×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Doc Johnson

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Doc Johnson The Manhandler Black

    Най-добрата секс пръчка! 14,5-инчовият PVC манипулатор Man на Doc Johnson е класически петел с дръжка с жилки и допълнителна дръжка в стил на полицейска палка за лесно захващане. Манипулаторът Man е направен от безопасен за тялото материал без фталат и се предлага в бяло и черно.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Тази супер здрава вендуза с лост за освобождаване е специално проектирана да пасва на всяко приспособление от колекцията Vac-U-Lock и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност.

    66,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Platinum Edition Supreme Harness with Vac-U-Lock Plug Black

    Supreme Harness е създаден за комфорт и строга игра. Осигурява секси опора и е лесно регулируем до 69 инча с презрамки за издърпване, за да ги затегнете, отворени чатала и задната част и щракаща предна част за смяна на приставките. Изработен от гладък черен неопрен, коланът Supreme работи с всички приспособления Vac-U-Lock, както и със съвместими играчки с колан. Включва два О-пръстена. Предназначен за употреба от жени и мъже. Може да се пере.

    199,90 лв.

    124,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Пренесете играта на простатата на друго ниво. Създаден да бъде най-доброто анално настроение за мъже, това допълнение към колекцията Kink by Doc Johnson® прониква дълбоко, за да стимулира множество зони с елегантен първокласен силикон, анатомични контури, силни вибрации и мощни въртящи се ръбове, идеално поставени за екстремно действие на ръба на задника . Отделни контроли с индивидуализирани режими за всяка точка на стимулация - 10-функционален вибриращ вал, 10-функционален вибриращ перинеумен стимулатор и 3-скоростни многопосочни въртящи се ръбове - персонализирайте вашето изживяване всеки път.

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Round Butt Plug Small

    По-добре закръглена тапа, тази 3,5" кръгла тапа има еднаква сферична глава, която ви разтяга ефективно, изпълва ви напълно и удря всичките ви сладки места.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Shellshock Small Gun Metal

    Десет Хът! Ултра-закръглен и супер широк, Shellshock с размер Small е висок 6" с огромна обиколка 9,11". Този American Bombshell предлага плоска основа за тежък екшън, идеален за строга соло игра или с любимия ви солдат! Изработена от зашеметяващ Gun Metal PVC, тази играчка не съдържа фталат и е безопасна за тялото.

    141,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Mood Naughty 1 Trainer Set Black

    Колко палав го искаш? Комплектът маратонки Mood Naughty 1 от първокласен силикон включва нашата бестселър оригинална тапа за дупе Mood Naughty в три градуирани размера. С размери 3, 4 и 5 инча, този комплект е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване. Класическият заострен връх на Mood Naughty се плъзга точно навътре, а твърдият, но гъвкав материал и извитата люлееща се основа правят тези тапи удобни и безопасни за продължително носене.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Merci The Paradox Silicone-Metal Cock Ring 35mm Black

    Търсите нещо по-силно? Този ексклузивен дизайн съчетава екстремното усещане на пръстен от неръждаема стомана с прецизното прилягане върху издържлив силикон. С метален пръстен с отворена страна, обвит в здраве, разтеглива лента от първокласен силикон, този дизайн постига перфектен твърд/мек баланс на разтегливост и твърдост. Скосен ръб засилва натиска на всички правилни места, за да завърши изживяването.

    57,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    Само добри емоции. Комплектът Smooth Vibrating Pleasure включва всичко, от което се нуждаете, за да имате стимулиращо, удовлетворяващо изживяване със страпон. USB-акумулаторен вибриращ Vac-U щепсел, включващ вграден вибратор със 7 функции и безжично дистанционно, се прибира перфектно в колана, за да превърне всяка приставка в мощен вибратор.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Little Boy Gun Metal

    Щепселът Little Boy има вашите шест! Този впечатляващ щепсел разполага с голяма, заострена, яйцевидна глава за лесно поставяне.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Заредете своя сексуален живот! Акумулаторният вибриращ C-пръстен OptiMALE разполага със 7 мощни настройки и множество дизайнерски функции за оптимизиране и издигане на вашата игра в спалнята.

    239 лв.

    157,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Fat Man Gun Metal

    Ten-Hut! Добрият Док пуска новата си линия артилерия. Готов за мисия и съвместим с О-пръстен!

    99,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Оптимизирайте вашето удоволствие. Простатата, известна още като мъжката g-точка (или p-точка), е пълна с хиляди нервни окончания, за да увеличат вашето удоволствие. Масажорът OptiMALE P-Curve разполага със 7 уникални вибрационни модела, които се излъчват от приятната вътрешна крушка на p-точката до външния стимулатор на перинеума, осигурявайки цялата стимулация, от която се нуждаете, за да изпитате най-мощния оргазъм в живота си.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Този черен силиконов вибратор Wand е компактна версия на класическата форма, която всички обичат. Неговият силен 10-функционален мотор е тих за дискретна употреба, а висококачественият му хигиеничен силикон е напълно безопасен за тялото. USB акумулатор с включения кабел.

    124,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Всичко става с Vac-U-Lock™ Universal Strap-On Plug. Основата е извита и напълно подплатена за комфорт и се огъва, за да пасне където и да я закачите, което прави вашите приставки Vac-U-Lock™ още по-гъвкави.

    74,90 лв.

    45,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson 360° Swivel Suction Cup Plug

    Тази супер здрава вендуза, включваща патентования Vac-U Plug на въртяща се сферична става, пасва на всяко приспособление от колекцията Vac-U-Lock и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Double Header Dong Smooth 18" Black

    Пригответе се за двойна класическа наслада! Doc Johnsons 18 inch Double Header Dong има фалическа глава от всеки край и гладък ствол за вътрешно блаженство. Донгът е гъвкав за самостоятелна игра и достатъчно дълъг за проникване на партньора. Изработен е от безопасен за тялото материал без съдържание на фталат.

    91,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Suction Cup Accessory

    Тази супер здрава вендуза с освобождаване на лоста е специално проектирана да пасне на собствената завинтваща се крайна капачка на Main Squeeze и силно прилепва към всяка гладка, непореста повърхност. Аксесоарът за вендуза Main Squeeze е предназначен за използване със свободни ръце на вашата гладилка Main Squeeze и е идеален за използване под душ/вана. Здравото регулируемо рамо се завърта и огъва за персонализирано позициониране и се заключва на място. Включва пълни инструкции за употреба.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Fort Troff Trench Rider

    Във Форт Троф облизването на дупето е ежедневна тренировка. Поради тази причина ние проектирахме тежкотоварния Trench Rider. За СЕРИОЗНИ блещукачи. Започва с нашата супермощна индустриална тоалетна седалка, която осигурява СОЛИДЕН комфорт и EZ достъп с отворен край.

    819 лв.

    619 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson American Bombshell Destroyer Butt Plug Gun Metal

    Тази впечатляваща играчка оправдава името си! Destroyer ще развълнува търсачите на размери със своите ултра-луковидни градуирани ребра и масивна основа за груба игра. С 8" използваема дължина и огромна обиколка 13,18"; това изцяло американско лошо момче гарантира експлозивен екшън в спалнята! Изработен от зашеметяващ Gun Metal PVC, Destroyer не съдържа фталат и е безопасен за тялото.

    299 лв.

    182,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Само добри емоции. Патентованият щепсел Vac-U е в основата на системата Vac-U-Lock™ от взаимозаменяеми приставки, колани и аксесоари и току-що получи основно подобрение. Разполагащ със 7 вибриращи функции и безжично дистанционно управление, вибриращият щепсел превръща всяка приставка в мощен вибратор за още по-стимулиращо, удовлетворяващо изживяване с Vac-U-Lock™. V

    269 лв.

    165,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    Само добри емоции. G-Spot Vibrating Pleasure Set включва всичко, от което се нуждаете, за да имате стимулиращо, удовлетворяващо изживяване със страпон. USB-акумулаторен вибриращ Vac-U щепсел, включващ вграден вибратор със 7 функции и безжично дистанционно, се прибира перфектно в колана, за да превърне всяка приставка в мощен вибратор.

    329 лв.

    207,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Smooth Silicone Dong Black

    Играйте по своя начин. Тази приставка Vac-U-Lock™ от гладък силикон има абстрактен фалически дизайн със стимулираща формована глава и може да се използва с всеки съвместим с Vac-U-Lock™ колан или аксесоар. Приставката Smooth Silicone Attachment също е съвместима с о-пръстен. Vac-U-Lock™ е първата и единствена в света патентована система за удоволствие, която революционизира играта с колани и предлага безкрайни възможности за смесване и съчетаване във вашата колекция, за да създадете перфектната играчка.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Това 12-инчово гребло е създадено за ударни играчи. Греблото има релефни точки за прецизно убождане. За средно напреднали до напреднали играчи.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson G-Spot Silicone Dong Black

    Играйте по вашия начин. Тази приставка Vac-U-Lock™ от гладък силикон има извит дизайн за стимулиране на G-точката и може да се използва с всеки съвместим с Vac-U-Lock™ колан или аксесоар. Силиконовата приставка за G-точката също е съвместима с о-пръстен.

    99,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Main Squeeze Mia Malkova

    Тя е винаги на една ръка разстояние. Серията Main Squeeze на Doc Johnson от твърди калъфи за мастурбатори с участието на нашите най-популярни форми за порнозвезди е проектирана да постави силата в ръцете ви, включваща свиваща се ръкохватка, която ви позволява да променяте стегнатостта на всеки удар и крайна капачка за регулиране на засмукването. Изработена директно от тялото на русата бомба Мия Малкова, тази ULTRASKYN™ гладилка изглежда и се усеща като да се напъхате в идеалната й путка.

    174,90 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 5"/12 cm Black

    Потопете се малко по-дълбоко във вашата игра на задната вратичка с тази заострена дупка. С размери 5 инча височина, този щепсел е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на играчите да разширят границите на аналното си изживяване.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Harness & Dong Black

    Играйте по вашия начин! Този удобен черен колан от веганска кожа е подплатен с тънък, дишащ материал. Един обикновен отвор отпред го прави лесен за използване с включената тънка силиконова чанта.

    149,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Дразнички за зърна в торбичка, друг уникален създават мощно естествено засмукване за автентични усещания и подуване, които традиционните щипки не могат да осигурят. С едно просто стискане, Teasers прилягат идеално към кожата и създават силно уплътнение за забавление без ръце - просто прикрепете към всяко зърно и ги наблюдавайте как се издуват през визуално стимулиращия прозрачен черен материал.

    49,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    Оригиналният монтажен пръстен на FirmTech осигурява индивидуализиран комфорт и приляга за максимално удоволствие и производителност без технологично активираните данни от нашия технологичен пръстен. „Сексът“ се намира в асиметричния дизайн на пръстена със закопчаване и примка, което го прави лесно да се качва и сваля около чувствителната анатомия.

    229 лв.

    140,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Подобрете изживяването си с този комплект силиконови пръстени! Те увеличават размера и обиколката и са ултра-разтегливи за лесно използване около ствола или тестисите, поддържайки онези дълготрайни ерекции, за които винаги сте мечтали, и удължавайки вашата еякулация.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Doc Johnson in a Bag Butt Plug 3"/8 cm Black

    Започнете своята анална игра с тази малка силиконова анална тапа. С височина 3 инча, този щепсел е перфектно оформен и оразмерен, за да помогне на начинаещите в задната врата леко да разширят границите на аналното си изживяване.

    66,90 лв.

    36,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули