×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Satisfyer приложението се контролира

Обекти 65 до 79 от общо 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрациите могат да се управляват чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave стимулират G-точката и клитора едновременно. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява устройството за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Удвоете удоволствието си с този закачлив дизайн, който съчетава гъвкава стимулация на клитора със здрав ствол. Луксозната функция за отопление имитира топлината на реалистични докосвания и трябва да овладее напрежението ви и да напълни чашата ви с удоволствие.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Fun Black

    New Double Fun мощно стимулира и двамата партньори по време на секс. U-образната форма е поставена както отвътре, така и отвън - осигурява съблазнително усещане за клитора, G-точката и пениса. Приложението е активирано, тази високотехнологична играчка е подобрена с дистанционна игра и още!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Приложението G-Spot Flex 4 Connect ви дава изживяването на особено талантлив любовник. Благодарение на вътрешната жица, вибраторът на G-точката се превръща във вибратор на заек само с едно движение. Управлявайте го чрез приложението Satisfyer Connect за персонализирана еротика.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Горещата точка! Като винаги лоялен и желан спътник, космополитният вибратор е до вас както у дома, така и в мегаполисите и хотелските стаи на този свят с изгарящ ентусиазъм и функция за приложение. Неговият огънат, стимулиращо обемен връх гали G-точката с много усещане и освен интензивни вибрации, осигурява усещане за затопляне в сърцето - хм, съжалявам, имаме предвид бикините, разбира се.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Управляваният с приложение Sweet Seal ще ви вдъхнови със своя мощен мотор, обемна, заоблена форма и интуитивно управление. Можете също така да използвате силиконовия анален вибратор по различни начини с приложението Satisfyer Connect.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Два мощни мотора и ергономичната форма на Heat Wave подпомагат едновременно G-точката и клитора. Приятният масаж се допълва от функцията за затопляне, която загрява системата за сексуално уелнес, контролирано от приложението, до 39 градуса по Целзий.

    149,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 2

    Партньорската кутия Satisfyer добавя допълнително забавление към правенето на любов: и двамата партньори могат да се насладят на чувствени вибрации с вибратора на двойката Double Joy и пръстена за петел Royal One. И двете устройства за сексуално здраве могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Горната му част от ефекта като вибратор с вълна на натиск и глези клитора ви с чувствени вълни на натиск в 11 предварително постоянни интензитета. Овалният връх в долния край на тесния ствол е идеален за целенасочена стимулация на цялото тяло - използвайте циркулиращия накрайник за стимулиране, за да подсилите всички ерогенни зони, като мъниста за удоволствие, зърна или анус.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, нашият луксозен вибратор за двойки, се отличава с вълнуващ мек силикон, съчетан с висококачествен благороден метал. Двойно съчетано с удобно безжично дистанционно и нашето високотехнологично приложение, възможна е игра на дълги разстояния и безкрайни опции!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Приложението G-Spot Flex 5 Connect предлага гъвкаво забавление и впечатляващо елегантен дизайн. Вътрешен проводник превръща вибратора на G-точката във вибратор на заек за двойна стимулация. За изключителни изживявания управлявайте вибратора с приложението Satisfyer Connect.

    174,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Partner Box 1

    Партньорската кутия Satisfyer е идеална за двойки, които искат да се насладят на вълнуващи приключения заедно. Той включва двойния вибратор Satisfyer Double Joy и вибратора за бикини Sexy Secret, като и двата могат да се управляват с приложението Satisfyer Connect.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Tropical Tip Light blue

    Приложението Satisfyer Tropical Tip Connect глези клитора с мощни вибрации, които също могат да се контролират чрез приложението. Благодарение на закачливия дизайн, силиконовият вибратор е идеален за новодошлите в света на сексуалните уелнес устройства.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Satisfyer Twirling Joy, изработен от силикон, подпомага всички ерогенни зони, като клитора, срамните устни или дори зърната, с циркулиращите си вибрации. Вибрацията може да се управлява чрез контролен панел или приложението Satisfyer Connect.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 79 от общо 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули