ви, твърдата кадифена докосваща основа ще предизвика дълбоки пулсиращи вибрации, за да дразни и дразни бузите ви. Почувствайте как тялото ви хваща тънкия врат, докато заостреният щепсел се приплъзва плътно и сигурно в позицията за удоволствие.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Nexus Duo Plug Remote Control Beginner Butt Plug Small Black

    Двойните тапи са оформени за оптимален комфорт и удовлетворение. Те са изработени от твърд, но гъвкав силикон и имат 6 режима на стимулиране на вибрация, пулсация и ескалация. И играчката, и дистанционното управление са акумулаторни и водоустойчиви. Обхватът е 8 метра, така че е страхотен за използване с партньор.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 170

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули