×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Това чувствено устройство без да позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развият въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Нашият любовен триъгълник съчетава показана технология Air-Pulse с дълбоки вибрации и гладка силиконова глава. Практичната му капачка осигурява хигиенично и дискретно съхранение по всяко време, дори когато сте в движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Legendary Duo

    Този вибратор е перфектен за укрепване и поддържане на ерекцията, като същевременно повишава и намалява удоволствието. Всеки вибратор Duo cockring е оборудван с мощен мотор за предаване на 12 настройки на вибрации през силиконовите ленти и главата на мотора, като едновременно с това възбужда вашия партньор по време на проникване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    329 лв.

    145,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Едно, две или три? Ако търсите вълнуваща гама от чувствени игри за масаж за гърба ви, това секси трио е идеално за следващото ви анално приключение. Гъвкавите тапи са направени от медицински силикон, галейки ануса с мека на допир повърхност. Благодарение на тесните си върхове и гладката, ултра мека текстура, те са идеални и за начинаещи и изследователи.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Неутралният лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и е перфектният избор за естествено удоволствие: без ефекти, без трикове, просто усещания без триене в основата на вашето удоволствие. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Освен интензивни вибрации, които също могат да се контролират чрез приложение, Satisfyer Men Vibration+ ви предлага елегантен дизайн и ергономична форма, която пасва удобно в ръката ви. Привлекателният отвор е изработен от приятен за тялото силикон.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Потопете се в блаженство с нашето Penguin Holiday Edition! Винаги готов за повода, този много обичан вибратор Satisfyer с натискаща вълна облече празничното си облекло, за да ви даде да повдигнете настроението си. Независимо дали като малко лакомство за себе си или като подарък за някой друг – Satisfyer Penguin Holiday Edition е тук, за да изпълни всички ваши желания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Копнете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло нов вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Оставете меките венчелистчета на Power Flower да танцуват около чувствителните зони, докато вибрациите в копринения силиконов ствол ви въвеждат в екстаз. Перфектен за потапяне в съкровищата на вашето тяло и за събуждане на вашите ерогенни зони!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Търсите повече? Създаден за превъзходство, изпитайте чисто блаженство чрез стимулация на пениса с Power Masturbator.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 мотора, 2 функции, изобилие от мощност: запознайте се със Satisfyer Triple Lover! Тази прекрасна любовна играчка може да се използва като вибратор със заек за интензивна G-точка и стимулация на клитора или като масажор за чувствени масажи на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer е създаден, за да ви катапултира в облак 9 на вълна от незабравимо интензивни оргазми. Тогава не е чудно, че искате да държите вашия личен чудотворец на вълна под налягане близо до вас. Когато се забавлявате толкова много, трябва редовно и старателно да почиствате партньора си за удоволствие, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като сте сигурни, че ще изпитате анално блаженство. Можете да насладите на още повече гъвкавост в играта с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Orca

    Orca е разширение към гама от вибратори с двоен въздушен импулс от Satisfyer. Игривият дизайн и двойната функция (с емблематичен въздушен импулс) го правят идеален за покупка от начинаещи. Дизайнът на Orca е сравним със стила на популярния Penguin, но също и с вибрации. Има опростена форма за лесно управление, 2 независимо контролирани мотора с 11 интензитета на вълната на натиск и 12 настройки на вибрация за стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sunray Pink

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложението, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Нерешителен ли си? Curvy Trinity 1 функционира като въздушен импулсен стимулатор, лежащ вибратор и вибратор на G-точката, всичко в едно! Използвайте всяко отделяне на функции и удобно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като ви гарантира, че ще изпитате анално блаженство. Можете да се насладите на още повече гъвкавост в играта си с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax+

    Със своя извит стимулатор, Heat Climax + стимулира както простатата, така и чувствителната тъкан на перинеума. Два мотора активират силни вибрации, а загряващата функция на силикона гарантира реалистични усещания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Ръкавът „Lusty Tongues“ нежно поглъща вашата мъжественост в оргия от устни, които пляскат и облизват, събуждайки секса ви чрез водовъртеж от усти. Утолете удоволствието си, както е писано. Насладете се на пътуването, докато достигате всяка дива кулминация.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Копнеете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло новия вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser е перфектен за многостранна стимулация на всички ерогенни зони като клитора и зърната: Вибраторът за пръсти е много лесен и интуитивен за използване благодарение на гъвкавия отвор.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Благодарение на еластичния материал, мини мастурбаторът е изключително разтеглив и целия пенис. Яйцата са създадени изцяло от хидроактивен TPE - което позволява на потребителя просто да навлажни яйцето с пръскане на вода за гладко изживяване. Мини мастурбаторите са предназначени за еднократна употреба и могат лесно да се изхвърлят след удоволствието.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Официален резервен магнитен USB кабел за зареждане на Satisfyer.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули