×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Неутралният лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и е перфектният избор за естествено удоволствие: без ефекти, без трикове, просто усещания без триене в основата на вашето удоволствие. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Потопете се в блаженство с нашето Penguin Holiday Edition! Винаги готов за повода, този много обичан вибратор Satisfyer с натискаща вълна облече празничното си облекло, за да ви даде да повдигнете настроението си. Независимо дали като малко лакомство за себе си или като подарък за някой друг – Satisfyer Penguin Holiday Edition е тук, за да изпълни всички ваши желания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Освен интензивни вибрации, които също могат да се контролират чрез приложение, Satisfyer Men Vibration+ ви предлага елегантен дизайн и ергономична форма, която пасва удобно в ръката ви. Привлекателният отвор е изработен от приятен за тялото силикон.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Пръстенът Strong One cock, изработен от приятен за тялото силикон, ще ви даде повече издръжливост и твърдост и ще забави еякулацията. Дълбоките вибрации също така стимулират и двамата партньори и могат да се контролират чрез приложение.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Тайната, която няма да искате да пазите… Вибраторът за носене Top Secret+ разполага с плоска, ергономична основа, позволяваща максимален комфорт, както и ръбест ствол за стимулиране на клитора.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Копнете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло нов вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствие както никога досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    269 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Търсите повече? Създаден за превъзходство, изпитайте чисто блаженство чрез стимулация на пениса с Power Masturbator.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Нашият любовен триъгълник съчетава показана технология Air-Pulse с дълбоки вибрации и гладка силиконова глава. Практичната му капачка осигурява хигиенично и дискретно съхранение по всяко време, дори когато сте в движение.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Оставете меките венчелистчета на Power Flower да танцуват около чувствителните зони, докато вибрациите в копринения силиконов ствол ви въвеждат в екстаз. Перфектен за потапяне в съкровищата на вашето тяло и за събуждане на вашите ерогенни зони!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Ново ниво на лукс - с естествена кожа и истински благороден метал

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 мотора, 2 функции, изобилие от мощност: запознайте се със Satisfyer Triple Lover! Тази прекрасна любовна играчка може да се използва като вибратор със заек за интензивна G-точка и стимулация на клитора или като масажор за чувствени масажи на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт.

    329 лв.

    145,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Нашият заешки вибратор Embrace Me стимулира клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържащия си пръстен, вибраторът съчетава практическа лекота на използване с пълно стимулиране на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Satisfyer е създаден, за да ви катапултира в облак 9 на вълна от незабравимо интензивни оргазми. Тогава не е чудно, че искате да държите вашия личен чудотворец на вълна под налягане близо до вас. Когато се забавлявате толкова много, трябва редовно и старателно да почиствате партньора си за удоволствие, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като сте сигурни, че ще изпитате анално блаженство. Можете да насладите на още повече гъвкавост в играта с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Със Satisfyer Mini Wand-er, направен от силикон, все още можете да правите чувствени масажи на цялото тяло, когато сте в движение или пътувате. Масажорът с компактен дизайн е подходящ както за масаж, така и за стимулация на клитора.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Със своя връх с форма на език и мощен мотор, управляваният от приложението Satisfyer Trendsetter удря всички ваши горещи точки, като ви гарантира, че ще изпитате анално блаженство. Можете да се насладите на още повече гъвкавост в играта си с приложението Satisfyer Connect.

    149,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Нерешителен ли си? Curvy Trinity 1 функционира като въздушен импулсен стимулатор, лежащ вибратор и вибратор на G-точката, всичко в едно! Използвайте всяко отделяне на функции и удобно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Plug-ilicious 1 е вибриращ анален щепсел с много силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 1 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Climax+

    Със своя извит стимулатор, Heat Climax + стимулира както простатата, така и чувствителната тъкан на перинеума. Два мотора активират силни вибрации, а загряващата функция на силикона гарантира реалистични усещания.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Копнеете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло новия вибратор на щепсела, Rotator Plug 1+. Оборудван с два двигателя, Rotator Plug 1+ има един двигател, предназначен за силни вибрации, и един двигател, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser е перфектен за многостранна стимулация на всички ерогенни зони като клитора и зърната: Вибраторът за пръсти е много лесен и интуитивен за използване благодарение на гъвкавия отвор.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Благодарение на еластичния материал, мини мастурбаторът е изключително разтеглив и целия пенис. Яйцата са създадени изцяло от хидроактивен TPE - което позволява на потребителя просто да навлажни яйцето с пръскане на вода за гладко изживяване. Мини мастурбаторите са предназначени за еднократна употреба и могат лесно да се изхвърлят след удоволствието.

    16,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer USB Charging Cable

    Официален резервен магнитен USB кабел за зареждане на Satisfyer.

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Flex White

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Новата магнитна технология го прави по-тих и вълните се усещат по-меки и по-бавни.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Orca

    Orca е разширение към гама от вибратори с двоен въздушен импулс от Satisfyer. Игривият дизайн и двойната функция (с емблематичен въздушен импулс) го правят идеален за покупка от начинаещи. Дизайнът на Orca е сравним със стила на популярния Penguin, но също и с вибрации. Има опростена форма за лесно управление, 2 независимо контролирани мотора с 11 интензитета на вълната на натиск и 12 настройки на вибрация за стимулация на клитора.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Ако поддържате форма, получавате повече от живота. И това важи и за любовния ви живот! Благодарение на Satisfyer Balls можете да тренирате и да влезете във форма за вашия собствен маратон на похотта. Носенето на любовните мъниста за около 15 минути на ден тренира мускулите на тазовото дъно - мускулите, които ви позволяват да изпитате спиращи дъха оргазми. Това обучение е от полза не само за вас, но и за вашия партньор: ако тренирате мускулите на тазовото дъно, вашият партньор ще изпита върховното усещане за стягане - тези любовни мъниста ще ви катапултират толкова бързо обратно във фазата на първоначалното ви увлечение, че ще не можете да си държите ръцете далеч един от друг!

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново

Обекти 97 до 128 от общо 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули