×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 33 до 64 от общо 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Закръгленият език на този лежащ вибратор ви съблазнява с изключителна точност, но щедрото му тяло също покрива широка област, стимулирайки целия ви клитор. Гарантирано ще достигнете опияняващите висоти на кулминацията!

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Неговата изключително силна вибрация едновременно глези G-точката и клитора ви – и всичко това без предпазна мрежа.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръв, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, могат също да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 удовлетворява вас и вашите горещи точки със заоблен връх с широка повърхност и особено мощни вибрации. Този вибратор може да се похвали и с интуитивен контрол и приятен за тялото силикон.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва! Насладете се на компактната форма, идеална за пътуване и в движение.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    2 мотора захранват Lolli-Plug 1 с интензивни вибрации. Диамантената текстура на щепсела осигурява допълнителна стимулация. Широката основа и мекият силикон гарантират, че можете да се забавлявате удобно и безопасно.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Flex Red

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава еднакво, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Изработен от силикон, регулируемият размер Satisfyer Bullseye ограничава притока на кръвта, за да осигури дълготрайно удоволствие по време на правене на любов. Мощните вибрации, предлагани от конусния стимулатор на клитора, също могат да се контролират чрез безплатното приложение Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Зарадвайте се с напълно ново усещане. Въртящите се меки силиконови ребра възбуждат клитора с деликатна, но стегната интензивност. Използвайте това нежно лакомство с любимия си лубрикант и се отдайте на едно стимулиращо пътешествие на екстаз.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Заоблената форма и мощните вибрации правят силиконовият Satisfyer Backdoor Lover идеалният анален вибратор за начинаещи. Широката основа гарантира, че можете да се насладите на любовните си игри безопасно.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва!

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Our Men Classic е елегантен мастурбатор за стимулиране на целия пенис. Подобният на кожа материал на сменяемия ръкав изглежда реалистичен и е победител благодарение на дискретния си дизайн.

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Assorted 6 pack

    Нашите яйца за мастурбатор SF имат текстура, подобна на кожата, и доставят удоволствие както на пениса, така и на върха. Различните вътрешни форми изненадват и се радват с нюансирани усещания. А благодарение на иновативния Cyberskin не е необходимо добавяне на лубрикант.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Classic Rose

    Това очарователно цвете Satisfyer отваря ново измерение на чувствени изживявания със своя романтичен дизайн, вълни на натиск без допир и изцяло новата и революционна технология Liquid Air.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкава тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Двата мотора и мощните вибрации правят Lolli-Plug 2 абсолютен привличащ вниманието. Структурата на топката е изработена от мек силикон и е затворена от широката основа за безопасно използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ако обичате да поддържате нещата прости, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 е точно подходящият мини вибратор за вас: Неговият функционален дизайн и лесна работа гарантират, че удоволствието се постига бързо и ефикасно.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Violet

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато се постави въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 глези G-точката и клитора както искате. Гъвкавият вал позволява вибраторът на G-точката да се превърне във вибратор със заек. Два мощни мотора ви отвеждат до вашата гореща кулминация.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Идеалният вибратор за пръсти за начинаещи, Satisfyer Bold Lover впечатлява преди всичко със своята интуитивна работа, мощни вибрации и гъвкавост.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Заоблената форма и мощните вибрации правят силиконовия Satisfyer Backdoor Lover идеалният анален вибратор за начинаещи. Широката основа гарантира, че можете да се насладите на любовните си игри безопасно.

    82,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 3.

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Force Pink

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато става въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Ball-R Red

    Подарете си невероятна стимулация със Satisfyer Double Ball-R: Без вибрации, но с две утежнени топки, които карат този анален и вагинален вибратор да се движат – всяко малко движение създава несравнимо вълнуващо усещане, измъчващо сетивата ви. За още по-голяма гъвкавост, Double Ball-R е оборудван с широка вендуза, която можете да прикрепите към всякакви гладки повърхности.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Бъдете креативни и се насладете на широкия огъващ се G-Spot Flex 3 за едновременно удоволствие на множество горещи точки. Благодарение на гъвкавия си ствол, той може да се трансформира от вибратор на G-точката във вибратор на заек, дразнейки клитора и G-точката с дълбоки вибрации.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dazzling Crystal 1 Transparent

    Отдайте се на чист лукс и върховно удоволствие със Satisfyer Dazzling Crystal 1, висококачествен стъклен вибратор, който ще очарова вас и вашите горещи точки със своя дизайн и забележителни характеристики. Със своите две вълнуващи повърхностни текстури, той е тук, за да ви достави интензивно вагинално удоволствие и гореща стимулация на G-точката – красиво бижу, което ще ви остави напълно заслепени!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Touch Me Red

    Заешкият вибратор Touch Me предлага неограничено удоволствие чрез двойна стимулация. Два мощни мотора галят както клитора, така и G-точката. Разделеният клиторен стимулатор разполага с две рамена за интензивно повишаване на клитора.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Pro To Go 2 Mint

    Satisfyer Pro To Go 2 стимулира клитора с въздушни импулсни вълни и вибрации. Благодарение на компактния, обемен дизайн, вибраторът с въздушна импулсна вълна, изработен от щадящ тялото силикон, е идеален за движение.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 84

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули