×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Анални тапи

Обекти 129 до 160 от общо 659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Наелектризирайте сетивата с вълнуващата Volt™ Electro-Fur. Масажорът със сонда за електростимулация с дистанционно управление е снабден с 5 независими функции за нива на e-stim и 7 функции за вибрация за наелектризиращо удоволствие. Елегантният заострен щепсел е направен да се огъва с движенията ви, докато тънкият корпус доставя удобно за начинаещи удоволствие.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Plug & Joy Big PL07 Black

    Черна желеобразна дупка с гладка и приятна повърхност.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Класическа играчка за начинаещи, 6-инчовият Butt Plug на Doc Johnson има гладка форма на капка, идеална за поставяне за първи път. Заостреното тяло създава усещане за комфорт, а разширената основа държи играчката сигурно. Изработен от PVC, нефталатен безопасен за тялото материал, който включва антибактериалната Sil-A-Gel формула на Doc.

    49,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Независимо дали сте се научили да обичате играта на дупето от оригиналния щепсел BOOTIE SMALL или сте ентусиаст, който търси нещо голямо, този щепсел съчетава сериозни размери с най-удобния дизайн.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • COLT Expandable Butt Plug

    Colt Expandable Butt Plug е латексова и гумена запушалка за надуване с вентил за лесно продухване. Тази тапа е с дължина 4 инча и ширина 1,75 инча.

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Започнете своята анална игра с тези три градуирани размера. С размери 3, 4 и 5 инча, този комплект е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • COLT XXXL Pumper Plug Black

    Пионерите на ориентираното към мъжете удоволствие го направиха отново с COLT® XXL щепсел за помпа с подвижен маркуч. Тази единствена по рода си сонда доставя супер голямо удоволствие с надуваемо тяло, лесно стискаща се груша и дори остава напомпана, когато маркучът е откачен! За да надуете своя екстаз, просто прикрепете маркуча и изпомпайте лесно стискащата се круша. След като достигнете желания размер, сондата ще запази размера си дори когато маркучът е свален, а бутонът за бързо освобождаване на въздуха позволява леко издухване и отстраняване.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Едно, две или три? Ако търсите вълнуваща гама от чувствени игри за масаж за гърба ви, това секси трио е идеално за следващото ви анално приключение. Гъвкавите тапи са направени от медицински силикон, галейки ануса с мека на допир повърхност. Благодарение на тесните си върхове и гладката, ултра мека текстура, те са идеални и за начинаещи и изследователи.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Anal Trainer Set Silicone

    Перфектен за постепенно анално обучение!

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dinoo Rugops RR32 18cm Black

    Вибратор от най-високо качество.

    74,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Tunnel Plug L Clear

    Никога не сте виждали нещо подобно; това е най-страхотната иновация в задните краища, откъдето се появява на пазара. Вместо това просто да запушите задника на някого, можете да го отворите и да използвате невероятния тунелен отвор, който минава през целия щепсел.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    За впечатляващи ерекции и удоволствие от простатата!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • All Black AB87 Anal Plug 21cm

    Чувствате ли, че вече не сте малко момче, което искате малко повече от малко щепсел? Опитайте този масивен щепсел от All Black.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • LoveToy Lure me Beaded Anal Plug Black

    Изследвайте удоволствието от аналната игра с тази малка тапа за дупе с перли. Гладкото, силиконово покритие придава на играчката чувствено усещане, когато се постави, а нейните градуирани мъниста ви изпълват с вълна след вълна от оргазма.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kiotos Aluminium Handle Buttplug Blue Gem

    Висококачествена алуминиева тапа със синьо бижу.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Purple

    Отдайте се на желанията си! Ярките тапи Jelly Rancher Pleasure Plugs с бонбон правят цветната игра забавна и приятна. Меки и удобни за използване, тези богати и цветни щепсели се приемат лесно. Предлага се в 3 съчни цвята и 3 въвеждащи размера. Твърди, но гъвкави, тези заострени покривища са направени от безопасен за тялото TPE без мирис и са подходящи за използване с всички лубриканти.

    41,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Секс играчките от неръждаема стомана са задължителни за любимите на секс играчки!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Malesation Silicone Plug Medium - Butt Plug

    Иновативен и ергономичен дизайн, мек, хигиеничен, без мехурчета, без мирис, антиалергичен, издръжлив, лесен за почистване, без фталати. Материал: 100% силикон, дължина: 11см, Ø 3,6см

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pretty Love Anal Butt Plug

    Pretty Love е нова колекция от луксозни секс играчки. Това е най-новият усъвършенстван и иновативен дизайн, който е направен от силикон.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Goldplay Blob S

    "Goldplay" вибратор за вашата игра в дълбочина.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Тапата Meteoroid е специално проектирана за любителите на риминга. Тапата има въртящи се перли в стеблото, което симулира усещането за римване. Горната част на ствола е огъната, за да стимулира простатата. Щепселът разполага с не по-малко от 4 скорости и 6 модела, които лесно се регулират с безжичното дистанционно управление. Тапата е изработена от мек силикон за удобна употреба. Почистете старателно тапата след употреба с препарат за почистване на играчки и хладка вода.

    166,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Копнете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло нов вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Small

    Колекцията Gleaming Love представя тази малка лъскава анална тапа със скъпоценен камък. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно, а разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dinoo Gypos RR11 19.5cm Black

    Вибратор с най-високо качество.

    141,90 лв.

    91,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Вашата анална тренировъчна игра стана красива с този сладък комплект Bling Plugs! Започвайки с малкия размер за начинаещи, можете приятно да загубите към средния размер и след това към големия размер, когато се почувствате напълно удобно. Този комплект включва три щепсела, различни по размер от малък, среден и голям.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    Най-новото поколение стимулатори на простатата, които предлагат възможност за изследване в допълнение към ефективно разширяване на собствената сексуалност. X2 осигурява перфектен баланс между стимулацията на простатата, ануса и перинеума.

    289 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    Luxe Beginner Plug Kit е перфектният стартов комплект за безопасна и нежна игра. Всеки задник има заострен връх за лесно поставяне и стегнато гърло за лек натиск и продължително носене. С три градуирани размера, Luxe Beginner Plug Kit ви позволява да започнете с малко и да продължите удобно.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • b-Vibe Rimming XL

    Новият, подобрен и най-големият b-Vibe щепсел до момента е наличен при масово търсене — щепсел XL с рамки. Първият и единствен изключително голям премиум вибриращ заден щепсел, който съчетава усещането за ръбове чрез въртящи се перли и текстура в гърлото на щепсела с мощен вибриращ мотор във върха на щепсела.

    599 лв.

    369 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Easytoys Metal Butt Plug ET128PNK Gold-Pink

    Този зашеметяващ полиран алуминиев анален щепсел има красив сърцевиден кристал. Оформен със заострен връх, гладко изпъкнало тялото и тънък врата, поставянето и носенето на вашата играчка е лесно. Алуминият реагира на температурата, което означава, че е студен на допир, но лесно ще се нагрее до идеалната температура. Загрейте или охладете в топла вода или хладилник за допълнително усещане!

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Set

    Украсете дериерата си с този комплект ослепително розови скъпоценни камъни! Тези стъклени анални тапи Booty Sparks са кристално чисти и супер гладки, за да осигурят солидна текстура само за вашата задна врата. Перфектен за загряване на дупката ви за допълнително удоволствие или като самостоятелна анална играчка - твърдото тяло и супер гладката повърхност се притискат здраво към стените ви за невероятно удовлетворяващо стискане!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    Double Tunnel Plug разполага с два тапи, които леко се стесняват към върха, което го прави един от най-иновативните тапи, налични на пазара.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug L Silver

    Секс играчките от неръждаема стомана са задължителни за любимите на секс играчки!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 659

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули