×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Mister B

Обекти 33 до 64 от общо 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Закопчай ги! Дръжте тези ръце заедно и не ги изпускайте с Mister B Cuff Double Lock, Chain! Този елегантен, черен чифт маншети е класическият белезник, на който можете да разчитате. Никой няма да излезе от тези лоши момчета, докато не ги пуснете, като отключите всеки маншет. Странната игра винаги е добра със солидни ограничители! Веригата с две звена позволява на ръцете ви да се движат малко и да се завъртят в по-удобна позиция, ако е необходимо, но не и свободно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B CLEAN 200ml

    Mister B CLEAN е дезинфектант, подходящ за дезинфекция на повърхности, инструменти и играчки според клиничните стандарти.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Hot Lube Pump Bottle 200ml

    Mister B FIST HOT е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки. Тази ГОРЕЩА версия има затоплящ и светещ ефект, като още повече повишава вашето сексуално удоволствие. Съвместим с презерватив, копринено мек, не лепкав или лепкав, изключително дълготраен, нетоксичен, без вкус, без аромат, хипоалергенен, без масла и мазнини. Не е тестван върху животни и без странични животински продукти.

    66,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LOAD 50ml

    Mister B LOAD е хибридна смазка, перфектна комбинация от вода и силикон. Силиконите в Mister B LOAD осигуряват копринено мек и дълготраен ефект, водата гарантира лесно отмиване. 100% съвместим с презерватив и безопасен за секс играчка с всички материали, включително силикон, латекс, стъкло, метал, гума, неопрен, плат и др. Освен това не оставя петна и ще омекоти кожата ви. Ето защо Mister B LOAD е универсален личен лубрикант, който може да се използва за всеки повод, независимо дали е да удължите любовта си, да подобрите играта с играчки или да направите сесиите си по мастурбация по-добри.

    32,90 лв.

    21,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Lube Bottle 1000ml

    Fisters Радвайте се! ….тази пластмасова бутилка с лубрикант е най-доброто приложение за анално смазване!

    32,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Тази кожена гега за пенис, изработена от 100% чист силикон, напълно безопасна, нетоксична и е с напълно неутрален вкус.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    Пръчиците за зърна са прибл. Дължина 12,5см и може да се регулира индивидуално с халки за регулиране! Те могат да се регулират индивидуално към всеки размер на зърното и са подходящи за всичко - от нежно щипане до ултра-твърдо удоволствие!

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B GLIDE 500ml

    Mister B GLIDE е медицински клас лубрикант на основата на силикон за многократна употреба.

    149,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B RubberFucker Condoms 144 pack

    Тези висококачествени, изключително здрави презервативи са изработени от 100% естествен латексов каучук.

    124,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Любител на BDSM дойде при нас и ни каза, че не харесва нашия стандартен бастун толкова много и че може да направи много по-добри, така че ние му казахме добре, давай! Сега той ни доставя два различни вида ротански бастуни.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    Steel Joy Stick е идеален за потупване върху тази простата с гладката, твърда топка в края. Чувства се толкова добре, тъй като лесно се плъзга и излиза от вашата дупка! Предлага се в два размера както за начинаещи, така и за по-напреднали анални играчи. Пръчката има гумен край за осигуряване на безопасен и здрав захват.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Това Ultimate устройство за изтезание с топка е разтегач и трошачка на топка, всичко в едно със специална функция за изтезание, шипове.

    399 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Закопчай ги! Дръжте тези ръце заедно и не ги изпускайте с Mister B Cuff Double Lock Rigid! Този чифт маншети оставя вашия подводник без място за мърдане. Твърдата централна стойка ги държи на място със здраво свързани ръце в китките и няма да ги пусне, докато не бъдат отключени с ключа. Всички те са черни и работят чудесно с вашия външен вид на черна кожа или гума.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Mister B Cuff Double Lock, With Hoop, Steel са идеалният начин да държите партньора си заключен без никакъв начин да излезете. В центъра има въртящ се конектор, който позволява на китките да се движат наоколо, но не и раздалечени, тъй като държи ръцете много близо една до друга. Ключът ще освободи заключените ви китки, но дотогава те са плътно стиснати една в друга и не могат да се измъкнат. Тези лъскави стоманени маншети изглеждат страхотно във всяка сцена на робство и с всеки фетиш вид.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Напомпайте го! Надуваемите гумени вибратори и тапи са добър и нежен начин да увеличите размера на това, което можете да вземете.

    149,90 лв.

    111,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

    Гумена прашка XL версия... това трябва да е най-здравата прашка, която някога ще намерите! Изработен от дебела гума, супер устойчив, може да издържи дори шибана кола! така че можете да играете толкова силно, колкото можете!

    1 999 лв.

    1 249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    С леката извивка на Steel Double Header Dildo можете да създадете изключително приятно изживяване. С ергономичен дизайн, тази елегантна играчка извежда проникването на съвсем ново ниво. Всяка страна предлага усещане, което да споделите или да се насладите сами

    329 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Mister B Rubber Piss Gag

    Гумена запушалка. Лесен за поставяне и събуване. 100% водоустойчив.

    124,90 лв.

    98,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Закопчай ги! Дръжте тези ръце заедно и не ги изпускайте с Mister B Cuff Double Lock, Chain! Този елегантен, черен чифт маншети е класическият белезник, на който можете да разчетете. Никой няма да излезе от тези лоши момчета, докато не ги пуснете, като отключите всеки маншет. Странната игра винаги е добра със солидни ограничители! Веригата с две звена позволява на ръцете ви да се движат малко и да се завъртят в по-удобна позиция, ако е необходимо, но не и свободно.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Tight Grabber Black

    Mister B Tight е най-новата колекция играчки за петел и топка от Mister B. Те са предназначени да се използват по няколко начина, като пръстен за петел или носилка за топка, каквото предпочитате. Произведено в Европа от висок клас, гъвкав и удобен TPR.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Leather Dog Leash

    Дръжте вашето кученце под контрол с тази кожена каишка.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Inflatable Solid Gargantula Dildo

    Напомпайте го! Надувайте гумени вибратори и тапи са добър и нежен начин да увеличите размера на това, което можете да вземете.

    269 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Mister B Tight е най-новата колекция играчки за петел и топка от Mister B. Те са предназначени да се използват по няколко начина, като пръстен за петел или носилка за топка, каквото предпочитате. Произведено в Европа от висок клас, гъвкав и удобен TPR.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Deep Clean Dietary Supplement 30 caps

    Всеки знае, че когато се подготвяте за дълбоко анално действие, трябва да направите дълбоко анално почистване. Капачките на хранителните добавки Mister B Deep Clean са най-лесният начин да свършите работата както трябва! Когато се подготвяте за забавна фистинг сесия или игра с големи играчки, обикновено отнема малко повече време за измиване, защото искате дълбоко почистване, което ще продължи дълго време.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Steel Teardrop Cock Trap

    Заключете този безполезен пишка и не го изпускайте! Капанът за петли Steel Teardrop Cock Trap е злобен инструмент за заключване на члена ви. Умело е наречен капан за петли, защото не го пуска навън. Дори и да не е заключено, поради дългата повтаряща се капкообразна звукова пръчка, която минава през центъра и в уретрата ви, не можете да излезете от него. Заключете го с ключа и изобщо не го изпускайте, ако смеете.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Кой не го харесва дебел? Mister B LUBE Thick има всички най-добри качества на нашия обикновен лубрикант на водна основа, но е още по-дебел за още повече удоволствие! По-плътната консистенция прави този лубрикант дълготраен, без да изсъхва. Той остава върху тялото или играчките ви за дълго време, без да залепва, така че можете да се насладите на повече време за игра. Дебелината го прави идеален за игра с вибратор и тапа, защото остава върху играчките, без да се изплъзва.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Напомпайте го! Тази надуваема запушалка Vortex е толкова лесна за използване и е удоволствие да се постави.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick S

    Steel Joy Stick е идеален за потупване върху тази простата с гладката, твърда топка в края. Чувства се толкова добре, защото като лесно се плъзга и излиза от вашата дупка! Предлага се в два размера както за начинаещи, така и за по-напреднали анални играчи. Пръчката има гумен край за осигуряване на безопасен и здрав захват.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5.1cm

    Красив и много удобен твърд пластмасов калъф, в който нашата помпена система е опакована добре и завършена.

    369 лв.

    309 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Mister B Hardware Sounds Devil е екстремно заострен разширител за опитен играч.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B FIST Sensitive 500ml

    Вашата дупка може да се нуждае от малко грижи и да се възстанови, когато имате забавна игра. Mister B FIST Sensitive е точно лубрикантът за това! Това е хибридно лубрикантно желе, идеално за по-тежка игра, например с по-големи играчки или фистинг, което включва добавени възстановяващи съставки алое вера и витамин Е, за да направите изживяването ви по-гладко и по-приятно. Подхранвайте дупката си, докато й доставяте удоволствие с Mister B FIST Sensitive.

    99,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mister B Inflatable Rim Seat

    Обичате да ядете дупе? Независимо дали отивате на почивка или отивате на любимото си събитие, надуваемата седалка Mister B е задължителна. Надуването на тази седалка с джанта отнема само няколко минути и доставя часове удоволствие. Просто надуйте и легнете с глава, отпусната вътре в конструкцията.

    469 лв.

    289 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули