Форма за вписване
Регистрация
Информации за профила
Данни за вписване
или вписване
Съжаляваме, но продажбата на Bonnat Asfarth 65% 100g беше преустановена.
Следните продукти може същи да ви интересуват:
Bonnat Lait 55% 100g20,90 лв. 16,90 лв. |
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack32,90 лв. 30,90 лв. |
Michel Cluizel Lait Éclats Caramel Beurre Sale 45% 100g16,90 лв. 14,90 лв. |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g20,90 лв. 18,90 лв. |
Bonnat Mana 65% 100g20,90 лв. 18,90 лв. |
Michel Cluizel Kayambe Grand Lait 45% 70g16,90 лв. 11,90 лв. |
Детайли
Млечен шоколад с произход Индонезия 65% какао.
„Вярвам, че един шоколатиер има задължението да работи върху целия си продукт, от прибирането на какаовите зърна и ферментирането им в плантацията, до печенето и преобразуването им, след като пристигнат във Франция. Превъзходството, постигнато от най-големите майстори-шоколатиери, разчита върху този перфекционизъм. Нашето прецизно внимание към детайла и нашата страст са това, което ни кара да правим нещо повече от това просто да сглобяваме grands crus."
Очаквайте да бъдете изненадани... когато за първи път опитате шоколад Bonnat. Очаквайте неочакваното, витрина от вкусове и чисти, кадифени усещания на удоволствие. Преживяването ще ви накара да преосмислите всичко, което знаете за страхотния шоколад и за безкрайните възможности, които блокчетата шоколад Bonnat могат да ви предложат. Това изключително изживяване започна с визията на завършен и отдаден занаятчия, неуморен посланик на своето изкуство и науката за вкуса.
Stéphane Bonnat наследи визията си чрез семейната традиция и той продължава да я развива, като произвежда историческите продукти на Maison Bonnat и като произвежда свои собствени лични произведения, като по този начин създава еталонните шоколади на 21-ви век, малко по малко. Добре дошли в Grands Crus d'Exception, редовни носители на награди в международни състезания!
Син, внук и правнук на шоколатиери и сладкари, той е един от двама или трима професионалисти в света, които свързват пълното владеене на професията си с произхода и качеството на какаовите зърна. Пътешественик по душа, той посети първата си плантация на 17-годишна възраст и научи всичко, което може да се знае за отглеждането на какао от южноамерикански фермери. Шоколатиер и сладкар по професия, Стефан може да е пътувал из цяла Европа, за да се обучава с най-добрите, но също така е научил уникалните техники на Bonnat и тайните на страхотния шоколад, като е работил с баща си Raymond в семейната лаборатория.
Допълнителна информация
Ниво на какао | 65% |
---|---|
Съставки | cane sugar, cocoa, cocoa butter, powdered milk |
Хранителни стойности | на 100гр |
Енергийна стойност | 626 kcal / 2596 kJ |
Мазнини | 49 g |
Протеини | 8 g |
Въглехидрати | 40,5 g |
от които захари | 30,6 g |
Марка | Bonnat |
Тегло | 100 g |
Категории | Млечен шоколад |