×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer

Обекти 129 до 160 от общо 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave насърчават едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Flex Violet

    С 3 мощни мотора, Double Flex дава едно, стимулиращо внимание към G-точката, клитора и външните срамни устни. Благодарение на технологията silicone flex, устройството е особено удобно - като същевременно осигурява вълнуващи вибрации чрез приложението.

    149,90 лв.

    79,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Бъдете професионалист в движение. Изцяло новият, многостранен вибратор с двоен въздушен импулс, Pro To Go 3, е тук и е готов да ви зарадва!

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Приложение Intensity Plug Connect – щепсел вибратор

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 мотора, 2 функции, изобилие от мощност: запознайте се с Satisfyer Triple Lover! Тази прекрасна любовна играчка може да се използва като вибратор със заек за интензивна G-точка и стимулация на клитора или като масажор за чувствени масажи на цялото тяло.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Винаги искате повече?... Щепселът Intensity няма да ви разочарова. Проектиран за лесно поставяне, щепселът Intensity се доближава до аналната игра с лекота. Удобният за тялото, еластичен материал доставя сладки вибрации чрез ергономичен дизайн - което го прави перфектният щепсел както за начинаещи, така и за професионалисти.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Насладете се на максимална гъвкавост чрез Satisfyer Elastic Game, изработена от силикон: Благодарение на 2 мотора и вътрешна, гъвкава жица, универсалният вибратор може да се използва като вибратор за легнало положение, пръстен за пениса или партньорски вибратор.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 мощни мотора, безшевно силиконово покритие и едновременна стимулация на G-точката и клитора правят Mono Flex връхната точка на всяка колекция. Освен това има усъвършенствана форма и контрол на приложението.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Силиконовият Satisfyer Curvy Trinity 2 ви предлага максимална гъвкавост с 3 мотора и 2 отделно контролирани функции и гледка като клитора, така и G-точката с вибрации и вълни на натиск.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Satisfyer Elastic Joy има два мотора и гъвкава тел и може да се огъва в различни форми. Elastic Joy винаги прави добро впечатление, независимо дали като вибратор за двойка, пръстен за петел или вибратор за легнало положение.

    132,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Изживейте многофункционалността, както никога досега… Tri Ball 2 е мултивибратор за стимулиране на няколко точки на удоволствие, всички едновременно!

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Двата мотора и мощните вибрации правят Lolli-Plug 2 абсолютен привличащ вниманието. Структурата на топката е изработена от мек силикон и е затворена от широката основа за безопасно използване.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Petrol

    Приложението G-Spot Flex 5 Connect предлага гъвкаво забавление и впечатляващо елегантен дизайн. Вътрешен проводник преобразува вибратора на G-точката във вибратор на заек за двойна стимулация. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    75,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Double Fun Purple

    New Double Fun мощно щастие и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е добавена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 знае как да ви достави пълно удоволствие с дълбоки вибрации. Благодарение на капитонирания дизайн и обемната форма, този мини вибратор осигурява добро захващане и ви позволява да се насладите на различни удоволствия.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover е оборудван с два мотора, един в клиторния стимулатор и един в вала. Извитият връх на ствола на вибратора идеално масажира G-точката. И двата мотора се управляват поотделно - чрез контролния панел или чрез Bluetooth приложението. В допълнение, Hot Lover осигурява допълнително измерение: този вибратор със заек може да се нагрее до 40 градуса. Отпускането на мускулите на тазовото дъно и засиленото кръвообращение ще осигурят засилено изживяване на удоволствие и проникването ще се чувства по-комфортно.

    116,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Passion

    Нашият анален вибратор Hot Passion със своя обемист ствол стимулира простатата със силни вибрации и стимулираща топлинна функция. Меката силиконова повърхност ви кара да се движите със своето меко докосване и естествено усещане.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ако обичате да поддържате нещата прости, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 е точно подходящият мини вибратор за вас: Неговият функционален дизайн и лесна работа гарантират, че удоволствието се постига бързо и ефикасно.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova съблазнява клитора с чувствени въздушни импулсни вълни, докато благодарение на G-точката с мощни вибрации. Благодарение на еластичната верижна връзка, силиконовият вибратор се адаптира към вашата анатомия, за да ви зарадва с перфектна стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Обичайте вулвата си, обичайте себе си! Гмурнете се в блаженство с изцяло новия двоен вибратор Air Pulse, Vulva Lover 1.

    166,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Насладете се на едновременна стимулация на G-точката и клитора с вибрациите и функциите на въздушния импулс на Satisfyer Sunray. Силиконовият заек, управляван от приложение, има гъвкава става, която лесно се адаптира към вашата анатомия.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Force Violet

    Нека силата бъде с вас и вашата G-точка: Satisfyer G-Force е мощният експерт, когато се постави въпрос за стимулация на G-точката. Силните вибрации и сплескан връх с възхитителни канали ще ви доставят вагинално удоволствие, както никога досега. 10 вибрационни ритъма обединяват сили с 5 различни интензитета, за да създадат 50 възможни комбинации, давайки ви разнообразно и незабравимо изживяване.

    166,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Идеалният вибратор за пръсти за начинаещи, Satisfyer Bold Lover впечатлява преди всичко със своята интуитивна работа, мощни вибрации и гъвкавост.

    124,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 3

    Насладете се на чувствено разнообразие в правенето на любов - със Satisfyer Partner Box! Той включва вибратора на двойката Double Joy, вибратора за бикини Sexy Secret и пръстена за петел Royal One, всички от които са съвместими с приложението Satisfyer Connect.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sniper Black

    Изработен от приятен за тялото силикон и включващ 2 бримки, едната от които е регулируема по размер, Satisfyer Sniper осигурява повишено задържане на кръвта, за да удължи вашето правене на любов. Допълнителните вибрации стимулират и двамата партньори.

    82,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Управляваният с приложение Sweet Seal ще ви вдъхнови със своя мощен мотор, обемна, заоблена форма и интуитивно управление. Можете също така да използвате силиконовия анален вибратор по различни начини с приложението Satisfyer Connect.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 129 до 160 от общо 218

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули