×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Dream Toys

Обекти 65 до 96 от общо 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Small

    Колекцията Gleaming Love представя тази лъскава малка анална тапа с конична форма и скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази играчка за удоволствие се плъзга лесно, а увеличаващата се ширина гарантирано ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    32,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Този вибратор с двойна плътност Mr Dixx 7,6 инча има твърда сърцевина с по-мека, реалистична външна част. Това се нарича Dual Density и добавя към изживяването по време на употреба: проникването ще се почувства като истинско нещо! Вените, главичката и скротума също допринасят за това преживяване. Вибраторът има основа с вендуза, така че да се залепи здраво за всяка гладка повърхност и така че да е съвместим с колани с колан. Изработен от антибактериален TPE, без фталати и латекс, без миризма и безопасен за тялото.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna е вибриращо яйце с кегел топка, изработено от безопасен за тялото силикон и ABS, с безжично дистанционно управление. Мощният мотор предлага 3 нива на постоянна вибрация и 7 различни ритъма. Това осигурява интензивно удоволствие и в същото време е идеална тренировка за мускулите на тазовото дъно. Поставете яйцето, като го натиснете внимателно във влагалището. Не го притискайте към задната част на вагината. Дръжте поне 2 см от шнура навън.

    229 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Обезопасителен комплект за легло с маншети за китките и глезените. Просто плъзнете презрамките под дъното на матрака си отгоре надолу или отстрани настрани, за да персонализирате играта си на робство. Презрамките се регулират според размера на леглото с пластмасови катарами. Маншетите са изработени от изкуствена кожа, меки и пухкави и удобни за носене, с велкро закопчаване. Захващат се за О-пръстените на презрамките на леглото с удобни кукички за мускетони. Ограничителният комплект е страхотен инструмент за БДСМ, но го използвайте внимателно и никога не оставяйте вързан човек без надзор.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Предложете на клиентите си най-доброто изживяване с този шомпол със силно вибриращ пръстен с дистанционно управление! Този първокласен пръстен за пенис е изработен от черен силикон и разполага с втори пръстен за допълнителна стимулация. If предлага 10 силни вибрации и безжично дистанционно управление за максимален контрол и удобство.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Увеличете чувствителността на вагината си с тази автоматична вакуумна помпа. Вакуумът стимулира притока на кръв към вашата ерогенна зона, което я прави супер чувствителна. Вашата вулва, клитор и срамни устни ще изглеждат по-жизнени и пищни. Мощен вибратор с една скорост ще стимулира клитора и зоната около него. Ако възникне дискомфорт, използвайте освобождаващия клапан за моментално освобождаване на налягането.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddess Collection Atlas

    Този водоустойчив вибратор е направен от безопасен за тялото „течен“ силикон, което го прави много мек на допир. Чувства се като истинско нещо. Мощният мотор предлага 3 нива на постоянна вибрация и 9 различни ритъма.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли, напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection. Елегантният вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор има мек връх и е копринено гладък на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Small

    Колекцията Gleaming Love представлява тази лъскава малка анална тапа с конична форма и скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази играчка за удоволствие се плъзга лесно, а увеличената й ширина гарантира, че ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Този вибратор с извита пръчка е изработен от боросиликатно стъкло, което е много здраво, непоресто, хигиенично и безопасно за тялото. Извитата форма е отлична за прецизна стимулация, краищата във формата на топка са перфектни за достигане до G-точката и за промяна на натиск и усещания. Наистина многофункционален и наистина вълнуващ, с бляскав външен вид и цветове на сапунени мехури.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Remote Duo Pleaser от Vibes of Love е двоен угодник с форма на пениса, за да се наслаждавате във влагалището и прикрепен стимулатор за клитора с правилните извивки, за да докоснете клитора и да прехвърлите вибрациите. 9-те различни модела на вибрации се разпространяват в цялата играчка и могат лесно да се управляват с безжичното дистанционно управление. Remote Duo Pleaser може да се презарежда с включения магнитен USB-кабел и може безопасно да се използва във вана или душ, тъй като е водоустойчив.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Реалистичен силиконов вибратор с дръжка с двойна плътност.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Колекцията Gleaming Love представя тази конусовидна и лъскава анална тапа със среден размер със скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно и увеличаващата се ширина гарантирано предизвиква удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    Любителите на стимулацията на G-точката ще харесат този устойчив на пръски вибратор от Purrfect Silicone. Със своята извита форма ще бъде лесно да накарате главата на пениса да докосне тази специална гореща точка, докато силиконовият ствол с вени стимулира вагината. Вибраторът има седем различни функции: 3 пулсации, 1 ескалиращ режим и 3 вибрации. Диаметърът на вала става по-широк близо до основата на вибратора.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Large

    Колекцията Gleaming Love представя тази голяма лъскава анална тапа със скъпоценен камък. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно, а разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Напълно в стила на другите играчки от Goddess Collection, Belenos е изработен от тъмно син силикон със златни детайли. Класическият вибратор има пръстеновидна дръжка с метално покритие, което го прави лесен за хващане и изглежда луксозен. Изработен от течен силикон, този вибратор е кадифено мек на допир.

    216,90 лв.

    132,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Представяме ви олицетворението на блясъка и удоволствието: великолепната Glam Dual Wand Vibe! Освободете силата на гъвкавостта с два използваеми края, всеки от които е проектиран да доставя несравнимо удовлетворение. От единия край се отдайте на нежната милувка на главата на пръчката, кацнала върху гъвкава шия, която се огъва според вашите желания. От друга страна, изследвайте дълбините на удоволствието с извития вибратор на G-точката, създаден да насочва към най-интимните ви зони с прецизност и наслада. Двете страни могат да се регулират независимо.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    Колекцията Gleaming Love представя тази голяма анална тапа с конусовидна форма и блестяща със скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази играчка за удоволствие се плъзга лесно, а увеличената й ширина гарантира, че ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Realstuff The Perfect Booty

    RealStuff The Perfect Booty има реалистична 3D структура с трайна форма. Изработен е от нетоксичен материал Real Feel без мирис. Мега мастурбаторът е с размери 22 х 15 см и има реалистични задни части, съблазнителна вулва със стегнато котенце и анус, който ще ви позволи лесно да развихрите въображението си по време на самостоятелна игра. За максимално удоволствие от мастурбацията използвайте лубрикант на водна основа, така че пенисът да може да се плъзне гладко в един от двата входа.

    239 лв.

    149,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Стимулатор за двойки с 12 вибрационни ритъма и безжично дистанционно управление. Изработени са от безопасен за тялото силикон и ABS. И двете се зареждат с включения магнитен USB кабел. С малкия край на Pandora, поставен във влагалището, има място за пениса да проникне, а голямата част ще стимулира клитора.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Добавете малко иновация към вашата самостоятелна игра или игра на двойки с този автоматичен ударник, който разполага с мощни вибрации и режими на поглаждане.

    239 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Запознайте се с Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg - най-добрият спътник за дискретно и многостранно удоволствие! Това вибриращо яйце е предназначено да предостави на собствениците на вагина вълнуващи усещания, където и когато пожелаят.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Вибриращ мастурбатор с функция за загряване. Този мастурбатор има 7 вибрационни ритъма и 3 скорости за стимулиране на пениса и 7 пулсационни функции и 3 скорости на върха за стимулиране на главата на пениса.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Rose Gold

    Колекцията Gleaming Love представя този комплект от конусовидна и лъскава анална тапа със скъпоценен камък в основата. Изработени от гладък лек алуминий и безшевни, тези играчки за удоволствие се плъзгат лесно, а увеличаващата се ширина гарантирано ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Prostate Hero е проектиран за анална и простатна стимулация. С най-дългия край в мъжката „плячка“, най-късият край ще стимулира перинеума.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Добавете малко иновации към вашата самостоятелна игра или игра на двойки с този автоматизиран ударник, който разполага с мощни вибрации и режими на поглаждане.

    319 лв.

    249 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco е дуо вибратор, изработен от мек твърд силикон и ABS с леко гъвкаво, извито тяло и гъвкав клиторален стимулатор. Duo vibe е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. Разполага с 2 мотора, предлагащи силни и дълбоки вибрации, с 3 скорости и 7 ритъма, така че любимата настройка за стимулация на всеки е достъпна.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Разпалете вътрешните си желания и отключете свят на съблазнително очарование с нашия изящен гъвкав вибратор за G-точка. Отправете се на пътешествие, което надхвърля обикновеното, превръщайки праха на ежедневието в завладяваща златна мъгла от страст и удоволствие.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    Колекцията Gleaming Love представя тази средно голяма лъскава анална тапа със скъпоценен камък. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно, а разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana е стимулатор с пръчици, изработен от мек твърд силикон и ABS с PU покритие. Той е безопасен за тялото, без латекс и без фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма Nana предлага любимата настройка на вибрация на всеки.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    Отоплителният двигател има здрав вал с 2 мотора, глава и стимулиращи ръбове. Вибраторът има и клитор стимулатор със собствен двигател. Със своите 3 мотора и 9 различни модела на вибрации той може да вибрира и стимулира и най-взискателните потребители.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vibes of Love Naughty Baroness Pink

    The Naughty Baroness е елегантен вибратор със силиконова външна част, която е приятно мека на допир и има стимулиращи ребра на дръжката. Мощният мотор предлага 9 модела на вибрации, които се управляват с 1 бутон в основата на вибратора.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули