×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 33 до 64 от общо 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    3 захранващи мотора правят силиконовия Satisfyer Curvy Trinity 4 универсален универсален модел. Доставящото удоволствие може да се използва като вибратор за легнало положение, натиск и G-точка и може да се похвали с интензивни вибрации и пулсиращи натиск вълни.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Нашата Rrrolling Explosion съчетава мощна вибрация с иновативна стимулираща топка вътре. Иновативната технология, комбинирана с елегантен дизайн, стимулира G-точката чрез прецизна ергономичност, създавайки спиращи дъха оргазми.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Пръстенът за петел Satisfyer Swordsman с регулируем размер засилва ерекцията ви и удължава любовта ви, тъй като има ефект на задържане на кръвта. Изработен от силикон, големият вълнообразен стимулатор на клитора доставя удоволствие и на двамата партньори с интензивни вибрации.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Това чувствено устройство без пол позволява творческа игра в момента, особено за двойки, които искат да развихрят въображението си. Със своята въртяща се на 180° глава от мек силикон, тази многофункционална играчка е удобна за всякакви позиции.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Огледало огледало на стената, защо изобщо не мога да се отпусна? Вашият нов масажор от Satisfyer осигурява лекарството: най-накрая спътникът, който не се оплаква, че правите масаж на щедър! Благодарение на впечатляващия си размер XXL и скритата сила зад съблазнителната си силиконова глава, Wand-er Woman решава проблемите, облекчава напрежението и надрасква всеки оргазмен сърбеж.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Двата силиконови пръстена на Satisfyer Spectacular Duo ограничават притока на кръв в пениса и тестисите. Клиторният стимулатор предлага допълнителна възбуда. Привличащият вниманието, футуристичен дизайн прави този пръстен за петел истински вълнуващ.

    82,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Royal One Ring

    Подарете на мъжествеността си чувствено надграждане с нашия Royal One. Приятно гъвкав, нашият пръстен се адаптира към всички размери и обгръща пениса ви, създавайки ефект на застой на кръвта за продължително удоволствие и чувствена издръжливост.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Ако поддържате форма, получавате повече от живота. И това важи и за любовния ви живот! Благодарение на Satisfyer Balls можете да тренирате и да влезете във формата за вашия собствен маратон на попадение. Носенето на любовните мъниста за около 15 минути на ден тренира мускулите на тазовото дъно - мускулите, които ви позволяват да изпитате спиращи дъха оргазми. Това обучение е от полза не само за вас, но и за вашия партньор: ако тренирате мускулите на тазовото дъно, вашият партньор ще изпита върховното усещане за стягане - тези любовни мъниста ще ви катапултира толкова бързо обратно във фазата на първото ви увличане, че ще не можете да си държите ръцете далеч един от друг!

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Останете да бъдете съблазнени от двойната стимулация на този очарователен Satisfyer. Външното извито рамо лежи върху клитора ви и му придава вълнуващ вибрационен масаж. Вторият мотор се грижи за загубата на вагината, а ако искате, можете да се свържете с Hug Me към приложението на телефона си и да го оставите да вибрира в ритъма на любимата ви музика или толкова интензивно, колкото партньорът ви от другата страна на света определя.

    166,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Ново
  • Satisfyer Epic Duo

    Две примки за пениса и тестисите създават впечатляващ кръвозадържащ ефект, докато клиторният стимулатор осигурява допълнителна стимулация. Вибрациите на Satisfyer Epic Duo също могат да се контролират чрез приложението Satisfyer Connect.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Plus

    Стимулиране на двамата партньори едновременно. Опитайте разнообразно, интензивно сексуално изживяване!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Захарният памук Satisfyer се отличава със своята овална форма и компактен дизайн. Вибраторът, изработен от приятен за тялото силикон, глези клитора с вълнуваща комбинация от вълни на натиск и вибрация.

    107,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Wand-er White

    Нашата Double Wand-er има за цел да ви помогне да изследвате тялото си с увереност. Снабден с две сменяеми глави: класическа, кръгла приставка за масаж, както и приставка за стимулиране на G-точката. Съвместим с безплатното приложение Satisfyer - Предлага се за iOS и Android Включва 2 сменяеми глави Благодарение на водоустойчивото (IPX7) покритие, тази играчка може да се използва безопасно във вода и е лесна за почистване.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Plug-ilicious 2 е вибриращ анален щепсел с изключително силни вибрации, който може да се управлява от смартфон, таблет или Apple Watch. Гладката повърхност, изработена от приятен за тялото силикон, прави щепсела лесен за поставяне и осигурява безопасно изживяване. Plug-ilicious 2 може да се използва както от мъже, така и от жени, може да се присъедини към потребителя под душа, тъй като е водоустойчив и има режим на шепот за дискретно забавление.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Ексклузивният Satisfyer Luxury Haute Couture е направен от ултра мек течен силикон и перфектно детайлиран с естествена кожа и благороден метал. Подарете си най-доброто, просто защото го заслужавате! Луксозен дизайн, най-добрите материали и блясък ли са точно във вашата алея? Тогава този изискан скъпоценен камък от новата луксозна колекция Satisfyer с допълнителен вълнуващ режим на вибрация е идеалният акцент за вашата колекция играчки.

    269 лв.

    119,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Joy Black

    Нашата Double Joy мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Копнеете за малко... повече? Изпитайте ревяща анална стимулация с изцяло новия вибратор, Rotator Plug 2+. Оборудван с два мотора, Rotator Plug 2+ има един мотор, предназначен за силни вибрации, и един мотор, предназначен за сложните въртящи се перли в долната половина.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss ще ви впечатли с комбинация от прекрасни вълни на натиск и вибриращ вмъкващ се вал. Удобен за кожата, мек силикон и водоустойчиво покритие на дизайна.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Резервни капачки за Satisfyer Pro2.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Fabulous Four

    Открийте нашите бестселъри с комплекта Satisfyer Fabulous Four. Включени са анален и заешки вибратор, както и стимулатор на натиск и масажор. Всички продукти са изработени от силикон и приставките могат лесно да се сменят.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Vibes Master

    XXL вибраторът с правилните размери и правилната технология.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 ви радва с много специална форма, която може да бъде изкусно интегрирана във всякакъв вид правене на любов и има 3 мощни двигателя: Докато единият е в горната част на основното тяло, всяка от другите две долни точки на неговите рамена за удоволствие осигуряват добри вибрации. Това означава: Независимо дали срещу, отгоре, вътре, под или между - универсалната машина ви стимулира по начина, по който имате нужда!

    132,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Men Wand

    Кой има нужда от ръце, когато Satisfyer Men Wand върши работата много по-добре? Гъвкавите крила се увиват плътно и страстно около пениса ви, докато супер мощните вибрации ви масажират от оргазъм до оргазъм. Не можете да се наситите на тази интензивност!

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един във вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват отделно - чрез контролен панел или чрез Bluetooth приложение. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерване: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствието и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 доставя удоволствие на вашето либидо с много специална форма с 3 мощни двигателя вътре, които могат да бъдат изкусно интегрирани в правенето на любов: докато единият от тях е в обемното, горно основно тяло, всеки от останалите в долния край на двете извити удоволствия ръцете осигуряват вълнуващи вибрации. Това означава: Независимо дали срещу, отгоре, вътре, под или между - розовият универсален модел ви стимулира по начина, по който имате нужда! Двата долни мотора могат да се управляват отделно от горната глава, така че и двете части на вибратора да предлагат 10 разнообразни вибрационни програми. С 2 бутона можете да създадете до 100 комбинации.

    99,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Най-накрая пристигна: Новата вълна от удоволствие е тук с активираното приложение Satisfyer Pro 2 Generation 3. С нашата иновативна технология за течен въздух, най-новото поколение на този класически Satisfyer имитира усещането за прилив на пулсираща вода.

    229 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Curvy Trinity 5 от Satisfyer е стимулатор на въздушния импулс, играчка 3 в 1 за огромно удоволствие!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Иновативното Rrrolling Pleasure ви глези два пъти с интензивни вибрации и търкаляща се топка във върха. Изпитайте интензивна стимулация на G-точката с извит дизайн и деликатната структура на каналите.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато стимулира G-точката с мощни вибрации. Благодарение на гъвкавата верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Нашият Curvy 1 + доставя удоволствие на клитора с баланс на въздушно-импулсна стимулация и интензивни вибрации. В допълнение, неговото ергономично заоблено тяло има перфектни контури за третиране на най-интимните ви части.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Прекрасни вълни на натиск изпитват клитора с 11 интензитета без контакт. Love Breeze също ще ви вдъхнови със своята мека силиконова глава, акумулаторна батерия и ергономично, водоустойчиво покритие.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Затоплящият лубрикант е перфектен за използване с вашите Satisfyer Men, като засилва усещането ви за удоволствие чрез специалния си затоплящ ефект, който ви прави по-възприемчиви към докосвания от всякакъв вид. Лубрикантът може да се използва с всички презервативи и следователно е идеален и за секс с партньор. Медицинският лубрикант без масло и грес е изключително щадящ кожата и осигурява дълготрайно без триене, което означава, че можете да се възползвате максимално от приятните си усещания. Количеството от 300 мл ще ви стигне за дълго време.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули