×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Master Series

Обекти 65 до 96 от общо 202

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Този комплект полицейски маншети с цип в професионален стил са сигурни, прости и леки, като същевременно остават изключително ефективни. Потушете всяко съпротивление от тяхна страна, като пъхнете краищата през централните уши. След като ги стегнете, ще трябва да ги отрежете, за да ги премахнете.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series XL Black Mamba Cock Sheath

    Черната мамба вече се предлага в изключително голяма версия! Този реалистичен удължител на пениса със сигурност ще удовлетвори както вас, така и вашия любовник, като осигурява увеличаване на размера и също така удължава ерекцията ви!

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Развълнувайте партньора си, докато управлявате дистанционно удоволствието му! Играйте с 10 режима на вибрация, включително 3 скорости и 7 пулсиращи модела. Извитата форма на копринено-гладкото силиконово яйце оформя контурите на тялото за удобно носене у дома или по време на палава вечер. И щепселът, и дистанционното са акумулаторни и работят на разстояние до 10 метра или 33 фута едно от друго!

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Този интензивен анален нокът ще ви отвори като нищо друго, давайки на партньора ви изцяло нов поглед към задника ви! Стиснете и четирите клина заедно за по-лесно проникване. След като премине сфинктера ви, тази уникална тапа ще се разшири, отваряйки вътрешностите ви нагоре! Прозрачният материал и отворът в основата на тапата позволяват на партньора ви да надникне в аналните ви дълбини или дори да ви напълни с вибратор, клизма или каквото измислят вашите мръсни умове!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Насладете се на превръщането на вашия покорен любовник в изкусителка с яка с тази неопренова яка с черни вериги, свързани с регулируеми скоби за зърна! Самата яка има черни катарами за напълно регулируемо прилягане и 3 D-пръстена за закрепване на аксесоари или вериги и ограничители.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Класическият вибратор с куршуми току-що получи огромно ново преобразяване! Този изключително голям инструмент за удоволствие е акумулаторен и разполага с 3 скорости на вътрешна вибрация, на която можете да се наслаждавате външно и вътрешно. Насладете се на елегантното усещане, докато плавността на вибрациите се плъзга по най-чувствителните ви части, бръмчейки диво, за да ви привлече към кулминацията.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Този по-дълъг, по-твърд вибратор ще осигури вътрешен масаж, който стимулира и релаксира! Твърд като камък и масивен, този ствол е направен от устойчиво на разбиване стъкло и ще предложи по-голямо усещане за пълнота. Въртяща се текстура от повдигнати ръбове ще докосва чувствено вътрешните ви стени при всяко натискане. Експериментирайте с температурната игра, като го потопите в гореща или студена вода преди употреба. Този хипоалергенен материал е непорест, което позволява цялостна стерилизация с мек сапун и топла вода. Съвместим с всички видове смазочни материали.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Ass Rattler Weighted Inflatable Silicone Anal Plug

    Влезте по-дълбоко във фантазиите си и разширете границите на вашето удоволствие с тези утежнени, надуваеми силиконови анални мъниста. Двете големи топки са изработени от тежка стомана и ги покриват с еластичен, копринено гладък силикон.

    107,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    MS The Key Holder Deluxe Прозрачен калъф за ключодържател с ключалка Този прозрачен калъф показва динамиката на вашата сила! Създаден за тези, които се занимават с разширени BDSM сцени, включващи целомъдрие и държане на ключове – прозрачният дизайн и заключването на таймера за обратно отброяване поставят началото на дългосрочен обмен на сила и доверие за извратени двойки и BDSM ентусиасти. Заключете своя подводник в устройство за целомъдрие или чифт ограничители и заключете ключовете, докато не спечелят свободата си.

    369 лв.

    224,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Разделяй и владей с това коварно парче. Поставете пениса през основното отделение, след това поставете тестисите през разделителя: този разделител в Т-образен стил държи всичко плътно на мястото му. Изработен от гъвкав TPR, този усилвател на ерекцията се разтяга, за да пасне на потребителя и да го държи достатъчно приглушен, за да поддържа нещата интересни.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Опаковани в първокласен силикон, тези дяволски кълба доставят силно наситено удоволствие. Този комплект от две ултрамагнетизирани сфери може да е малък по размер, но оказват сериозен натиск. Веднъж поставени върху чувствителна плът, тези изключително мощни, но меки на допир магнити започват да упражняват натиск.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Thrusting Pistola Vibrator Red-Black

    Подарете си сериозно удряне с този Pistola Pounder! С 4 различни настройки можете да се насладите на едновременно тласкане и вибриране от силиконовия вал. Първокласният силикон е копринено гладък, без фталати и безопасен за тялото за използване с всеки лубрикант на водна основа. Не се страхувайте и да се намокрите! Можете да вземете това под душа със себе си или бъдете сигурни, че телесните течности няма да навредят на този пистолет! Оценен е като IPX6 водоустойчив, така че може да се справи с мощни струи. Напълно зареждащ се чрез предоставения USB кабел, не е нужно да се запасявате с батерии, за да работи! Перфектен и за игра по двойки!

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Колкото и да молите и молите, тази гениална ключалка има фиксирано освобождаване, което гарантира, че ще издържите времето си! Докато повечето ключалки разчитат на човешки капризи, тази цифрова брава контролира каквото и да е прикрепено към нея - използвайте я за робство, запушване с топка или любимата им играчка.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Накажете любовника си със силиконова лента или цепна каишка, която го ухапва с всеки удар по задната му част! Изработена от първокласен силикон, тя е малко по-тежка от каишка от пяна или изкуствена кожа и много по-лесна за почистване! С тази каишка с разделен край можете да нанасяте оскъдни удари, които могат да оставят следа, освен ако не внимавате!

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Превърнете своя Thunderstick или друг вибратор с пръчка със стандартен размер в мъжка секс играчка с тази приставка за удари! Просто го отворете и го увийте около пениса за дрънкащ масаж по време на мастурбация или партньорска игра.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug

    Поглезете ануса на вас (или на партньора ви) с малко стимулация с този вибриращ щепсел с 10 режима.

    99,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Тази позлатена заключваща се клетка за целомъдрие е идеалният подарък за вашия специален подчинен или любовник. Дръжте ги заключени, но с изискана грижа и стил от висока класа! С 18k златно покритие, тази клетка от неръждаема стомана също е издръжлива, здрава и дълготрайна.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Отдайте се на своята коварна страна на демони в подземието с тази робска качулка с рога! Изработен от PU кожа, той е изкуствена кожа и е подходящ за вегани! Качулката показва очите и устата ви, така че можете да промените външния си вид, но все пак да се наслаждавате да виждате, говорите и опитвате каквото желаете! Вътрешната подплата е мека и прави носенето на тази качулка приятно за дълги периоди от време. Ако се изпотите, имате късмет! Тази качулка може да се пере и в пералня! Хвърлете го в прането на хладен цикъл и окачете да изсъхне.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Този чифт смукатели за зърна са идеални за всеки, който желае истинско засмукване на зърната.

    82,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Утолете аналното си желание с Ass Goblet! Тази по-малка версия на щепсела е куха, но под ъгъл за лесно поставяне, за да се отличава от подобни анални аксесоари. Удобният, заоблен отвор подпомага проникването, позволявайки на широката крушка да се притисне във вас.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Облечете тази деликатна маскировка и станете съблазнителната покорна, каквато сте мечтали да бъдете! Тази еластична качулка с полиестерна дантела скрива чертите на лицето ви, като същевременно държи устата ви открита и достъпна за извратено забавление! С дизайн, подходящ за повечето, той ще пасне удобно на лицето ви за дълги сцени на игра и може да се пере в пералня за лесна грижа и почистване.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Locking Cock Ring

    С този комплект заключващ петел и пръстен с топка Locked Cock ви каним да бъдете едновременно развълнувани и готови за нощта, както и заключени в плен! Със сигурен заключващ механизъм, вграден в устройството, пръстените се държат сигурно заедно и вашият вал и топчета се държат ограничени, докато устройството е включено.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Пригответе се за адски добро прекарване с тази секси дяволска опашка! Извадете вътрешния си дявол и се насладете на малко анално забавление в същото време - Hellbound Devil Tail е изработена от издръжливи плетени каишки от PU кожа за уникална текстура и външен вид, което прави тази опашка удоволствие да се държи и носи! Отличен за двойки, които обичат естетиката на подземния свят и леката анална игра.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Тази гладка метална тапа е лесна за използване и вкусна за изживяване! Насладете се на лесното поставяне със заострения край. Насладете се на непорестия метал без съдържание на никел, докато се плъзга вътре. Тежкият, тежък метал е съвместим с всички видове смазочни материали и IP7X водоустойчив. Насладете се на хладния метал или го загрейте в топла вода, преди да поставите.

    309 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Защипете ги с този низ дървени щипки! Оформен като цип за тяло за захващане по естествените извивки и форми на тялото на вашия партньор. Тази линия щипки за пране е проектирана да бъде издърпана наведнъж, за да измъчи плътта на вашите любовници за уникален прилив на усещане.

    124,90 лв.

    44,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Леко стискане, игриво щипване – болка ли е или удоволствие?

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Тази гладка метална тапа е лесна за използване и вкусна за изживяване! Насладете се на лесното поставяне със заострения край. Насладете се на непорестия метал без съдържание на никел, докато се плъзга вътре. Тежкият, тежък метал е съвместим с всички видове смазочни материали и IP7X водоустойчив. Насладете се на хладния метал или го загрейте в топла вода, преди да поставите.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Обучете плячката си да държи щепсел на място с помощта на този колан! Плюшеният първокласен силиконов щепсел е перфектен за начинаещи, които искат да изследват дълги анални сесии и леко робство. С тънък, заострен връх щепселът може лесно да се плъзга с малко лубрикант на водна основа.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Обградете най-чувствителните си части с магнитен натиск! Power Pins могат да се прилагат върху зърна, срамни устни, скротум и др. Използвайте ги по време на соло или партньорска игра, за да създадете незабравима естетика и болезнена щипка удоволствие. Свръхмощните магнити ще се притеглят един към друг от двете страни на деликатната ви плът, действайки като чифт скоби, които се чувстват толкова добре, колкото изглеждат.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Повишете нивото на извратената си игра с този комплект от 10 части Plush Bondage! Има всичко необходимо за извратена сцена плюс няколко неща, които ще искате да добавите за подобрено изживяване! Системата за задържане включва два маншета на китките, два маншета на глезена и яка и каишка, всички от които са подходящи за вегани, PU кожа. Всеки от ограничителите се закопчава с катарама, която се регулира за комфорт, плюс всеки маншет и яка са подплатени с мека изкуствена кожа! За да държите ръцете и китките им заедно, просто използвайте металните верижки без съдържание на никел, които се прикрепят към D-пръстените на всеки маншет!

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Превърнете партньора си в човешки пепелник с това зло устройство за форнифили и пушачи фетишисти. Тази гега ви позволява да накарате своя роб или подводница да мълчат, устата им е пълна със силиконова гега, докато те се превърнат в полезни поне веднъж. Всяко влачене ще бъде много по-удовлетворяващо, като знаете, че вашата изхвърлена пепел е уловена толкова внимателно... или пък!

    389 лв.

    239 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Master Series Flame Drippers Candle Set Designed for Wax Play 3 pack

    Накарайте ги да се гърчат и извиват, докато пускате горещи перли восък върху тялото им! Експериментирайте в игра на усещане с висок интензитет с комплект свещи, предназначени за BDSM - това трио свещи е направено с восъчна формула, формулирана за лесно топене и капене. Перфектен за всички нива на BDSM умения за експериментиране и изследване на света на играта на свещи!

    132,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

    Разпродажба

Обекти 65 до 96 от общо 202

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули