×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Obsessive за жени

Обекти 193 до 224 от общо 409

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Obsessive Marrbel Babydoll Black

    Светлата черна бебешка кукла от колекцията Marrbel е есенцията на женствеността! Привлича погледите и събужда въображението. Нежната материя идеално ще обгърне тялото ви, а ефирната кройка ще накара ризата да пада приятно на бедрата ви. Полупрозрачната дантела покрива тялото, като в същото време нежно го разкрива. Babydoll Marrbel е комбинация от чувствена кройка и прозрачен материал.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Playa Norte Swimsuit

    Харесвате ли неоновите светлини? Тук можете да се насладите на секси, сочни и горещи неони! Бански Playa Norte вече е номер едно, за да прекарате деня на лодка или да прекарате мързелив следобед край басейна. Подчертайте извивките си и се чувствайте прекрасно в този бански. Пълен с цветове и пълен с комфорт – това вече е вашето мото за лятна лудост!

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive F237 Bodystocking Black

    Чорапогащник с женствена шарка, изпълнен с класа и елегантност. Комбинация от корсет и чорапи в невероятно удобен вариант. Меката и деликатна материя приятно обгръща тялото като втора кожа. Дръзката кройка подчертава фигурата, а полупрозрачната дантела разпалва сетивата. Този модел ще работи самостоятелно в спалнята или като съблазнителен елемент от бельото под роклята.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Miamor 2 pcs Set Black

    Един до друг. Чисто съвършенство? Съществува! Вътре в тази кутия е скрит перфектен любовен екип. Така? Вземете го със себе си, където и да отидете и се насладете на дни и нощи, прекарани заедно!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Tropicanes

    Комфорт, интересна кройка и малко лудост! Ето една тропическа и много женствена бикина. Сочната флорална шарка на сутиена ще развесели плажния ви дизайн. Двулицевите бикини ще ви позволят да създадете две секси и щури версии от един комплект! Чувствайте се като милион долара и изглеждайте... като два!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Bravelle Garter Belt Black

    Спалнята ви ще бъде пълна със секси настроение тази вечер. Веднага щом се представите на любимия човек с този жартиер, той няма да иска да откъсне очи от вас. Ще харесате този стил. С него ще събудите избухливия си нрав и ще се почувствате като богиня. Елегантната кройка ще бъде идеална както за сутрешно изкушение, така и за романтична вечер за двама. Все още ли не сте убедени в Bravelle? Гарантираме, че има всичко необходимо – финес, дантела и шик! И вие харесвате такова бельо, нали?

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive S814 Stockings Nude

    Вижте горещите и леко несериозни чорапи S814. Тяхната сексуалност ще развълнува вас и любимия човек. Прозрачна материя и малко изкусително черно по краката – пригответе се! Тези чорапи ще донесат много удоволствие във вашата спалня! Те са класически, феноменално елегантни и очарователни. Само миг и те ще бъдат ваши! Носенето на нашите чорапи е толкова прекрасно изживяване. Ние обещаваме.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Heartia Set Black

    С комплекта Heartia ще събудите избухливия си нрав сутрин! О... това ще стимулира не само вас. Изкушаващият десен във формата на сърце ще превърне спалнята ви в палава и вълнуваща стая на любовта. И вие харесвате този вид бельо, нали? Хълбоците ви са подчертани от нежна баска, а дантелените презрамки подчертават формата на гърдите ви. В този комплект вие ще станете неговата богиня! Въпросът е: кой ще се влюби повече в Хартия?

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Giftella Thong Red

    Червено, горещо и сладко. Тази прашка е идеална за вас и… ще се хареса и на него! Можете да го проверите скоро. Приготви се. Изпратете му снимка на изкушаващи презрамки и секси панделка. Добавете съобщение – „Имам специален подарък за вас“. Нека познае какво ще се случи, когато се върне у дома. Да, ще бъде фантастична вечер!

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Neo Goldes

    Виждате ли това чудо? Това си ти в костюма на Neo Goldes! Така че погледнете по-отблизо: лъскава материя, сутиен с триъгълни чашки и шорти с висока талия, които ще подчертаят талията. Този костюм ще ви достави много забавление и същевременно ще подчертае женствените ви извивки. За да подправим и без това приятната атмосфера, добавихме още няколко аксесоара – златиста лента за глава със заешки уши и чокър с панделка. Така? искаш ли да се забавляваш

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive G323 Bodystocking Black

    Наближава гореща вечер, а в гардероба ви все още липсва супер секси комплект бельо? Изберете изключително чувственото чорапогащник G323 и се почувствайте като милион долара! Нежната и невероятно еластична плетка ще подчертае красиво женствените форми, ще ви даде самочувствие и ще ви обгърне със сексапил. Готови ли сте за момент, пълен с пикантни удоволствия за двама? Несъмнено!

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Sensuelia Top & Thong Green

    Имаме нещо много чувствено за вас, но малко по-пикантно този път. Ако обичате да подлудявате мъжа си, опитайте комплект Sensuelia. Ще изненада и вас, и него. Необичайна комбинация от дантела и сатенена материя, дълбоко деколте и изкусителна връзка – такива атракции само при Obsessive! Оставете се да бъдете увлечени от панделки, дантела, наситено зелено и чудесно подчертани форми! Няма да има край на насладата през тази невероятна нощ. И така, какво още чакате? ;)

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Badossa Crotchless Teddy

    Дълги нощи, изпълнени с горещи моменти за двама - отсега нататък няма да можете да мислите за нищо друго! Тънките презрамки ще подчертаят тялото ви по толкова секси начин, оставяйки най-съкровените ви фантазии да се развихрят, чието изпълнение никога не е било толкова просто и... приятно! Оставете се да бъдете понесени от вълната от удоволствие, която ще ви отведе право до незабравимия край на вечерта!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive 860-TED Teddy Black

    Невероятно секси и опасно изкушаващо? Така ще изглеждате и ще се чувствате! Вашето специално плюшено мече е тук и е готово да ви даде това, което искате – невероятни моменти с любимия мъж! Вземете го сега и започнете горещо обратно броене...

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Какво ще кажете за обсебващо чувствено бельо в секси, женствен цвят, който стимулира сетивата? Веднага щом вземете пакета от Obsessive, ще изпитате истинска тръпка! Гърди, подчертани от полупрозрачна материя, декорирана с красива дантела, лъскав орнамент на корема и невероятно удобна кройка...

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Cecilla Top & Shorties Black

    Нямате идея как да вдигнете малко атмосфера? Веднага след като се представите на любимия човек в този комплект, температурата ще съответства на тази в сауната. Ще харесате този модел. Слагайки Cecilla, ще събудите желание за приятни игри за двама и ще се почувствате като богиня. Елегантният дизайн ще бъде идеален както за небрежен стил, така и за вечер, изпълнена с любов. Готови ли сте да изненадате себе си и любимия човек с новото си любимо бельо?

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Bisquitta Teddy Beige

    Тази вечер ще блеснеш! Перфектната комбинация от бежова дантела, нежни презрамки и блестящи циркони е луда смесица! а ти? Вие просто го заслужавате!

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    В настроение ли сте да опитате нещо по-смело? О да! Пред вас – и него също – нощ, пълна с невероятни усещания! Имаме предложение, което не може да бъде отхвърлено – нестандартен корсет от прозрачна черна материя. Strapelie е модел, който ще подчертае вашия горещ темперамент и... ще предпази зимните студени тръпки за много дълго време! Изключително елегантен корсет с изненадваща прашка е перфектното дуо за изкусителка като вас! Нямате търпение? Скоро ще му се любувате сами!

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Bodystocking G308 Black

    Секси, привличащо вниманието чорапогащник с пикантна татуировка.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive A767 Garter Belt Black

    Търсите закачлив аксесоар, който да ви радва с всеки малък детайл? Очевидно е, че имаме нещо подобно за вас в Obsessive. Комбинацията от лъскава плътно черна материя, нежни верижки и златни закопчалки е взривоопасна смес! Ако просто сте си помислили, че това е, от което се нуждаете, тогава интуицията ви е права. Слагайки жартиера A767 ще започнете... дълъг маратон от удоволствие с любимия. Поканете този модел при себе си и се забавлявайте!

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive S815 Garter Stockings Black

    Това е то! Чудите се какво е? Чорапи с жартиери, които ще поставят любимия човек на колене...и това ще доведе до много любовни въздишки! Просто помислете какъв трябва да бъде идеалният модел: очарователно черно, тънка кройка и интересен дизайн. Залагаме на ... модела S815! Той е невероятно женствен и красиво подчертава вашите форми! И щом му се покажеш в него... о, няма да спиш тази нощ. Сега просто трябва да разберете какво могат да направят тези чорапи с жартиери...

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Lilyanne Stockings White

    Много горещо допълнение към секси бельо ще бъде ваше скоро. Знаете ли вече какво е? Тези прекрасни чорапи с уникален десен! Красива дантела и чувствен цвят създават наистина специална комбинация. Отдавна си мечтаете за очарователни чорапи, нали? Първото впечатление, което правят, е много невинно, но когато се вгледате отблизо, те са абсолютно прекрасни – и двамата ще ги харесате! Готови ли сте за на пръв поглед невинно забавление?

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Lilyanne Garter Belt White

    Мечтаете ли за френски дизайн и елегантен шик? Искате ли да изненадате мъжа си с нещо възхитително и да пренесете връзката си на по-горещо ниво на преживяване? След това се отдайте малко на удоволствието (давайте, можете и повече) с дантела и изкусителни презрамки. Чувствайте се страхотно с жартиера на Lilyanne и вижте, че можете да изглеждате зашеметяващо, когато пожелаете. Така? Ще поканиш ли Лилян у вас?

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Diyosa Set 2-pcs Red

    Чудите ли се как да разпалите силата на страстта между вас двамата? Несъмнено райският комплект Diyosa ще бъде ефектен блясък. Дръзкият червен цвят не само ще повиши самочувствието ви, но и ще ви даде увереност да поемете инициативата. Симетричните презрамки определено ще подчертаят привлекателността на тялото ви, а полупрозрачните елементи ще добавят романтична нотка. Потенциално спокойна и прохладна вечер ще се превърне в гореща нощ, пламтяща като гореща камина. Кой знае… може би ще е добра идея да се представите в Дийоса по време на зимно планинско бягство за двама? Високата температура ще ви помогне да разчупите леда!

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive S812 Tights Red

    В спалнята ви ще се появят фини и леко фриволни мрежести чорапи. Тази вечер ще хвърлите червен талисман върху любимия си. Вие двамата ще отплавате към земя, пълна с наслада и прекрасна страст. Мрежестият чорапогащник S812 ще разкрие пикантната ви природа и ще подчертае талията и задните части. Съчетайте ги с чувствени обувки на висок ток, които красиво подчертават сексуалността на краката ви. Ще създадете дяволски изкушаващ комплект. Сега се погледнете в огледалото! Да, изглеждаш зашеметяващо. Готови ли сте за малки грехове тази вечер? Винаги прав?

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Тази вечер ви очакват още горещи впечатления! И още повече малки грехове. Знаете ли вече какво ще направи тази сладка прашка, когато я обуете? Това ще предизвика вълна от емоционални думи, прошепнати в ухото ви. И това не е всичко. Перфектно подчертаните бедра и деликатната верижка, украсяваща гърба, ще ви накарат да се почувствате изключително очарователни. Сега няма да можете да се наситите на новото бельо, което ще направи задните ви части да изглеждат толкова секси и ще ви настроят за малки, достойни за грях моменти на любовни възторзи. Така? Ние знаем, че сте IN!

    57,90 лв.

    19,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Joylace Babydoll

    Прекрасна дантела, нежна мрежа, изкусително открито дъно – представяме ви нашата бебешка кукла Joylace – кралицата на страстта! Това ще направи вечерта ви истински рай, и двамата ще забравите какво е реалност! Отнесете се в прекрасна земя, пълна със сексапил и интензивни, чувствени преживявания. Готов? Винаги прав?

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive B123 Teddy Black

    Ще ви хареса безумно! О... А вашият човек? Ще почервенееш при мисълта какво иска да прави с теб в това уникално бельо! Погледнете това секси плюшено, усещате ли искряща нотка на игривост? Нежна полупрозрачна материя, която добавя характер, дълбока изрезка на гърба и блясък – ще изглеждате феноменално! Представяме Ви чувственото Теди B123. В комбинация с приглушена светлина, създава перфектно единство! Нямаш търпение, нали? Така че драпирайте го навсякъде върху себе си и покажете своите секси извивки на любимия човек!

    99,90 лв.

    34,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Mettia Thong

    Очаквайте скоро повече подробности за този продукт. Тази прашка знае как да подчертае красиво бедрата и талията, като същевременно разкрива краката и дериерата! Червеният цвят и пълните със сексапил презрамки ще събудят най-съкровените му желания, а тази дантела... е толкова трудно да й устоиш! Искате ли да го имате в колекцията си? Разбира се! Ние също си загубихме ума за това!

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Obsessive Millagro 2-pcs Set Black

    Перфектният цвят бельо за една прекрасна нощ? Разбира се, че е секси, наситено черно. Искате ли някои съвети какво ви очаква в Obsessive днес? Обичате ли да бъдете изненадвани? Този път ще имате възможността да изненадате мъжа си. Да започнем с горещите изрезки: по гърдите, задните части и под корема – ще се влюбите в красивия ефект, който създават! Сега погледнете палавия, полупрозрачен плат и красиви дантелени орнаменти. Вечер, пълна с щури идеи и забавление – гарантирано!

    107,90 лв.

    39,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Искате ли да се изгубите в приятните моменти, прекарани с вашата любов? Мечтаете ли за безкрайно удоволствие, което освобождава само най-смелите желания? Отдайте се на малко пикантност, като добавите този ултра-женствен колан Allunesgarter към колекцията си от бельо. Палавите животински шарки ще запалят сетивата ви, а деликатните материи ще пожелаят горещ допир! Вижте сами какъв е вкусът на страстта, защото вече знаете, че я заслужавате!

    107,90 лв.

    39,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Тази кройка ще е идеална за вас! Изкусителни презрамки и страхотен акцент върху Вашите извивки. Какво повече бихте искали? Тук ще намерите много повече! Закачливата дантела придава чар и уникалност на Diyosa. Носенето на тази риза е специално удоволствие - както за вас, така и за него! Уверявам ви, че нямате нужда от специален повод, за да си подарите такова чудо. Скочи в новото си горещо бельо и плени с палава визия!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 193 до 224 от общо 409

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули