×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Аксесоари за жени

Обекти 65 до 96 от общо 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Creative Conceptions Sexy 6 Dice Kinky Edition English Version

    Зарове с доминация за импровизирано фетиш забавление! Заровете с доминация и оставете на Sexy 6 да диктува извратената ви съдба. Изследвайте динамиката на доминацията и подчинението и се забавлявайте безкрайно със 720 съблазнителни сценария. Почувствайте нарастващото вълнение, докато хвърляте заровете, за да разкриете извратените си каперси.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play 30 Day Bondage Challenge English Version

    Забавлявайте се с тези дръзки предизвикателства, с които можете да експериментирате и да откриете нови преживявания, навлизайки в света на робството. В тези карти интензивността на тестовете се увеличава с течение на дните, като се започне от ден 1 с по-меки тестове до достигане на максимума на вълнение в последния ден.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Kheper Games Tantric Sex Cards English Version

    100 000 възможни пътя към силни оргазми. Свържете умовете, телата и душите си, като изследвате техниките за забавяне на тантрическия оргазъм. Използвайте карти за настроение, емоционална връзка, тантра практики, любовна игра и пози за секс, за да създадете своята оптимална фантазия, която да разиграете. Включете любимите си практики в бъдещи сесии за правене на любов. Страхотните техники водят до страхотен секс!

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shunga Sea Salt Crystals Moonlight Bath Lotus Flower 75g

    Небесно синя вода, подсолена с кристали от Мъртво море, мехурчета от кадифе, предлагани в екзотична черупка, аромат на афродизиак и свещ за вашето настроение... Ето всички съставки, за да пренесете морето и неговата успокояваща прегръдка във вашата баня. Това подмладяващо преживяване е готово за вас и вашия партньор, за да се отпуснете в чисто успокоение или да се издигнете във всички по-големи възбуди...

    16,90 лв.

    10,79 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Moroccan Clay Rhassoul 150g

    Много фина 100% натурална глина, идеална за почистване на кожата, тялото и косата. Подходящ за всеки тип кожа, включително проблемна. Отличава се със способността си да абсорбира излишния себум, токсините и мръсотията от кожата. Помага за предотвратяване на широко разпространени пори и черни точки. Премахва мъртвата кожа и замърсяванията. Подобрява еластичността и жизнеността на кожата, озарява я и я оставя хидратирана, мека и еластична.

    21,90 лв.

    14,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Красиво опакована в розово златно перо на Je Joue, тази кутия е нещо повече от подарък, тя е жест на любов и обещание да прекарате повече качествено време с човека, когото обичате. Поглезете този специален човек в живота си с тази ограничена серия подарък кутия за сексуално уелнес от Je Joue.

    439 лв.

    269 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Lilla

    Комплект менструална чаша за първи опит от Satisfyer.

    41,90 лв.

    20,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bye Bra Invisible Bra Black

    Invisible Bra Black е идеален за носене с тоалети без презрамки, без гръб или с деколте.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Conceive Plus Pregnancy Test 2 pack

    Независимо дали изпитвате ранни симптоми на бременност или менструацията ви закъснява с няколко дни, този тест за бременност у дома е добро място за начало. Conceive Plus предлага набор от тестове за бременност, които са достатъчно точни и чувствителни, за да тествате 6 дни преди вашия пропуснат цикъл.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • We-Vibe Date Night Set

    Date Night ви предлага мощни, смесени оргазми за двама със заешки вибратор Nova 2 и вибриращ пръстен за пенис Pivot. Този ексклузивен подаръчен комплект е за извличане на максимума от любовната игра и извличане на удоволствие през цялата нощ. Идеалното сдвояване за изследване на вашите нужди и желания.

    729 лв.

    419 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B IntimateHealth All-in-one Ladyshave

    Всичко в едно дамска самобръсначка - Прецизно подстрижете и оформете космите по лицето и тялото си с дамската самобръсначка всичко в едно от Mae B. Ергономично оформената дръжка осигурява оптимален контрол и комфорт по време на употреба. Острите, хипоалергенни остриета от неръждаема стомана премахват космите по лицето и тялото ефективно и безопасно. Дамският бръснещ тип "всичко в едно" включва пълен комплект с четири различни глави за подстригване и калъф за съхранение, за да запазите устройството и аксесоара в безопасност.

    82,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Secret Play 30 Day Romantic Challenge English Version

    Искате ли да покажете на партньора си, че го обичате както първия ден?

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Bio Herbal Elixir Squalane & Q10 20ml

    Сквалан и Q10 Bio Plant Potion ще бъде уникална, високоефективна грижа против стареене с доказан видим ефект върху намаляването на бръчките и ремоделирането на кожата. Патентованият Lift Oleoactif® помага за стягане на кожата, запълване на бръчки, изглаждане на кожата и подмладяване.

    33,90 лв.

    23,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Anais Ivy Pasties

    Покривала за зърна.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Bio Lip Regenerating Serum 7ml

    Изключително хидратираща грижа със силно регенериращ CBD върху сухи и напукани устни, което им придава успокоение, мекота и естествен блясък.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Creative Conceptions Our Sex Game English Version

    OSG: НАШАТА СЕКСУАЛНА ИГРА е достъп до всички области, насърчаване на стимулиращи разговори, еротично изследване и експериментиране, които няма да оставят нищо недокоснато – буквално!

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Bye Bra Invisible Bra Nude

    Invisible Bra Bude е идеален за носене с тоалети без презрамки, без гръб или с деколте.

    91,90 лв.

    53,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B Intimate Health Menstrual Cups Size L

    Изпитайте комфорт ден и нощ с менструалната чаша Mae B. Удобната, безопасна и многократна алтернатива по време на вашия цикъл. Менструалните чашки са проектирани да улавят и събират менструалната течност и са екологична алтернатива на тампона.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tease & Please Sex Roulette Naughty Play English Version

    Sex Roulette е най-новата игра на Tease and Please. Разпалете отново палавото вълнение в любовния си живот само с едно замахване на стрелката на дъската. Стрелката сочи към числото, което решава кое еротично предизвикателство ви очаква.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Сухи и свежи подмишници благодарение на солиден Био дезодорант без сода с патентован минерален компонент CareMagTM D.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Magnesium Oil 50ml

    Започнете грижата от нулата. Получавате магнезий в тялото си, но можете да нанесете допълнителна порция директно върху кожата си. Магнезиевото олио е незаменим помощник след физическо натоварване.

    19,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 мощен подвижен вибратор с куршуми с 3 сменяеми силиконови играчки за възрастни, включени в комплекта вибратор за чорапи за носене, вибратор за двойка и халка за петел. Този костюм е перфектен за g точка, стимулация на клитора и пениса и е най-добър за соло игра на мъже и жени или двойка.

    269 лв.

    107,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Тази самобръсначка е удобен инструмент за гладко бръснене на всички ваши интимни зони. Резултатът е красиво гладък, а рязко заоблените бръснарски ножчета ви позволяват да поддържате резултатите за по-дълго време и е по-малко вероятно да страдате от изгаряне от бръснач. Самобръсначката се предлага с 2 включени приставки. Благодарение на удобното копче можете лесно да регулирате желаната дължина на косата. След употреба можете лесно да почистите приставките с включената четка. Съхранявайте всичко в удобната чанта за съхранение, така че никога повече да не се налага да търсите тази част.

    132,90 лв.

    99,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B IntimateHealth Dual-sided Electric Trimmer

    Двустранен електрически тример - Двустранният електрически тример от Mae B. е дискретен инструмент за красота, който прави бързо и лесно премахването дори на най-фините косми по тялото и лицето в движение или у дома. Предлага се с 2 различни остриета за допълнителна прецизност. Хипоалергенни, издръжливи остриета от неръждаема стомана, което го прави безопасен за тялото и щадящ кожата.

    82,90 лв.

    49,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos 100% Bio Chamomile Water 100ml

    Популярната био цветна вода или хидрат от любимото лекарство на нашите баби с високо съдържание на активни вещества е изключителен помощник за успокояване и регенериране на всички типове кожа.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Сухи и свежи подмишници благодарение на солиден Био дезодорант без сода с патентован минерален компонент CareMagTM D.

    32,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    IPL устройство за епилация - IPL устройството за епилация от Mae B. осигурява копринено гладка кожа и намалява растежа на космите по лицето и тялото. Това устройство използва IPL технология, която е нежна, ефективна и може да се използва за повечето тонове на кожата. Разполага с 5 регулируеми режима на светлинна енергия, за да осигури ефективно лечение. Разполага със сензор за цвета на кожата и включва предпазни очила. Това IPL устройство за епилация е идеално за трайно намаляване на растежа на космите. Няма нужда да планирате пътувания до салон, това устройство е нежно, безопасно и лесно за използване у дома.

    729 лв.

    459 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Hydrophilic Make-up Remover Oil Melissa 50ml

    „Маточина“ се нарича цяла маточина. Етеричното масло, получено от листата му, действа като лек тоник. Маслото за грим нежно почиства кожата, подходящо за всеки тип кожа. Ароматът на етерично масло от маточина може да настрои и хармонизира положително.

    13,90 лв.

    9,89 лв.

    +

    -

    В наличност

  • FUN FACTORY Fun Cup Single Size A Turquoise

    Знаете ли онова чувство на потъване, когато осъзнаете, че тампоните ви са свършили по средата на работния ви ден или точно преди лягане? Това чувство е гадно и нямате нужда от него в живота си. FUN CUP осигурява часове на менструална защита – и когато сте готови, можете просто да я измиете бързо и да я поставите обратно. По-малката FUN CUP РАЗМЕР A е чудесна за по-леки дни и за жени, които намират по-малка чаша за бъдете по-удобни.

    74,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos CBD Hydrophilic Make-up Remover Oil 50ml

    Открийте изключително финото CBD хидрофилно масло за грим Saloos със силно регенериращ канабидиол. Нежно премахва водоустойчивия грим и същевременно успокоява кожата.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Panthra Gato 8-piece set

    Изненадайте своя партньор или приятел с красивия комплект Gato! Този комплект от 8 части съдържа всичко необходимо за една вълнуваща нощ в спалнята. В комплекта ще намерите и практична чанта за безопасно съхранение на играчките. Комплектът се състои от вибратор, тапа, белезници, маншети за глезените, флогер, гребло, маска и нашийник с каишка. Маншетите и яката са напълно регулируеми, разбира се, и са меки на кожата ви за удобна употреба. Играчките са с достъпен дизайн, което прави този комплект идеален за начинаещи.

    269 лв.

    190,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Saloos Bio Raspberry Oil 20ml

    Рядкото органично масло от малина има силно овлажняващо действие. Попива бързо и не оставя мазнини. След нанасяне върху кожата, създава липидна бариера, която позволява ефективно и дълготрайно хидратиране на кожата.

    25,90 лв.

    17,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 65 до 96 от общо 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули