×

Регистрация

Информации за профила

Данни за вписване

или вписване

Малкото име е задължително!
Фамилията е задължителна!
Малкото име не е валидно!
Фамилията не е валидна!
Това не е имейл адрес!
Изисква се имейл адрес!
Този имейл е вече регистриран!
Изисква се парола!
Въведете валидна парола!
Молим да въведете 6 или повече знака!
Молим да въведете 16 или по- малко знака!
Паролите не са еднакви!
Правилата за ползване са задължителни!
Имейлът или паролата са грешни!

Афродизиаци за мъже

Обекти 33 до 64 от общо 117

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pharmquests Stay Hard 6ml

    Stay Hard Delay Gel е методът за директно и ефективно справяне с преждевременната еякулация.

    20,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Devils Candy Erecta Hard 6tbl

    Erecta Hard е изцяло естествена капсула за подобряване на ерекцията, която се състои изцяло от естествени билки. Този продукт за подобряване на ерекцията е разработен специално за мъже, които искат ерекцията им да бъде дълготрайна и изключително твърда.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Joydivision EROpharm Penix active 75ml

    Този продукт е специално разработен за кондициониране на пениса и тестисите.

    41,90 лв.

    31,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Ero Volume Sperma+ For Men 30ml

    Използвали сме добре познати активни съставки, специално за мъжа, за да внесем още повече забавление в любовния му живот.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Crilex 120 caps

    Продукт, произведен в Чехия, разработен за мъже, които се интересуват от забавяне на еякулацията, преждевременна еякулация, повишена сексуална активност, интимно мъжко здраве, подкрепа на ерекцията и производство на сперма.

    107,90 лв.

    90,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests China Brush 20ml

    Китайската четка има обезболяващ ефект и ще ви осигури по-дълготрайна ерекция. Начин на употреба: Нанесете тънък слой върху главичката на пениса, поне 15 до 45 минути преди полов акт.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Devils Candy Sperm Flood 60tbl

    За мъже, които искат да изстрелят голямо количество сперма при всеки оргазъм. Естествените съставки в Sperm Flood стимулират производството на сперма и качеството на спермата.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT V-Activ Caps for Men 20tbl

    HOT V-ACTIV CAPS FOR MEN Хранителни добавки, предназначени за мъже с естествени активни съставки. Гуарана е ободряваща и освежаваща, стимулира и изостря възприятието и може да повиши издръжливостта. Пиперинът се съдържа в черния пипер – пиперът има магическа сила и може да действа както като афродизиак, така и като стимулант на кръвообращението – той изостря сетивата ви. V-ACTIV Caps предотвратява липсата на похот при мъжете, защото функциониращият сексуален живот е в основата на всяка непокътната и пълноценна връзка.

    66,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Valavani Elixir of love Aphrodisiac For Both Men and Women 4x5.28mg

    Силен разтворим афродизиак за мъже и жени, бързо усвояване, екстракти от растения афродизиаци. Продукт произведен в Чехия. Сертификат за безопасност от Държавния здравен институт.

    41,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Devils Candy Monster Cock 60tbl

    Monster Cock допринася за естественото уголемяване на пениса. Monster Cock може значително да подобри вашия сексуален живот.

    132,90 лв.

    82,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Die Hard II Hardcore 10 pack

    Този продукт съдържа мощна комбинация от древни и глобални съставки, за да повиши ефективността ви, когато има значение.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Cum Explosion 30tbl

    Cum Explosion 30 хапчета. Наистина ли мислите, че порно актьорите от себе си могат да играят толкова много и толкова често? Не ! Хидрантите първо спазват строга диета и второ приемат допълнително витамини и хранителни добавки.

    66,90 лв.

    40,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wug Gum Orgullo 10 pack

    WUG ORGULLO се консумира десет минути преди да има двойка връзка. За хора с тегло над 80 кг вземете две дъвки, за да постигнете желания ефект.

    24,90 лв.

    13,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wug Gum On Gum 10 pack

    Дъвката ON GUM активира тялото и ума, осигурявайки допълнителна доза енергия за по-малко от 5 минути. Повишава концентрацията, издръжливостта и намалява чувството на умора.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Tantra Magic

    Уникална ароматна свещ с афродизиак от гамата Magnetifico - силата на феромоните за създаване на афродизиак, уникална, интимна и съблазнителна атмосфера. Специална щадяща здравна технология. Ръчна изработка. Луксозен дизайн.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Amarex 30 cps

    Страдате ли от проблеми с ерекцията? Сложете им край веднъж завинаги и поръчайте тези таблетки Amarex, чиято цел е да ви дадат силна, твърда и дълготрайна ерекция и увереността, която върви ръка за ръка с нея. Благодарение на неговата мощна формула, никога повече няма да разочаровате себе си или партньора си.

    82,90 лв.

    74,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Diblong Aphrodisiac Power Honey 43g

    Power Honey от Diblong е революционна композиция от натурални растения и пчелни продукти, със силен афродизиачен ефект както за жени, така и за мъже. С една чаена лъжичка, приложена веднъж дневно, медът-афродизиак значително подобрява живота на двойката, сексуалния живот, но също така физическото и психическото състояние на всеки индивид.

    41,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Diblong Aphrodisiac Energy Chocolate Men 24g

    Energy Chocolate е първокласен, иновативен продукт със силен афродизиак, създаден под формата на шоколадово блокче във формата на сърце, за мъже, които искат да подобрят живота си като двойка като цяло, да повишат сексуалната си активност и да получат добър физически тонус и повишено ниво на енергия за справяне с предизвикателствата на ежедневието.

    24,90 лв.

    16,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Penis XL 60tbl

    Penis XL Tablets стимулира мъжките полови органи. Тези уникални таблетки съдържат балансирана комбинация от съставки, които насърчават мъжествеността.

    107,90 лв.

    65,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Ero Butterfly Flirt Drops 30ml

    Върнете си усещането за влюбеност. Идеалната комбинация от активни съставки ще ви предложи този брилянтен ефект. Любовта е навсякъде.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Diblong Power Honey 15g

    Залагате ли на силата на природата? Тези сашета с мед са пълни с енергия, която можете да инвестирате в сексуалния си живот, за да го промените до неузнаваемост! Съдържанието им е 100% билкова смес без химически добавки и ще ви помогне, ако страдате от преждевременна еякулация или може би еректилна дисфункция. В същото време жените също ще дойдат на себе си, тъй като ще изпитват по-интензивно сексуално желание!

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Andrimax ERECTA 5x25ml

    Хранителна добавка, разработена специално за мъже. За еднократна употреба преди сексуална активност.

    74,90 лв.

    57,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Blue Mellow 10tbl

    Този продукт съдържа мощна комбинация от древни и глобални съставки, за да повиши ефективността ви, когато има значение. Съставките са събрани от цялата земя и е клинично доказано, че помагат за стимулиране на различни области на сексуалното представяне в продължение на огромен брой години. Ефективността се дължи на премерената комбинация от специално подбрани съставки.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Ero Power Ginseng Drops Men 30ml

    ero от HOT - POWER GINSENG DROPS На корена от женшен се приписва невероятен ефект за повишаване на потентността. Малтодекстрин и L-аргинин с вашите ефекти за стимулиране на кръвообращението и повишаване на издръжливостта правят това перфектни капки - за повече сила и издръжливост. За постигане на идеални резултати е препоръчително тези капки да се приемат редовно за по-дълъг период от време. Можете да приемате тези капки, но и малко преди желания ефект.

    49,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Sweet Strawberries

    Уникална ароматна свещ с афродизиак от гамата Magnetifico - силата на феромоните за създаване на афродизиак, уникална, интимна и съблазнителна атмосфера. Специална щадяща здравна технология. Ръчна изработка. Луксозен дизайн.

    41,90 лв.

    24,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • HOT Ero Happyness Drops 30ml

    Дайте тласък на любовния си живот с Happyness Drops! Тези капки съдържат витамин С и са подходящи за него и нея. Освен това осигуряват безгрижно удоволствие за (и вашия партньор). Експериментирайте заедно или запазете щастието за себе си! Начин на употреба: Приемайте по 30 капки 2 пъти на ден. Разклатете бутилката преди употреба. Състав: деминерализирана вода, етанол, L-аскорбидна киселина, екстракт от кора на канела, консерванти (E202, E211), L-триптофан, кофеин, емулгатори E432. Съдържа: алкохол 5 об.

    57,90 лв.

    32,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Devils Candy Oral Jelly 5x10ml

    Devils Candy Oral Jelly може лесно да се приема през устата, за да влезете в сексуално настроение по-бързо.

    116,90 лв.

    70,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wug Gum After Drink 10 pack

    AFTERDRINK GUM, е хранителна добавка във формат дъвка, без захар и с приятен аромат на червени плодове. Ревитализира тялото и ума. Помага за облекчаване на симптомите на махмурлук, главоболие, гадене и понякога умора. Състои се от витамини B6, B12 и C, ликопен и екстракти от ананас и гуарана.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Cobeco Pharma Cum Plus 30tbl

    Cum Plus допринася за здравословна подвижност и качество на спермата, като същевременно стимулира производството на сперма.

    41,90 лв.

    30,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Shiatsu Samurai Drops 30ml

    Капки афродизиак за смесване във всякакви напитки. Събужда инстинктите му и го превръща в животно. Стимулира вашия сексуален инстинкт и повишава чувството ви за удоволствие.

    57,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Pharmquests Youjizz Spermbooster 30tbl

    Тази специална формула повишава качеството, количеството и подвижността на вашата сперма. Препоръчителен прием: Приемайте веднъж дневно по 1 капсула с достатъчно вода.

    49,90 лв.

    28,90 лв.

    +

    -

    В наличност

  • Wug Gum Cum 10 pack

    CUM гума съдържа 1,5 mg цинк и 70 микрограма селен, допринасящи за нормалната сперматогенеза, подобрявайки подвижността и количеството.

    24,90 лв.

    11,90 лв.

    +

    -

    В наличност

Обекти 33 до 64 от общо 117

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Моята кошница

Във вашата количка за пазаруване няма артикули