×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Dream Toys за мъже

Обекти 33 до 50 от общо 50

  1. 1
  2. 2
  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Large

    Колекцията Gleaming Love представя тази голяма анална тапа с конусовидна форма и блестяща със скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази играчка за удоволствие се плъзга лесно, а увеличаващата се ширина гарантирано ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Запознайте се с Metal Mike, мултифункционалният метален стимулатор, който може да се използва за клиторна, анална и вагинална стимулация, както и за зърна, перинеум и скротум. С дължина от 14,2 cm маневрирането на вибратора е лесно, а формата на топката на върха е чудесна за точкова стимулация. Вибраторът е изработен от метал със силиконово дъно, което включва един бутон за управление на 9 вибрационни ритъма. По време на употреба бутонът ще свети със синя LED светлина. Използвайте Metal Mike във ваната или под душа без притеснения, защото е водоустойчив. Включен е магнитен USB-кабел за презареждане.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug Black

    Angelina от лейбъла Dark Desires е въртящ се вибриращ анален щепсел с безжично дистанционно управление, предлагащ разнообразие от стимулации за поразителна анална стимулация. Аналния стимулатор има 9 комбинирани ритъма на вибрация и въртене. Работа с бутона на стимулатора или с безжичното дистанционно. Вибрациите се разпространяват през целия щепсел.

    191,90 лв.

    115,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Multicolour

    Колекцията Gleaming Love представя този комплект от конусовидни и блестящи анални тапи със скъпоценен камък в основата. Изработени от гладък лек алуминий и безшевни, тези играчки за удоволствие се плъзгат лесно и увеличаващият се размер гарантирано ще предизвика удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Coloured Small

    Колекцията Gleaming Love представя тази лъскава малка анална тапа с конична форма и скъпоценен камък в основата. Изработена от гладък лек алуминий и безшевна, тази развлекателна играчка се плъзга лесно и увеличаващият се размер гарантирано предизвиква удоволствие. Разширената основа осигурява усещане за сигурност, като същевременно държи бижуто да стои удобно между бузите на дупето.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Mr. Dixx 9 Inch Dual Density Dildo Skin

    Този вибратор Mr Dixx 9 инча с двойна плътност има твърда сърцевина с по-мека, реалистична външна част. Това се нарича Dual Density и добавя към изживяването по време на употреба: проникването ще се почувства като истинско нещо! Вените, главичката и скротума също допринасят за това преживяване. Вибраторът има основа с вендуза, така че да се залепи здраво за всяка гладка повърхност и така че да е съвместим с колани с колан. Изработен от антибактериален TPE, без фталати и латекс, без миризма и безопасен за тялото.

    99,90 лв.

    61,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi е вибриращ пръстен за пенис, изработен от мек силикон и ABS. Гъвкавият пръстен е безопасен за тялото, не съдържа латекс и фталати. С 3 скорости на вибрация и 7 ритъма може да предложи стимулация, която варира от фина до пламенна.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Glamour Glass е гама стъклени играчки от Dream Toys с хипнотизиращи цветове на сапунени мехури. Гамата включва вибратори, пръчки и тапи и този прекрасен вибратор.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Small Green

    Светеща в тъмното анална тапа от марката Radiant на Dream Toys, изработена от мек и полупрозрачен силикон със здрава вендуза за използване със свободни ръце.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Plug Medium Purple

    Светеща в тъмното анална тапа от марката Radiant на Dream Toys, изработена от мек и полупрозрачен силикон със здрава вендуза за използване със свободни ръце.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Dream Toys Cheeky Love Wireless Remote Plug Black

    Този Cheeky Love Anal Plug се доставя с безжично дистанционно управление за удобство. Изработен е от силикон и ABS и предлага 10 скорости на вибрация. Има ниво на водоустойчивост IPX6, така че може да се използва под душа. Щепселът е акумулаторен и е включен USB-кабел.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Стъклените тапи са страхотни. Вибриращите свещи са вълнуващи. Така че защо не комбинирате тези свойства във вибрираща стъклена тапа за още повече удоволствие!

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Black

    Реалистичен силиконов вибратор с дръжка с двойна плътност.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Tapered Plug

    Стъклените тапи са страхотни. Вибриращите свещи са вълнуващи. Така че защо не комбинирате тези свойства във вибриращата стъклена тапа за още повече удоволствие!

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Plug

    Стъклените тапи са страхотни. Вибриращите свещи са вълнуващи. Така че защо не комбинирате тези свойства във вибриращата стъклена тапа за още повече удоволствие!

    166,90 лв.

    59,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Mr. Dixx 7.9 Inch Dual Density Dildo Skin

    Този вибратор с двойна плътност Mr Dixx 7,9 инча има твърда сърцевина с по-мека, реалистична външна част. Това се нарича Dual Density и добавя към изживяването по време на употреба: проникването ще се почувства като истинско нещо! Вените, главичката и скротума също допринасят за това преживяване. Вибраторът има основа с вендуза, така че да се залепи здраво за всяка гладка повърхност и така че да е съвместим с колани с колан. Изработен от антибактериален TPE, без фталати и латекс, без миризма и безопасен за тялото.

    99,90 лв.

    34,90 лв.

    Неналичен

    Разпродажба
  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser 21776 Black

    С най-дългия край в "плячката", най-късият край ще стимулира мъжкия перинеум. Стимулаторът е изработен от безопасен за тялото силикон и има 2 мощни мотора, които предлагат 9 различни режима на вибрация. По този начин вибрациите ще се разпространят добре през цялото устройство. Работата е лесна с безжичното дистанционно управление, което също може да се даде в ръцете на партньора, за да бъде изненадан от вибрациите и да се насладите много интензивно на аналната стимулация.

    166,90 лв.

    99,90 лв.

    Неналичен

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Вибриращият пръстен за пениси Zélie от колекцията Aquatic на Dream Toys има мощен мотор, който предлага 7 вибрационни програми и 3 скорости, които могат да се управляват с един бутон. Zélie е изработен от мек, здрав силикон и ABS, е IPX7 водоустойчив и безопасен за тялото, без фталат и без латекс.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    Неналичен

Обекти 33 до 50 от общо 50

  1. 1
  2. 2
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули