×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 65 до 96 от общо 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Със своя компактен дизайн с вид на риба и изтръпващата комбинация от вълни на натиск и вибрации, силиконовият Satisfyer Sugar Rush е идеалният спътник в движение. Двата му мотора са особено мощни.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Най-накрая пристигна: Нова вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    309 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътник, който не се оплаква, че ви прави щедър масаж! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблеми, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rocket Ring

    Тази поничка наистина е пръстен за петел с огромно желание да подсладите любовния си живот. Пръстенът Satisfyer придава на вашата мъжественост чувствено надграждане, гарантирайки, че вие и вашият партньор ще се насладите на изтръпващо удоволствие. Големият клиторален стимулатор има широк диаметър и 10 настройки за интензивна вибрация, предлагайки възбуждаща стимулация на любовта на вашата дама с едно натискане на бутон. Но дори по време на задушени солови сесии, той ще ви съблазни с дълбоките си вибрации и ще ви катапултира безпогрешно към кулминацията.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден, за да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Разширете любовния си живот и се потопете в свят на чувствени анални приключения с мънистата Satisfyer. Независимо дали ги използвате за забързани солови сесии или искате да ги представите в любовния си живот като двойка: не можете да сбъркате с тези съблазнителни носещи радост. Те идват в чувствен комплект от две и искат да направят вас и вашия заден проход щастливи.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 ви радва с много специална форма, която може да бъде изкусно интегрирана във всякакъв вид правене на любов и има 3 мощни двигателя: Докато единият е в горната част на основното тяло, всяка от другите две долни точки на неговите рамена за удоволствие осигуряват добри вибрации. Това означава: Независимо дали срещу, отгоре, вътре, под или между - небесносиният универсален модел ви стимулира по начина, по който имате нужда! Двата долни мотора могат да се управляват отделно от главния мотор, така че и двете части на вибратора да предлагат 10 вълнуващи вибрационни програми. С 2 бутона можете да създадете до 100 комбинации.

    99,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Duelist Blue

    Търсите пръстен за пенис, който може да се справи с всичко и всичко, което носите с него? Вижте Duelist!

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Ако поддържате форма, получавате повече от живота. И това важи и за любовния ви живот! Благодарение на Satisfyer Balls можете да тренирате и да влезете във формата за вашия собствен маратон на попадение. Носенето на любовните мъниста за около 15 минути на ден тренира мускулите на тазовото дъно - мускулите, които ви позволяват да изпитате спиращи дъха оргазми. Това обучение е от полза не само за вас, но и за вашия партньор: ако тренирате мускулите на тазовото дъно, вашият партньор ще изпита върховното усещане за стягане - тези любовни мъниста ще ви катапултира толкова бързо обратно във фазата на първото ви увлечение, че ще не можете да си държите ръцете далеч един от друг!

    66,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, това ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Потопете се в 360 градусово удоволствие, докато ръкавът Tornado Bliss ви обгръща. Стотиците меки засмукващи върхове на ръкавите нежно ви въвеждат в плътно пулсиращ тунел, докато се насочвате право към безгранично върховно освобождаване.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Нашият заешки вибратор Embrace Me подчертава клитора и G-точката едновременно с вибрации от два мощни мотора. Благодарение на задържания си пръстен, вибраторът събира практическо лекарство за използване с пълно удовлетворение на вашите точки за удоволствие.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Glorious Duo

    Компактната, но обемна форма, вибриращият клиторален стимулатор и двата пръстена за пениса и тестисите правят силиконовия Satisfyer Glorious Duo идеалният спътник за дълги нощи.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Your Satisfyer Men е направен, за да ви задоволява отново и отново с най-доброто усещане! Когато се забавлявате толкова много, трябва да се грижите правилно за партньора си в удоволствието и да го почиствате редовно, за да сте сигурни, че ще остане като нов за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Whale

    Новият партньорски кит убеждава със своя сладък, свеж дизайн и осигурява взаимни акценти, докато правите любов. Той е предназначен да се насочи към потребители на играчка за първи път, както и към по-млади двойки, които търсят забавна играчка, за да подправят своята сексуалност.

    174,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Копнете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло нов вибратор, Rotator Plug 2+. Оборудван с два мотора, Rotator Plug 2+ има един мотор, предназначен за силни вибрации, и един мотор, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Двойно забавление, двойно удоволствие – изцяло новият Satisfyer DUAL PLEASURE е клиторален стимулатор с Bluetooth и вътрешен вибратор на G-точката. Създаден да се съчетае с всепризнатото приложение Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE току-що изведе вашето чувствено пътуване на ново ниво!

    166,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Комплект менструална чаша за първи опит от Satisfyer.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Комплект менструална чаша за първи опит от Satisfyer.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Подарете на своята мъжественост чувствено надграждане с нашия Mighty One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    166,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Изживейте множество нива на екстаз с ръкава „Tri Delights“. Първо, насладете се на здравото, но нежно захващане на ребрата, докато пенисът ви влиза в този зноен ръкав. След това се впуснете по-дълбоко в този „трезор на удоволствието“, където вашата твърдост се масажира от меки издатини. И накрая, позволете на копринените текстури да ви отведат през ръба в умопомрачителна кулминация.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 винаги е перфектното съчетание: вибраторът 2 в 1 доставя удоволствие с дълбоки, мощни вибрации, независимо дали като вибратор за пръсти или пръстен за пенис.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Охлаждащият лубрикант е идеално подходящ за вашите Satisfyer Men и осигурява още повече разнообразие и вълнение: очарователният охлаждащ ефект ви позволява да изследвате напълно нови светове на усещания и ви освежава по изцяло нов начин. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие допълват дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Комплект менструална чаша за първи опит от Satisfyer.

    41,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Едно, две или три? Ако търсите вълнуващата гама от чувствени игри за масаж за гърба ви, това секси трио е идеално за следващото ви анално приключение. Гъвкавите тапи са направени от медицински силикон, галейки ануса с мека на допир повърхност. Благодарение на тесните си върхове и гладката, ултра мека текстура, те са идеални и за начинаещи и изследователи.

    49,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствието както досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствата прилив на пулсираща вода.

    199,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Вашият клитор ще бъде залят от удоволствие както никога досега: Satisfyer Pro 2 Generation 3 е тук! С помощта на нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира чувствения прилив на пулсираща вода.

    269 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Комплект менструална чашка за първи опит от Satisfyer.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Този ярък, весел жълт вибратор за G-точка от 100% гъвкав силикон е длъжен да накара слънцето да грее за вас.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Ново ниво на лукс - с естествена кожа и истински благороден метал

    269 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Това чувствено устройство без да позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развият въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули